- 15 Ekim 2016
- 843
- 1.343
- 34
-
- Konu Sahibi cimcimenaz
Şu anki doktorun da mı Doğan bey memnun musun bir de doğum şekline karar verdin mi ben çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum
İki yorum önceki yorumum sanaArkadaşlar merhaba ben rahim filmi çektiricem Mehmet Güney e davrazda muayene olsam sdü de yine kendisi film çeker mi acaba? Ya da yakın zamanda davrazda çektiren var mı?
Çok teşekkür ederim. Peki siz hangisinde oldunuz? Çok ağrınız oldu mu? Oğuzhan kayaya gidiyordum herhangi bir gelişme olmayınca bir de Mehmet güney e gitsem diye düşündüm.Merhaba. Benimde doktorum. Bende uc ay once cekildi. Cumartesi asilamam oldu. BekliyoruZ bakalim.. dAvraz yasam hastanesinde bin tl anestezili. Tipta anestesisiz ucretsiz..
Mehmet Beye gidersen eger zaten tıpa yonlendiriyor. Ben tipta çekildim. O cekmiyor zaten..asistani çekiyor. Ama inan bana cok nazikler ve kibarlar. Agri yok.denecek kadar az. Bosuna bin lira verme. Ki kendide oyle diyor zaten:) kendisini bi bebek koyamadigi için sevmezdim ama hersey allahtan. Rabbim.ol derse olur.. aci yok merak etme. Yardımcı olurum sormak istediklerinde..Çok teşekkür ederim. Peki siz hangisinde oldunuz? Çok ağrınız oldu mu? Oğuzhan kayaya gidiyordum herhangi bir gelişme olmayınca bir de Mehmet güney e gitsem diye düşündüm.
Mehmet Beye gidersen eger zaten tıpa yonlendiriyor. Ben tipta çekildim. O cekmiyor zaten..asistani çekiyor. Ama inan bana cok nazikler ve kibarlar. Agri yok.denecek kadar az. Bosuna bin lira verme. Ki kendide oyle diyor zaten:) kendisini bi bebek koyamadigi için sevmezdim ama hersey allahtan. Rabbim.ol derse olur.. aci yok merak etme. Yardımcı olurum sormak istediklerinde..Çok teşekkür ederim. Peki siz hangisinde oldunuz? Çok ağrınız oldu mu? Oğuzhan kayaya gidiyordum herhangi bir gelişme olmayınca bir de Mehmet güney e gitsem diye düşündüm.
siz aşılamanızı davrazda mı oldunuz?Mehmet Beye gidersen eger zaten tıpa yonlendiriyor. Ben tipta çekildim. O cekmiyor zaten..asistani çekiyor. Ama inan bana cok nazikler ve kibarlar. Agri yok.denecek kadar az. Bosuna bin lira verme. Ki kendide oyle diyor zaten:) kendisini bi bebek koyamadigi için sevmezdim ama hersey allahtan. Rabbim.ol derse olur.. aci yok merak etme. Yardımcı olurum sormak istediklerinde..
Yemek yapiyordum da yazamadim :) benim tirnagima kiymik batsa canim acir. Hsgyi cok arastirdim. Davrazi onermedi mehmet bey. Çok okudum cok araştırdım. Sonra gittim tipa. Azicik aciyo. Adet sancısının bes saniyesi gibi. Mehmet beyle istediğini konuşabilirsin. Asagilamaz,kirmaz. Acele etmez ama cok sabirlidir. Hsg den sınra uc ay mola veriyor olur diye.. benimde esimde hic.bir şeyimiz çıkmadı şükür. Davraz 78lira. Tip ucretsiz.Ya ben ağrıya dayanamam o yüzden tedirgin oldum anestesisiz olması konusunda. Oğuzhan bey ılımlı bir doktor rahatça konuşabiliyordum Mehmet bey nasıl muayenesi ne kadar? Sizinde acı eşiğiniz düşük müdür normalde?
Estagfurullah..sor tabi. Bizde o yollardan geçtik. İnsallah.. rabbim ol derse olur.Çok sordum ama çok teşekkür ederim. Biraz sonra Randevu alacaktım bende. Sizde inşallah iyi haberler alırsınız bu ay
Ben davrazdan hastasiyim. Adetli iken davraza gel dedi..ilaclari ve ultrasonlari tipta cekti. İlk çocukta ilaclarin bilmem kacini devlet karşılaşıyormuş. Onun.icin rapor cikti. Sonra by cumartesi asilamam davrazda oldu. Mis gibi tertemiz hastane. 700 tl asilama ücretide.siz aşılamanızı davrazda mı oldunuz?
çooooook teşekkr ederim size.şuan adetimin ilk günü .çok şükür bizde de bişey çıkmadı ama işte...Allar razı olsun. korkuyorum ama boşuna da vermek istemiyorum kolay kazanılmıyor. oğuzhan bey eşimi tıpta bi üroloğa yönlendirdi, gittik 150 tl verdik sekreter sonradan sperm tahlili vereceğinizi söyleseydiniz ücretsizdi dedi. o yüzden neden fazladan vereyim diyorum bnde .Ben davrazdan hastasiyim. Adetli iken davraza gel dedi..ilaclari ve ultrasonlari tipta cekti. İlk çocukta ilaclarin bilmem kacini devlet karşılaşıyormuş. Onun.icin rapor cikti. Sonra by cumartesi asilamam davrazda oldu. Mis gibi tertemiz hastane. 700 tl asilama ücretide.
Aaaaa biz parasiz yaptirdik. Hatta mehmet diye bir erkek doktoru idi. Ve ucretsiz yaptırdık. E tabi para kolay kazanilmiyor. Yarın ameliyat gunu. Tipta hasta bakmaz. Ama davrazdan simdi randevu al. Yarın esin ve esinin kagidi ile gidin. Cumartesi asilama olan pelin onerdi dersin. Korkmaa acımıyor. Gelirim ben yanina,destek olmaya :) hayirsiz vefasiz bi eski arkadaşımla ayni anda hsg cektirdik. O hamile kaldi. Bu hsg cok onemli yani.çooooook teşekkr ederim size.şuan adetimin ilk günü .çok şükür bizde de bişey çıkmadı ama işte...Allar razı olsun. korkuyorum ama boşuna da vermek istemiyorum kolay kazanılmıyor. oğuzhan bey eşimi tıpta bi üroloğa yönlendirdi, gittik 150 tl verdik sekreter sonradan sperm tahlili vereceğinizi söyleseydiniz ücretsizdi dedi. o yüzden neden fazladan vereyim diyorum bnde .
Rica ederim.canim. allah.sendende razi n olsun.çooooook teşekkr ederim size.şuan adetimin ilk günü .çok şükür bizde de bişey çıkmadı ama işte...Allar razı olsun. korkuyorum ama boşuna da vermek istemiyorum kolay kazanılmıyor. oğuzhan bey eşimi tıpta bi üroloğa yönlendirdi, gittik 150 tl verdik sekreter sonradan sperm tahlili vereceğinizi söyleseydiniz ücretsizdi dedi. o yüzden neden fazladan vereyim diyorum bnde .
çok sağol , inşallah sseninde bu ay yüzün güler .aldım randevumu , adetimin 3.günü gidicem , yapılacak test filan varsa ona göre yönlendirir herhalde . yazarım ben yine sana ,senden de hayırlı haberler inş.tekrar teşekkr ederim iyiyakşamlarAaaaa biz parasiz yaptirdik. Hatta mehmet diye bir erkek doktoru idi. Ve ucretsiz yaptırdık. E tabi para kolay kazanilmiyor. Yarın ameliyat gunu. Tipta hasta bakmaz. Ama davrazdan simdi randevu al. Yarın esin ve esinin kagidi ile gidin. Cumartesi asilama olan pelin onerdi dersin. Korkmaa acımıyor. Gelirim ben yanina,destek olmaya :) hayirsiz vefasiz bi eski arkadaşımla ayni anda hsg cektirdik. O hamile kaldi. Bu hsg cok onemli yani.