ısparta da tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru

Ben de isparta da kadın doğumcu arıyorum kızlar.. ilgili anlayışlı bilgili bi doktor olsa ne güzel olur.. var mi önerisi olan hiç bir hastane ve doktor hakkında fikrim yok isparta ya yeni taşındım sil baştan doktor ve hastane arayisindayim nasil bir yol izleyeyim

Ispartada hamileler ya da doğum yapanlar yok mu yardımlarınızı bekliyorum
Canım ben meddem de İbrahim Akın gidiyorum salı günü sezeryan olucam nasipse Bebeğimin başı biraz büyükmüş. İyi bi doktor ilgili sorularına cevap veriyor. Isparta hastanesinde Ümmühan hanıma da iyi derler.
Eğer Prof düzeyinde ararsan davraz da Mehmet guney, ısparta hastanesinde hakan (soyadını hatırlayamadım ),bi de tip fakültesinde biri vardı Gökhan bey mi Oğuzhan mi net hatirlamiyorum bunlarda iyi derler.

Canım ben meddem de İbrahim Akın gidiyorum salı günü sezeryan olucam nasipse Bebeğimin başı biraz büyükmüş. İyi bi doktor ilgili sorularına cevap veriyor. Isparta hastanesinde Ümmühan hanıma da iyi derler.
Eğer Prof düzeyinde ararsan davraz da Mehmet guney, ısparta hastanesinde hakan (soyadını hatırlayamadım ),bi de tip fakültesinde biri vardı Gökhan bey mi Oğuzhan mi net hatirlamiyorum bunlarda iyi derler.
Canım cevabın için çok teşekkür ederim hastane olarak meddemi tavsiye eder misin peki internet siteleri açılmamış hastane hakkında bilgi alamıyorum yoğun bakım odası yeterli mi odalar nasil kuvezler yeterli mi bilgin var mi bir de muayene ücreti ne kadarr

Canım cevabın için çok teşekkür ederim hastane olarak meddemi tavsiye eder misin peki internet siteleri açılmamış hastane hakkında bilgi alamıyorum yoğun bakım odası yeterli mi odalar nasil kuvezler yeterli mi bilgin var mi bir de muayene ücreti ne kadarr
Canım hiç bilmiyorum ama onların bebek yoğun bakımı vardı eski şifa hastanesi yeni adı meddem sen netten şifa diye ara oradaki teli ara onlar çıkıyor zaten
Ben sendikalı olunca 25 TL ödüyorum sanırım muayene 38 tl

Canım hiç bilmiyorum ama onların bebek yoğun bakımı vardı eski şifa hastanesi yeni adı meddem sen netten şifa diye ara oradaki teli ara onlar çıkıyor zaten
Ben sendikalı olunca 25 TL ödüyorum sanırım muayene 38 tl
Tamam canim çok sağol.. yarın meddem ı de özel ispartayi (hülya hnm. I )da arayacağım ikisinden birine karar vericem artık.. sen de bebisini sağ sağlim kucağına al inşallah.. az kalmış çok güzel heyecanlar darısı başıma inşallah..

arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ıspartada yaşıyorum gittiğiniz veya duydugunuz iyi bir dr var mı kararsız kaldım şimdiden teşekkür ediyorum...
Ben yeni adıyla meddem eski adiyla şifa da doğum yaptım İbrahim Akın gayette memnun kaldim tavsiye edebilirim

Ben meddemde güneş burkaşa gidiyordum fakat hic memnun kalmadım azarlayici tavirlari var birsey sormaya korkuyorum ağzımı acamadan geri çıkıyorum
Bundan sonra davraz yasam hastanesinde mehmet güneyi deniycem sanırım o iyi bir doktora benziyor İnşallah yanilmam

Cnm ben baya bi doktor gezdim ıspartada hem özel hastanede hem özel muayenede hem doğum evinde gittiklerim arasında hast.Cad. üzerinde özlem büyükkaytan var tek geçerim.benim 4 aylık bir dusugum oldu 2 sene önce başından beri sorunlu bir hamilelikti o süre icinde çok Dr gezdim oradan biliyorum. Şimdi 4 aylık bir kızım var çok şükür. Allah sana da nasip etsin inşallah sağ salim.

Cnm ben baya bi doktor gezdim ıspartada hem özel hastanede hem özel muayenede hem doğum evinde gittiklerim arasında hast.Cad. üzerinde özlem büyükkaytan var tek geçerim.benim 4 aylık bir dusugum oldu 2 sene önce başından beri sorunlu bir hamilelikti o süre icinde çok Dr gezdim oradan biliyorum. Şimdi 4 aylık bir kızım var çok şükür. Allah sana da nasip etsin inşallah sağ salim.
Kadın doğum evini tavsiye etmiyorlar bazilari ama ben oraya gidiyorum nasip olursa da orda doğum yapmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım haftaya günüm doluyor tam 40 hafta

Cnm ben baya bi doktor gezdim ıspartada hem özel hastanede hem özel muayenede hem doğum evinde gittiklerim arasında hast.Cad. üzerinde özlem büyükkaytan var tek geçerim.benim 4 aylık bir dusugum oldu 2 sene önce başından beri sorunlu bir hamilelikti o süre icinde çok Dr gezdim oradan biliyorum. Şimdi 4 aylık bir kızım var çok şükür. Allah sana da nasip etsin inşallah sağ salim.[/QUO. İnşallah sağ salim alırım bebeğimi ilki düşük yaptım bu ikinci bebeğim

Ben de pek sevmiyorum doğum evini kendim orda yapmadım ama şimdi havadan konuşmayayım. 8 ay önce bi akraba doğum yaptı orda 2 gün suni sancı verdiler sonra sezeryana aldılar. Bana garip geldi 2 gün oylamanın ne anlamı var yani Dr anlamıyor mu iki gün boyunca normal olmayacağını. Kadıncagiz psikolojik olarak bitti tabii iki günde. Ama seni etkilemek istemem çünkü ben davrazda yaptım. Sadece bir fikir

Ben de pek sevmiyorum doğum evini kendim orda yapmadım ama şimdi havadan konuşmayayım. 8 ay önce bi akraba doğum yaptı orda 2 gün suni sancı verdiler sonra sezeryana aldılar. Bana garip geldi 2 gün oylamanın ne anlamı var yani Dr anlamıyor mu iki gün boyunca normal olmayacağını. Kadıncagiz psikolojik olarak bitti tabii iki günde. Ama seni etkilemek istemem çünkü ben davrazda yaptım. Sadece bir fikir
Davrazi da begeniyolar ama yalan yok ama benim durumum yok özelde yapmak için eşim askerde ben yesilkartliyim mecbur devlette yapicam artık hayırlısı

Ben meddemde güneş burkaşa gidiyordum fakat hic memnun kalmadım azarlayici tavirlari var birsey sormaya korkuyorum ağzımı acamadan geri çıkıyorum
Bundan sonra davraz yasam hastanesinde mehmet güneyi deniycem sanırım o iyi bir doktora benziyor İnşallah yanilmam
Merhaba cinsiyetini Güneş hanımda mı öğrendiniz? Kaçıncı haftada söyledi merak ediyorum

Merhaba özlem hanımın özel muayenehanesi mi var? Birde muayene ücreti ne kadar?

X