Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Pinoli..abovvv bunlar ne?
Ne ediyonuz kızlar siz?
Senden daha güzelini bekliyoruz ZelifmeBundan güzeli olmaz dedikce daha bi guzelli ortaya çıkıyor maşallah becerikli hatunlar kaynıyor kk❤
Bugünde havalar bayağı soğuduSenden daha güzelini bekliyoruz ZelifmeBaltacı
deynepnaz ile dün akşam 12. sıra 13. sıra muhabbetine bakma.. Aç konunu bence
Belki o da gaza gelirGaz verirken iyiydi millete
![]()
Benden mütevellit olabilirBugünde havalar bayağı soğudu![]()
Yok canım senden havalar ısınır ,soğumazBenden mütevellit olabilir![]()
Estafurullah.. Sana takılmayı seviyorum, aklına kötü bişey gelmesinYok canım senden havalar ısınır ,soğumaz.Amma yalakayım ha.
![]()
Takılabilirsin sorun yok.Art niyet sezmiyorum zaten.Demek ki o elektriği almışsın ki takılıyorsun,şakaya gelirim ,alınmam.Estafurullah.. Sana takılmayı seviyorum, aklına kötü bişey gelmesin![]()
Çok teşekkür ederim NameaverIspanağa bayılırım 
Ellerinize sağlık başarılar![]()
Bende genellikle börekte ıspanağı sucukla kullanmayı tercih ediyorumÇok teşekkür ederim NameaverMevsimi bitmeden ıspanaklı poğaça türevi yapmak istedim.. Bu arada öyle göründüğü gibi zor bir tarif değil, yani normal poğaça yapmakla aynı.. Denemeni tavsiye ederim..
Ama ben sana tembel,yalancı,söz verdin sözünde durmadın diye takılacaktım ne güzelAzzz sonra misss kokularla geliyorum
deynepnaz hadi ama ya ne mızıkcısın yaa
Bu saatte ne kahvaltısıysa artık![]()
Ama ben sana tembel,yalancı,söz verdin sözünde durmadın diye takılacaktım ne güzel.Ne meraklıymışsın sende kahvaltılık hazırlamaya
![]()
Çok teşekkür ederim Vuslat..Ellerinize sağlık, sofranız çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim:)
Ben de teşekkür ederimÇok teşekkür ederim Vuslat..
Elimizden geldiği kadar.. Sizede başarılar dilerim.. Güzel geçecek bir yarışma gibi.. Gerçi ben ilk kez katılıyorum ama![]()
Doğrudur , ama eğlenceli bağımlılığa benziyor..Ben de teşekkür ederimNe güzel, devamı da gelir:) Yarışmaya ilk katılımdan itibaren azıcık bağımlılık yapıyor
![]()
Evet çok eğlenceliDoğrudur , ama eğlenceli bağımlılığa benziyor..
Ben masayı hazırlarken, sanki o gün misafirim gelecekmiş gibi biraz heyecanlı hazırladım acele acele![]()