Sandviç - Kanepeler Ispanaklı Gözleme ile Kahvaltı Sofram -Yörükoğlu Tereyağ Sponsorluğunda

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298

Hayırlı geceler güzel hatunlar :)
Benim bu fotoğraf çekmeyi öğrenmem gerek çünkü fotoğraflar hiç içime sinmedi...Buda benim nacizane kahvaltı sofram o sizin güzel sofralarınız yanında sönük kalıyor sanırımo_O

GÖZLEME
MALZEMLERİ
İç malzeme:
Ispanak
-soğan
-dereotu
-maydonoz

Hamuru :
-un
-tuz
-ılık
-su

Hamur ele yapışmayacak yumuşak bi hamur yoğuruşur ve yarımn saat kadar dinlendirilir..

Harcı için :soğanı öldürün çok az ev salçası koyun yıkadığımız ve doğradığımız ıspanakların içine katıp,tuz ,dereotu ve maydonozu ekleyerek karıştıralım (soğanın sıcağı ıspanakların yumuşamasına yatiyor ,ıspanakları ayrıyeten ocağa koymaya gerek yok )

qqqqqq.webp

ggggggggg.webp

.....webp

Kuru patlıcan közlemesi :

Yazdan kuruttuğumuz küp patlıcanlarımız halayıp,soğan ve ev salçası ile kavurup dilersek yoğurtlu yiyoruz....

diğerlerinin tarifine gerek yok sanırım......

Bal-Kuşburnu -Tereyağı..Cecilve dil peynir...Zeytinler :) Kahvalti sonrasinkahvelerinizde benden olsun......

içerik____.webp

uu.webp

...............webp

......webp

77777.webp

içerik.....webp

içerik..webp

yyyyyy.webp

içerik...webp

içerik.webp

Vieoda adim cikiyodu sanirim ..ondan sildim..eger basarabilirsemm tekrar yuklerim
adım gözüküyor facebooktan çıkıncada gösterilmiyor video

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık:kk77: sanki sunum biraz sönük kalmış güveç olayını sevmedim daha yayvan tabaklar tercih ederseniz iyi olur gibi nacizane görüşüm :)

Gözlemeler harika :KK200:

Canım sofran çok güzel gözüküyor,güveçler falan:kk77:ayrıca o pembe tahta bank peçetelik değil mi,ben de almayı düşünüyorum ondan çok şık:KK37:
Benden daha iyi fotoğraf çektiğin gerçek,tek tek çekmişsin herşeyi ne güzel,ben hepsini toptan çekmişim koymuşum:-)

Ayrıca gözlemende çok güzel olmuş ellerine sağlık,sadece başlığı afiyet olsun diye değil mesela ıspanaklı gözleme bilmem ne yağ sponsorluğunda gibi acman gerekiyordu.Ama yetiş Nevreste Nevreste halleder:-)

Yarışmada başarılar dilerim:KK66:

Elinize sağlık:kk77: sanki sunum biraz sönük kalmış güveç olayını sevmedim daha yayvan tabaklar tercih ederseniz iyi olur gibi nacizane görüşüm :)

Gözlemeler harika :KK200:

Canım sofran çok güzel gözüküyor,güveçler falan:kk77:ayrıca o pembe tahta bank peçetelik değil mi,ben de almayı düşünüyorum ondan çok şık:KK37:
Benden daha iyi fotoğraf çektiğin gerçek,tek tek çekmişsin herşeyi ne güzel,ben hepsini toptan çekmişim koymuşum:-)

Ayrıca gözlemende çok güzel olmuş ellerine sağlık,sadece başlığı afiyet olsun diye değil mesela ıspanaklı gözleme bilmem ne yağ sponsorluğunda gibi acman gerekiyordu.Ama yetiş Nevreste Nevreste halleder:-)

Yarışmada başarılar dilerim:KK66:

LamelifAmine ellerine sağlık canım masan harika görünüyor. Yarışmada başarılar :KK60:

Bir kuş sütü eksik :KK200:
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.

Gozlemeeeeee sevilmezmi ya ellerine saglik

Gozleyeme bayilanziiii :rolleyes:
Masan cok sicak ve lezzetli bi masa olmus canim :KK19: Ellerine saglik ,basarilar :KK36:

Sınava bir gün kala calıısmaya başlayan öğrencilerin işine donmuş bu 99 almişsın:KK70:

Ellerine sağlık :-)

Ellerine sağlık.Çok lezzetli görünüyor gözlemeler.İnşallah sorunun halledilir de yarışmada olursun:KK60:

Kuzu nevroşa soylersen sofra ismini düzenler, ıspanaklı gozlemem ile kahvaltı sofram olabilir :KK37::KK37:

sağolun canlar - güzeller ...yazacak moralde değilim malum bu seferde istanbul : (...nasipse olur yarışma hayırlısı olsun

Lamelif'cim ellerine, emeğine sağlık sofran harika olmuş.:kk77:Başlık afiyet olsun olunca konuya hemen girmedim diğer bildirimlere bakıyordum..:-)Etiket gelince konuya bir girdim şok oldum:KK45:Konuyu düzenledim beğenmediğin bir şey olursa düzeltebilirim:KK19:Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

yamukprenses yamukprenses bu arada o bank havluluğu ben yaptım ama daha süslemesi bitmedi -ham olarak aldım tabi bu arada boyaması benden ...kelebekleri sonradan yapıştırıldı
Sen yaptıysan harika olmuş,ben gördüm bunları,internette sanırım 50 tl gibi bir rakama satiyorlardi.Benim de hobi malzemeleri aldigim bir yer var,böyle ham ahşap şeylerde satıyor ,bir çıktığımda ben de bakayım.

Back
X