- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 34
-
- Konu Sahibi cimcimenaz
Çok teşekkür ederim dün numarasını bulup gidip muayene oldumEvet ozlem büyükkaytan muayenehanesi var has.Cad.iniş yolunda en son 110 tlydi. Ocaktan sonra zam gelmediyse
8i Çarşamba günü tekrar gideceğim cinsiyetine bakacak ücret almayacağım sesi birde 20li haftalarda tekrar gideyim diyorumSevindim inşallah memnun kalmışsindır. Birdaha gidecekmisin
Merhaba cinsiyetini Güneş hanımda mı öğrendiniz? Kaçıncı haftada söyledi merak ediyorum
Kesinlikle mehmet guney 10 numara bir doktorHayır canm dediğim gibi güneş hanımdan hic nemnun kalmadım.
Şimdiki doktorum Prof Dr mehmet güney mükemmel bir doktor siddetle tavsiye ederim cinsiyetide mehmet guneyde öğrendim.
Kesinlikle mehmet guney 10 numara bir doktor
Ay canim hic.bilmiyorum inanki.benim düşük ve kurtajim oldu.ayrıntılı ultrasona girmedim hic. Uygun fiyatlı neresidir bilmiyorum. Sen mehmet guneye davraz da mi.muayene oldun,yoksa sdü de miAynen cok seviyoruz kendisini, yalnız ayrıntılı ultrason için araştırma peşindeyim şuan, kac dakika sürüyor genelde bu ayrintililar bir bilginiz varmi veya baska bir doktor uygun fiyatta
Ay canim hic.bilmiyorum inanki.benim düşük ve kurtajim oldu.ayrıntılı ultrasona girmedim hic. Uygun fiyatlı neresidir bilmiyorum. Sen mehmet guneye davraz da mi.muayene oldun,yoksa sdü de mi
Ay evet tıp cok yoğun ya aman aman.ben orda mehmet okan ozkaya ya muayene olmuştum oda cok cok iyi doktor ama çoook uzun bekledim randevulu olmama rağmen. Fiyatı pahali bide.mehmet guney 70 mi 80 mi neydi ama okan bey 120 liraydiBen davrazda muayne oluyorm canm öğlenleri davraz sabahlari tıptaymis tip çok yoğun oluyor ama ya
Ay evet tıp cok yoğun ya aman aman.ben orda mehmet okan ozkaya ya muayene olmuştum oda cok cok iyi doktor ama çoook uzun bekledim randevulu olmama rağmen. Fiyatı pahali bide.mehmet guney 70 mi 80 mi neydi ama okan bey 120 liraydiahh ben memleketimi ozledim.siirtte yaşıyorum ben.o yüzden kendi memleketlim olan birileriyle konusmak iyi geliyor :)
Ay evet kuzum buranın cehennem sıcağı hic cekilmez yazın duramazsin burda yağmur bile yağmaz. Aynen her yer pahali valla.parayla baktirinca herkes guler yüzlü. Parasız olunca kimse ilgilenmez beş karış suratlaAy hadi yaa çok uzaktaymissin, siirte bende gelmiştim bi yedi sekiz yıl önce iki hafta kaldım aşırı derecede sıcaktı ama şirin bi şehir:) Mehmet güney 80 lira ya ayrintiliyada giricez nasipse iki hafta sonra ama her yer çok pahalı bee
Ay evet kuzum buranın cehennem sıcağı hic cekilmez yazın duramazsin burda yağmur bile yağmaz. Aynen her yer pahali valla.parayla baktirinca herkes guler yüzlü. Parasız olunca kimse ilgilenmez beş karış suratla
Daha yok kuzum.kurtajdan.sonra birdaha hamile kalamadim.hayirlisi beklemedeyim halaMalesef öyle ya dünya parayla dönüyor sanki.. Paran varsa iyiysin yoksa kotuhayırlısı bakalm Rabbim isteyen herkese versin bebis, sende varmi simdi bebis yada sıkıntı ne
Daha yok kuzum.kurtajdan.sonra birdaha hamile kalamadim.hayirlisi beklemedeyim hala
Amin insallah kuzum tesekkur ederimHayırlısı olsun canm ben soğan kürü esimde keçiboynuzu kürü uyguladik öyle hamile kaldım bende, hersey nasip inşallah cok bekletmeden gelir meleğin
Kızlar merhaba doğum için hastaneye karar verdiniz mi bir de fiyatlar hakkında bilginiz var mı
Şu anki doktorun da mı Doğan bey memnun musun bir de doğum şekline karar verdin mi ben çok kararsızım ne yapsam bilemiyorumCanim doğum icin araştırıyorum ben henüz ama meddemde dr doğan akı tavsiye ettiler henüz gidip gorusmedim kendisiyle 750 civariydi sanirim ucretide