Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Yaaa beğenmene çok sevindimOooo pizzaya bakahanda böyle oldum gerçek pizzadan daha güzel gözüküyor beybim şahane olmuş, ne güzel bir tarif bu sevmeyene sevdirir ellerine sağlık, pörfektoo başarılar dilerim canimcim
Cok lezzetli olduğu belli bebeeimYaaa beğenmene çok sevindim
Bir tanesingercekten de tadını çok beğendik biz ailecek. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederimEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Tadını çok merak ediyorum.Fit olalım fit kalalım.
Bu kaşarla nasıl fit kalacaksak.
İsteeeee
Ispanaklı PizzaTarifi
Malzemeler
Yarım kilo Ispanak
1 adet Soğan
2 adet yumurta
Kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı Salça
Domates rendesi
Susam
Sosis
Sucuk
Kırmızı biber
Zeytin
Mısır
Ve pizzada sevdiğiniz her şey
Yapılışı
Eki Görüntüle 2971269
İlk olarak ıspanağı yıkayıp doğruyoruz.
Eki Görüntüle 2971270
Tavada az bir yağda önce soğanı sonra ıspanağı kavuruyoruz. Sadece suyunu bırakıp çekene kadar. (Dibinde hafif su kalabilir.)
Eki Görüntüle 2971272
Ben kelepçeli kalıbımı kullandım, siz istediğiniz tepsi ve kalibinizi önce yağlayın daha sonra üzerine ıspanağı yayın ve bir kasede yumurtaları çırpıp üzerine gezdirerek dökün. (Ispanağın soğumasına gerek yok.) Havasını almak için bir iki defa tepsiyi tezgaha hafifçe vurun ve fırınların. 190 derece, yumurta pişene kadar.
Eki Görüntüle 2971275
Bir tencereye domatesi rendeleyip suyunu süzünz üzerine salçayı ekleyip bir iki defa fokurdatın.
Eki Görüntüle 2971276
İstediğiniz bütün malzemeleri hazırlayın. Ben kenarlarina susam döktüm, (çok lezzet kattı) ortasına salça, kaşar peyniri ve diğer malzemeleri dizdim. 190-200 derece fırında en üst katta (Grill özelliği varsa kullanın ben kullandım.) malzemeler pişene kadar dursun.
Afiyet Olsun
Eki Görüntüle 2971277 Eki Görüntüle 2971279 Eki Görüntüle 2971280 Eki Görüntüle 2971281 Eki Görüntüle 2971282 Eki Görüntüle 2971283 Eki Görüntüle 2971284 Eki Görüntüle 2971285 Eki Görüntüle 2971286 Eki Görüntüle 2971287 Eki Görüntüle 2971288 Eki Görüntüle 2971289 Eki Görüntüle 2971290 Eki Görüntüle 2971291 Eki Görüntüle 2971292 Eki Görüntüle 2971293
Teşekkür ederimTadını çok merak ediyorum.Görünüm bir harika. Hiç tatmadım Ellerine sağlık afiyet olsun Yarışmada bol şans diliyorum
Rica ederimTeşekkür ederimBir gün deneyebilirsin. Lezzetli bir tarif oldu
HahaMuhteşem
Pizza reklamı gibi olmuş. Ellerine sağlık yarışmada başarılarr diliyorummm
Oldu galiba bu sefer güzel şeylerAaaayyyama bu çoook güzel
Tasarımın telif takki bana aittirÇok güzel ve değişik olmuş kaşarlar uzamış susamlar dizilmiş ellerine sağlık olsun başarılar dierim yarışmada.
Telif hakkıTasarımın telif takki bana aittir
Teşekkür ederim
Aaa al senin olsun senden mi sakinacagimTelif hakkıistesek alamayacağız yani,ellerine sağlık olsun tekrardan
Süper oldu sağol,Aaa al senin olsun senden mi sakinacagim