ısparta da tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru

çok sağol , inşallah sseninde bu ay yüzün güler .aldım randevumu , adetimin 3.günü gidicem , yapılacak test filan varsa ona göre yönlendirir herhalde . yazarım ben yine sana ,senden de hayırlı haberler inş.tekrar teşekkr ederim iyiyakşamlar
Cook saolasin. Allah insallah sanada hemencik bebek verir insallah. Tabi tabioyonlendirir ama.. haberlerini bekliyorum. İyi aksamlar..

14 şubatta meddem de doğum yaptım. Doktorum güneş hanımdı. Ben hep güneş hanımı ilgisini çok beğendim. Meddem de fiyatına göre çok çok çok konforlu ve rahattı. 2 gün suni sancı verdiler ne yazıkki oğlumun kalp atışları yavaşlayınca doğumuma 2 cm kala sezeryan oldum. Sezeryanda doktor eli önemli diyolar ya ben sezeryandan 8 saat sonra ayaktaydım ağrı acım olmadı. Oğlumun mamalarını bile ben gidip hazırlattım. 3 gece ve sezeryan 900 liraydı. Allah nasip ederse 2. Bebeğimdede güneş hanımı ve meddemi tercih ederim.

Kızlar merhaba ben de Isparta da iyi bir doktor arıyorum. Pkoluyum ve insülin ditencim vat. aralıktan beri Oğuzhan Kayaya gidiyorum ama adet söktürücü dışında bir ilaç vermedi. İlk başlarda ilgiliydi ama son zamanlarda çok tersler oldu. Ondan önce İbrahim Akın'a ve İlaç hanıma gittim. Hiç birinden memnun kalmadım. Önerebileceğiniz bir doktor var mı?:KK43:

Kızlar merhaba ben de Isparta da iyi bir doktor arıyorum. Pkoluyum ve insülin ditencim vat. aralıktan beri Oğuzhan Kayaya gidiyorum ama adet söktürücü dışında bir ilaç vermedi. İlk başlarda ilgiliydi ama son zamanlarda çok tersler oldu. Ondan önce İbrahim Akın'a ve İlaç hanıma gittim. Hiç birinden memnun kalmadım. Önerebileceğiniz bir doktor var mı?:KK43:
doktor mehmet okan ozkaya universitede girev yapiyir bende telefon nmarasini ariyorum telefonumdan silinmis

burdura yeni taşındım. bu çevrede ne yazık ki henüz yakınım vb yok. 8 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. takipler ve doğum için burdur yada ıspartadan önerebileceğiniz doktor var mıdır? normal doğumun önemli olduğunu düşünüyorum. annem 5 çocuğunu, ablam 3 çocuğunu normal doğurdu. ailem genetik yapı olarak normal doğuma yatkın. tıbbi olarak bir gereklilik oluşursa mecburen sezaryen olacaktır ama doktor acemiliği veya kolaya kaçması nedeniyle de sezaryen olmak istemiyorum. birde arkadaş çevremden devamlı duyduğum doğum sonrası vajinaya dikiş atılıyormuş ve çok acı verici oluyormuş. bu travmayı da yaşamak istemiyorum. dikiş mutlaka atılacaktır ama ben canlı canlı dikilme acısı hissetmek istemiyorum. ne yazık ki bazı doktorlar bu konuda hassasiyet göstermiyormuş. dinlediklerimden gözüm baya korktu. sizlerin tavsiye edebileceği güleryüzü ve anlayışıyla rahat bir doğum geçirmemi sağlayacak doktor var mıdır?

burdura yeni taşındım. bu çevrede ne yazık ki henüz yakınım vb yok. 8 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. takipler ve doğum için burdur yada ıspartadan önerebileceğiniz doktor var mıdır? normal doğumun önemli olduğunu düşünüyorum. annem 5 çocuğunu, ablam 3 çocuğunu normal doğurdu. ailem genetik yapı olarak normal doğuma yatkın. tıbbi olarak bir gereklilik oluşursa mecburen sezaryen olacaktır ama doktor acemiliği veya kolaya kaçması nedeniyle de sezaryen olmak istemiyorum. birde arkadaş çevremden devamlı duyduğum doğum sonrası vajinaya dikiş atılıyormuş ve çok acı verici oluyormuş. bu travmayı da yaşamak istemiyorum. dikiş mutlaka atılacaktır ama ben canlı canlı dikilme acısı hissetmek istemiyorum. ne yazık ki bazı doktorlar bu konuda hassasiyet göstermiyormuş. dinlediklerimden gözüm baya korktu. sizlerin tavsiye edebileceği güleryüzü ve anlayışıyla rahat bir doğum geçirmemi sağlayacak doktor var mıdır?
bugün devlet hastanesine gittim rapor almak için bebeğin ikiz olduğunu öğrendim tesadüf eseri. ikiz gebelik için doktor tavsiye edebilecek kimse yok mu?

Merhaba, Burdur da Ayse Kaleli Aksit unlu ve tercih edilen bir doktor, hala muayenehanesi var mi bilmiyorum ben hic gitmedim dilerseniz arastirin.Sağlıklı ve hayırlı bir dogum dilerim..

çok teşekkür ederim.
Merhaba cnm Burdur devlet hastanesinde Duygu Umur Eraslan var sekreteri çok ters ama Dr hanım iyi. Çok konuşmuyor ama sorarsan anlatıyor çok Dr gezdim Isparta ve Burdur da memnun kaldım Duygu Hanımdan. Isparta da Mehmet Güney i duydum ama daha hiç gitmedim Ayşe kaleli yi hiç tavsiye etmem. Soracağın bir şey olursa çekinme yaz

Merhaba. Benimde doktorum. Bende uc ay once cekildi. Cumartesi asilamam oldu. BekliyoruZ bakalim.. dAvraz yasam hastanesinde bin tl anestezili. Tipta anestesisiz ucretsiz..
Canım hamile misin ben de Mehmet Güney e gitmek istiyorum 3 yıldır istiyoruz şimdi ara vereceğiz Ağustos’a kadar. Bilgi verebilir misin?

Merhaba bende Burdur da yaşıyorum, Isparta da Davraz yaşam da Mehmet Güney e gidiyorum, kendisi aynı zamanda perinatolog yani bebeğin iç organlarının gelişiminide takip ediyor. İletişimi güzel sorduğunuz soruları kırmadan nazikçe cevaplıyor. Ama ne olur ne olmaz diye ben Burdur da Rukiye hanıma da gidiyorum kendisi Ankara Tıp mezunu ve ordan mezun olan doktorlar sağlam bilgiye sahiptir, normal doğum yanlısı sorularına güzel cevap veren kibar bir bayan. Açıkcası ben gittiğim iki doktora da gönül rahatlığıyla doğum girerim gel gör ki Burdur da yeni doğan servisinde küvez yok yani acil durumda Ispartaya sevk ediyorlar bu sebepten Mehmet Güney ile normal doğum yapacağım gibi görünüyor tabi herşey nasip işi. Umarım yardımcı olmuşumdur

Merhaba bende Burdur da yaşıyorum, Isparta da Davraz yaşam da Mehmet Güney e gidiyorum, kendisi aynı zamanda perinatolog yani bebeğin iç organlarının gelişiminide takip ediyor. İletişimi güzel sorduğunuz soruları kırmadan nazikçe cevaplıyor. Ama ne olur ne olmaz diye ben Burdur da Rukiye hanıma da gidiyorum kendisi Ankara Tıp mezunu ve ordan mezun olan doktorlar sağlam bilgiye sahiptir, normal doğum yanlısı sorularına güzel cevap veren kibar bir bayan. Açıkcası ben gittiğim iki doktora da gönül rahatlığıyla doğum girerim gel gör ki Burdur da yeni doğan servisinde küvez yok yani acil durumda Ispartaya sevk ediyorlar bu sebepten Mehmet Güney ile normal doğum yapacağım gibi görünüyor tabi herşey nasip işi. Umarım yardımcı olmuşumdur
Ya maalesef ben de Rukiye Hanımla ilgili olumsuzluklar duydum. Hatta birini bizzat komşum yaşadı.

Gerçekten mi komşunuz nasıl bir sorun yaşadı?
Tam bilmediğim bir nedenden dolayı komşum normal doğum yapamaz ancak sezaryanla doğum yapabilirdi ki ilk çocuğu sezaryan. Normal doğum diye bekletiyor en son sezaryana alıyor ve doğumda çocuğu elinden düşürüyor dr hanım. Çocuk düştüğü için omzunda ve kolunda sorun oluşuyor. Aileye bebeği göstermeyip sadece emzirmeye getirip geri götürüyormuş hemşireler. Anneanne niye vermiyorsunuz bebeği deyip çocuğu zorla alıyor bi bakıyorlar omzu mosmor. Uzun süre Isparta'ya fizik tedaviye gittiler. Dr dan şikayetçi oldular. Arka binamdaki komşumunda sezeryan esnasında bebeğin alnında da kesik oluşuyor. Hemşire arkadaşların anlattıkları Ameliyatları başarılı fakat doğumlarda çabuk olacağım derken bu tarz hayati hatalar yapıyor dediler.

Merhaba cnm Burdur devlet hastanesinde Duygu Umur Eraslan var sekreteri çok ters ama Dr hanım iyi. Çok konuşmuyor ama sorarsan anlatıyor çok Dr gezdim Isparta ve Burdur da memnun kaldım Duygu Hanımdan. Isparta da Mehmet Güney i duydum ama daha hiç gitmedim Ayşe kaleli yi hiç tavsiye etmem. Soracağın bir şey olursa çekinme yaz
çoookkk teşekkür ederim allah razı olsun

Merhabalar konu üzerine oldukça zaman geçmiş ancak belki bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım çıkabilir diye düşündüm ve yazmak istedim. Arkadaşlar Ispartada aşılma yaptırmak istiyoruz iyi bir doktor önerisi olan var mı? Çok teşekkürler şimdiden.

X