Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Pinoli..abovvv bunlar ne?
Ne ediyonuz kızlar siz?
Senden daha güzelini bekliyoruz Zelifme Baltacı deynepnaz ile dün akşam 12. sıra 13. sıra muhabbetine bakma.. Aç konunu benceBundan güzeli olmaz dedikce daha bi guzelli ortaya çıkıyor maşallah becerikli hatunlar kaynıyor kk❤
Bugünde havalar bayağı soğuduSenden daha güzelini bekliyoruz Zelifme Baltacı deynepnaz ile dün akşam 12. sıra 13. sıra muhabbetine bakma.. Aç konunu bence
Belki o da gaza gelir Gaz verirken iyiydi millete
Benden mütevellit olabilirBugünde havalar bayağı soğudu
Yok canım senden havalar ısınır ,soğumaz .Amma yalakayım ha.Benden mütevellit olabilir
Estafurullah.. Sana takılmayı seviyorum, aklına kötü bişey gelmesinYok canım senden havalar ısınır ,soğumaz .Amma yalakayım ha.
Takılabilirsin sorun yok.Art niyet sezmiyorum zaten.Demek ki o elektriği almışsın ki takılıyorsun,şakaya gelirim ,alınmam.Estafurullah.. Sana takılmayı seviyorum, aklına kötü bişey gelmesin
Çok teşekkür ederim Nameaver Mevsimi bitmeden ıspanaklı poğaça türevi yapmak istedim.. Bu arada öyle göründüğü gibi zor bir tarif değil, yani normal poğaça yapmakla aynı.. Denemeni tavsiye ederim..Ispanağa bayılırım 
Ellerinize sağlık başarılar
Bende genellikle börekte ıspanağı sucukla kullanmayı tercih ediyorumÇok teşekkür ederim Nameaver Mevsimi bitmeden ıspanaklı poğaça türevi yapmak istedim.. Bu arada öyle göründüğü gibi zor bir tarif değil, yani normal poğaça yapmakla aynı.. Denemeni tavsiye ederim..
Ama ben sana tembel,yalancı,söz verdin sözünde durmadın diye takılacaktım ne güzel.Ne meraklıymışsın sende kahvaltılık hazırlamayaAzzz sonra misss kokularla geliyorum
deynepnaz hadi ama ya ne mızıkcısın yaa
Bu saatte ne kahvaltısıysa artık
Ama ben sana tembel,yalancı,söz verdin sözünde durmadın diye takılacaktım ne güzel.Ne meraklıymışsın sende kahvaltılık hazırlamaya
Çok teşekkür ederim Vuslat..Ellerinize sağlık, sofranız çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim:)
Ben de teşekkür ederim Ne güzel, devamı da gelir:) Yarışmaya ilk katılımdan itibaren azıcık bağımlılık yapıyorÇok teşekkür ederim Vuslat..
Elimizden geldiği kadar.. Sizede başarılar dilerim.. Güzel geçecek bir yarışma gibi.. Gerçi ben ilk kez katılıyorum ama
Doğrudur , ama eğlenceli bağımlılığa benziyor..Ben de teşekkür ederim Ne güzel, devamı da gelir:) Yarışmaya ilk katılımdan itibaren azıcık bağımlılık yapıyor
Evet çok eğlenceli Ben yaklaşık 2 buçuk 3 senedir yemek yarışmasındayım ama halâ ilk katılıyormuşum gibi heyecan yapıyorum her seferindeDoğrudur , ama eğlenceli bağımlılığa benziyor..
Ben masayı hazırlarken, sanki o gün misafirim gelecekmiş gibi biraz heyecanlı hazırladım acele acele