Isparta///32

eşim ıspartalı izmirde görev yapıyoruz.şarkikaraağaç arak köyünden varmı aranızda.

Sevgili arkadaşlarım
herkese herkeslere iyi bayramlar olsun....
valla yeni geldim, açtım hemen,, çok gerilere düşmüş sayfa..
aradım buldum..

öpüyorum hepinizi.....

nerelerdesinizzzzz
yoksunuz çokktandır..
e ben geldim kimseler yokkk....
:))))))))))

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

7 Yil Ispartada Kaldim.malum Karbuz çeşmesinden Su Içmişim....çok özlüyorum Ispartayi,bakalim Bu Sitede Tanidik Birilerini Bulabilecekmiyim,hepinizi öpüyorummmm.

ben ispartaya gelin gelicem isparta hakkinda bilgi verirseniz sevinirim...

Son düzenleme:
dügüne maalesef daha cooooooooooooook var zamani gelince haber veririm

bende ISPARTALIYIM ama ANKARADA yaşıyorum burada ıspartalı olanlarla buluşalım ANKARA buluşmasında görüşebiliriz

kızlar bende ıspartalıyım ama nerelerdesiniz gelin konuşalım

benim eşim yalvac hüyüklüden canım bende 2 sene yalvaçta kaldım yalvacın yeri başkadır bende

hadi kılzar ya nerelerdesiniz nerde oturuyonuz kendinizden bahsedin biraz belki tanıyoruzdur birbirimizi

slm kızlar bende ıspartalıyım trabzonda oturuyordum şimdi annemleri ziyarete geldim daha önce bi ısparta buluşması yapmıştık isterseniz tekrar buluşp tanışabiliriz

MERHABALAR .daha öncede yazmıştım buraya.ıspartalıdeğilim ama orda okudum tam 7 yıl kaldım.şimdi evlendim denizlideyim.ıspartayı çok özlüyorum,çok güzel anılarımvar orada.sahi buluşma yaparsanız bakarsınız gelirimyerimseniben:içelim:

merhaba bende ısparta dogumluyum ama ıspartada yaşamıyorum sevin aramızda ıspartalı olduguna yanlız degilsin arkadaşım tanıştıgımıza memnun oldum melonkoli

X