Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar canım.. bence ne alaka dalga geçilecek bi isim degilki ismin anlamı önemlidir .. ne kadar saçma cahilce düşünceler bide öyle diyen kendisi öyle içinden geçirmiş düşünmüş (vesvese yapmış ) yok öyle bişey benim bi tanidikda koydu (benimde bi kızım olursa" Asya, yada Alya düşünmüş tümMerhaba kızım olacak ismini afra koymak istiyorum eşim afra tafra yapma diye dalga gecerler diyor.Aslinda simdiden birkac kisi soyledi bile cok canm skldi sizce koymalimiyim
Merhaba kızım olacak ismini afra koymak istiyorum eşim afra tafra yapma diye dalga gecerler diyor.Aslinda simdiden birkac kisi soyledi bile cok canm skldi sizce koymalimiyim
Esimin bi arkadasi kizina afra ismini koymustu. Duydugumda bende tuhaf bulmustum. Bu sekilde bi endisen varsa zaten koyma canim. Tabiki sizin bileceginiz is ama eger hos bulmayanlar laf edenler olunca takilacaksan baska isimler dusunmelisin bence. Kim ne derse desin takilmam diyosanda koy. Saglikla gelir insallahMerhaba kızım olacak ismini afra koymak istiyorum eşim afra tafra yapma diye dalga gecerler diyor.Aslinda simdiden birkac kisi soyledi bile cok canm skldi sizce koymalimiyim