-
- Konu Sahibi cimcimenaz
Merhaba doğumunuza ne kadar kaldı??Karar verebildinizmi merak ettim.Okan beyi bende duydum.Bir arkadaşımın eşi ona gidiyordu ve sezeryanle doğumunu yaptırdı.Hakkında hep olumlu şeyler duydum.
Oğuzhan beyde şifada değilmi? yanlış hatırlamıyorsam.Ondan da çok memnun kalan varmış ben hiç gitmedim ama kötü birşey de duymadım gerçekten yakından ilgileniyormuş...
Bu arada bende kendi doktorumdan memnundum.Yine hamile olsam yine aynı doktora giderim.özel ısparta hastanesi mehmet karcı tavsiye ederim.Sadece randevu saatinde hemen giremiyorsunuz daha fazla bekliyorsunuz çok yoğun oluyor hastası çok gerçekten..
Çok yumuşak,esprili,içeri girince rahatlıyor insan.Ben çok heyecanlanırdım kontrollerde ama doktorumu görünce o heyecan,korku giderdi..
Merhaba doğumunuza ne kadar kaldı??Karar verebildinizmi merak ettim.Okan beyi bende duydum.Bir arkadaşımın eşi ona gidiyordu ve sezeryanle doğumunu yaptırdı.Hakkında hep olumlu şeyler duydum.
Oğuzhan beyde şifada değilmi? yanlış hatırlamıyorsam.Ondan da çok memnun kalan varmış ben hiç gitmedim ama kötü birşey de duymadım gerçekten yakından ilgileniyormuş...
Bu arada bende kendi doktorumdan memnundum.Yine hamile olsam yine aynı doktora giderim.özel ısparta hastanesi mehmet karcı tavsiye ederim.Sadece randevu saatinde hemen giremiyorsunuz daha fazla bekliyorsunuz çok yoğun oluyor hastası çok gerçekten..
Çok yumuşak,esprili,içeri girince rahatlıyor insan.Ben çok heyecanlanırdım kontrollerde ama doktorumu görünce o heyecan,korku giderdi..
kızlar bende burdurluyum ve 16 haftalık hamileyim caner beye gidiyorum.doktorluğu iyi gibi ama ben tam alışamadım doktora bi de baya yoğun her istediğimde muayene olamıyorum 3-4 gün sonraya gün veriyorlar.burda ummuhan hanım vardı doktorluğunu beğeniyordum ama ıspartaya gitti.çalıştığım için ıspartaya da gidemiyorum muayene olmaya ne yapmam lazım bilemiyorum caner beyde iyi gibi ama pek güven vermiyor bana :97:
ufocan canım dr ne dedi tansyondan dolyı mı erken olablrmiş tansyonun neden çkyrmş bi saglıcakla kucagmza alsak bebişlermzi
tansiyonum çıkıyor erken doğuma neden olabilir
kızlar merhaba ısparta deyince ilgimi çekti bende ıspartadayım. Benim hikayem biraz ilginç 17 aylık evliyim ve ilk 4 ay korunduk sonra bebiş istedik ama bi türlü gelmedi bebişimiz, bu arada şifaya gittim tıpa gittim tıptaki bi asistan baktı bana prolaktin seviyen yüksek d. kontrol hapı kullan gel dediOnu gördükçe hala sinirlerim tepemde . Sonra şifaya gittim tavsiye üzerine, ordada herşey normal gibiydi klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı birde üstüne kistim oldu, oda 1 ay ara vereceğiz d. kontrol hapı kullan deyince başka dr arayışına girdim. Korunurken bile d. kontrol hapı kullanmadım ben. Sonra tıp fak. de tavsiye üzerine yar. doç İlker Günyeli drumuzla tanıştık bana bütün tahlileri yaptı en ufak bir tahlili atlamadı, aynı zamanda pap smear yaptı, sonra eşimden sperm tahlili aldı, sonraaa en önemlisi benim rahim ağzı yaramın olduğunu söyledi.Yakacağız sonra tedaviye başlayacagız dedi. Nasıl korkuyorum ama herşey çok güzel ilerledi ama ne bilim kafam karışıktı bu yaranı nasıl diğer drlar görmemiş dedi. Sonra odasında baya uzun uzun konuştul sordum o cvpladı anlattı , ikna oldum ve yakıldı, 1 ay sonra tekrar baktı yaram geçmişti. Sonra bayram tatilinden sonra çağırdı takrar bakmak için herşey normal, sonra o ay boş geçecektik ama 1 yumurta görünce drumuz bizi gaza getirdi . Bunu takip edelim dedi, sonrada aşılama yapalım dedi.
Tam çatlatma iğnesi olacağım gün yumurtam kendi çatladı ertesi günü hemen aşılama yapıldı , ne hap ne iğne hiç bişey kullanmadım , veee adetim 3 gün geçti test yaptık pozitifti.
Rabbim bize de nasip etti, drumuzda vesile olmuş oldu, ben çok çok memnunum çok da tatlı dilli bugün kontrolum vardı ahh ansıl iyi geldi onu görmek , Gözüm kapalı doğumunu da o yapar diyorum ben.
Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın ama hikayemi yazmak istedim.
İlker beyi de kesinlike öneririm.
çok geçmiş olsun canım , çok mu yükseliyor , kaç aylık şuan bebeğin
çok aşırı zor olmadı canım aynı gün rahim filmimde çekilmişti o yüzden biraz zorlanmıştım.yakma işlemi zormu oldu
sağol 32 haftalık 35-36 olsa bi rahatlıyacağız.keşke 40 hafta dursa şu an bell değil ama inşallah zamanında doğar çünkü anne karnındaki birgün dışardaki 7 güne denkmiş