C
ccerence
Ziyaretçi
cnm op.dr. emine sernur yorulmaz benim 7 yıllık doktorum tüm çevremi yönlendirdim. çok başarılı bir kadın doğumcu. hertürlü sorun vesıkıntında yanında oluyor. gerekirse (özellikle doğum sonrası)evine bile geliyor ankara kocatepede de özel muayenesi var sanırım 65 ytl muaye ücreti özel çağ hast. çalışıyor. aman doktor çok önemli benim tüm kontrollerim hamilelik takiplerim ve doğumumu o takip etti çok memnunun eğer gidecek olursan bana özelden msj at benim adımla git. muayene tel:sm_cool:
65ytl'yse iyiymiş fena değil.peki ben muayenehaneye 1.kez gittim gastrolojiye gidiyorum ama orda şöyle 200lira verdim mesela tetkikleri istedi sonuçları göstermeye gittigimde teşhis koyacagı 2.görüşmemiz yani ondan ücret alınmıcak.her gidişte mi ödeniyor 65 canım yani gittim benden tetkikleri istedi (verdim 65) sonra o tetkikleri yaptırdım göstermek için gittim (gene mi 65) ve tabi sonraki her kontrol 65dir.ilk görüşme benim kastım ne uzun anlattım di mi -tatlicadiarzu-
gelelim önemli kısma 7yıllık bi dr.un olması güven verici.ben de hpv virüsü var endoskopi'de çıktı rahimde de var mı bilmiyorum bi etkisi şuanda..
1.düzenli kontrollerimi (smear vb)
2.şuanda kilo vermeye çabalıyorum sonrasında hamileliğe hazırlık dönemine geçicem (bu dönemde yemen gereken yapman gereken her türlü destek vb)
3.hamilelik dönemimin düzenli takibi kontrolü
4.dogum sonrası ve tabi gene düzenli kadın kontrolleri
herşeyimle ilgilenecek birisi o eğitimde birisi aradıgım.olmazsa p.tesi ararım dr.unu bi tel. ön bilgi alırım bayan olması da bi açıdan güzel tabi...akşamda eşime bahsedeyim.
teşekkür ederim canım.
başka senelerdir dr.u olan ankaralılar varsa fikirlerine de açıgım.
Son düzenleyen: Moderatör: