- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enteresan bir huyu var ama benim bir tanidigimda ayni boyleydi almazdi kimseden birsey yemezdi. Israfla ne alaka ben orasini anlamadim ki ☺Bedava olsa da hic birşey almaz bunun adi israf mi oluyor. Ben bedavalari hic kacirmazdim bi daha cikmaz ki:)
Her zaman değil 4 yumurta da gitti hem de yeni yumurtlanmiss tazecik yumurtaydii..İşyerinde neden yumurta dağıtılıyor. Şeker değil cukulata değil. Neden yumurta.
Dağıtan 20 tane kaynatıp haşlayıp getirip dağıttı mi niye.bak bunu merak ettim.
Baslik konuyu bulamadim israf mi yazcaktim ne yazcaktim kiEnteresan bir huyu var ama benim bir tanidigimda ayni boyleydi almazdi kimseden birsey yemezdi. Israfla ne alaka ben orasini anlamadim ki ☺
Yumurta fabrikası olsaydii keşke hergun yerdim.. :) kamudayim 40 ylda bi dagitirYumurta fabrikasında mi çalışıyorsunuz. Neden yumurta dağıtıldı.
Ayrıca ben de kolay kolay herkesin verdiğini yiyemem.
Kocamin ilginc korkulari yazsaydin ☺Baslik konuyu bulamadim israf mi yazcaktim ne yazcaktim ki
Parayla alinca buyu olmuyor muymusİste benimde gelmedi basima esim korkuyordu bende noluycak bedavaya dagitssda aalmam diyor bedavaya güvenmez esim Ben bedava ciksa alirim çünkü bu hep cikmaz firsattir anlamiyo bu durumu