İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Ankara'da Op.Dr.Aysun Baltacı (GenArt).. şeker gibi bir insan.. çok ilgili... bayan kadın doğumcu hiç tercih etmezdim bu yaşa kadar ama Aysun hn bu konudaki takıntımı kırdı

Diyarbakır'da ise Dr.Zeki Akkum (Genesis Hospital)

ankara ALİ SERTAC BATILIOGLU zekai tahir burak kadın dogum hastanesi büyük dogumda deniyor
ayrıca kızılay mitatpaşadada muaynehanesi var

gamzeliezo arkadasım .bende 2004 yılında hakan beryde dogumumu yaptım .şimdide ona gitmek istiyorum .sen hakan beye gidiyon sanırım bana biraz bilgi verirmisin?

jfk hastanesindeki doktoru tavsiye diyorsun bende senin sözüne güvenerek ona gideceğim inş memnun kalırım.

Besiktas- Jinemed - Munip Berberoglugil..Kesinlikle muthis bir doktor..Herseyinizle a dan z ye ugrasiyor ve 24 saat telefonla arayabilirsiniz asla off cekmiyor telefnda..hatta kendisi geri arayip nasil oldugunuzu bile soruyor..

Opr.Dr.İlknur Aköz, İstanbul Anadolu Yakası Bağdat Caddesinde özel muayenehanesi var ayrıca medical park tada çalışıyor. Hamilelik öncesi için sorun olsun olmasın en az bir kere gidilmesi gereken bir doktor bence zaten ondan sonrada vazgeçemiyorsunuz şeker gibi bir doktor önceden zeynep kamil hastanesinde çalışıyormuş alanında oldukça uzman biri.

bende tavsiye üzerine gittim tamam canayakın sevimli bi doktor ama hastasını tanımıyor yani ve sanki bir yere yetişecekmiş gibi acele acele davranıyor insanda hiçbişey soramıyor acele acele ultrasana alıyor bi kaç bişey sölüyor ve susuyor mecburen bizede kapı gözüküyor yaniCADIARZU

ay canım benim ilk gittiğim bayan dr da böyleydi, iyidi, hoştu, bilgiliydi, sempatikti ama girmemle çıkmam bir oluyordu. soru sormak ne haddime. 1 sene boyunca gittim gerçi, bana çok hakkı geçmiştir sağolsun ama erkek dr lar çok daha iyi oluyor ya. ben şu an zübeydehanımın dr larından özer kutluya gidiyorum. nerdeyse yarım saat içerde kalıyorum. hastaneye gittiğimde de çok ilgili davranıyor. en ince ayrıntısına kadar herşeyi soruyorum. hatta çok soru soruyorum kusura bakmayın diyorum, tabiki soracaksın diyor. bayramda ağrılarım ve akıntılarım, lekelenmem oldu ama bayram diye rahatsız etmek istemediğim için aramadım. niye aramadın, keşke arasaydın. bu tip durumlarda hiç çekinme ara falan dedi. bir de ben çok stresli bir tipim ama dr beni çok rahatlatıyor. inşallah hep böyle gider. sana da tavsiye ediyorum canım. gerçekten hastaya çok zaman ayırıyor.

merhaba arkadaşlar benim doktorum mersin imc hastanesi yavuz uçar ,kendisi çok ilgili bi doktor tavsiye ediorum.yaklaşık 1 senedir gidiorum en son kist ameliyatı oldum,şimdide yumurta çatlatma deniyecez bende pco var eğer 3 ay böle de olmazsa aşılamaya geçecek.aranızda var mı klomenle ve pregnyl iğneyle hamile kalan ?

merhaba arkadaşlar benim doktorum mersin imc hastanesi yavuz uçar ,kendisi çok ilgili bi doktor tavsiye ediorum.yaklaşık 1 senedir gidiorum en son kist ameliyatı oldum,şimdide yumurta çatlatma deniyecez bende pco var eğer 3 ay böle de olmazsa aşılamaya geçecek.aranızda var mı klomenle ve pregnyl iğneyle hamile kalan ?
ben pko hastasıyım, gonaphene ile hamile kaldım Allah sana da nasip etsin

dr. tuncay erdemir
a. menderes bulv. 41 sok. no:1/1
aydın
tel:

mükemmel bir doktor bence. aydındaki arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyom çok araştırdım ve gerçektende değdi

Son düzenleyen: Moderatör:
ankara eğitim ve araştırma hastanesi AHMET BOSTANCI. çankayada atakulenin karşısında muayenehanesi var. 6-7 doktor değiştirmiş biri olarak tavsiye ederim

kızlar sadece dogum için mi yazdınız.ben de böyle bir konu arıyordum ama şunun için:

kadın hastalıklarını-düzenli kontrollerimi-1/2seneye kadar düşündüğüm hamileliğe hazırlık dönemimi-hamileliğimi-dogumumu herşeyimle ilgilenebilecek bi dr. arıyorum.

burdaki tavsiyelerinizden yararlanabilir miyim aslında pek bilmiyorum jinekolog kadın hastalıkları uzmanı yani hangi branşa gitmem için bunların hepsiyle tek bir dr.un ilgilenmesi için?henüz yeni evli sayılırım (1senelik) ve artık düzenli smear falan da yaptırmak istiyorum ben ankara'dayım. yokse bu yazdıklarınız sadece hamilelik için mi.

çok güzel bi konu tebrik ve teşekkür ediyorum.

AKROPOL hastanesi
Op.Dr.Bülent Alp Aydın
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ANKARA
kendisi benim 8 yıllık doktorumdur o kadar çok kişiye tavsiye ettim ki her arkadaşım da çok memnun kaldı ve hala da arkadaşlarımda kendisine gidiyor
doktor dedin mi helede kadın doğum doktoru dedin mi aklıma ilk gelen gitmiş olduğum doktorun yanında kendimi çok rahat hissetmek oluyor bu hisside Bülent beyin yanında alıyorum espirili konuşmaları heleki cana yakınlığı moral man insanı mutlu ediyor
Ankarada yaşayıp da hala bir doktor arıyan bayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim kendisi dalında çok fazla uzman olup süper ötesi bir doktordura.s.

Dünyada ilk kez yumurtalık nakli yaparak literatüre geçen Türk doktorlardan Bülent Alp Aydın,a.s.:emir_bebek:

arkadaşım akropol nerede? sanırım özel hastane di mi ücretini de ögrenebilir miyim? bi de branş olarak benim aradıgıma uyuyor mu dr.un bi fikrin var mı yardımcı olur musun bana daha önce hiç kadın dogumla ilgili bir dr.a gitmedim sadece pcos için gitmiştim o da bekardım ozaman...
ama şimdi herşeyimle ilgilencek bi dr.arıyorum.
benimle fikirlerinizi paylaşırsanız memnun oluruma.s. pek anlamıyorum çünkü bu işlerden :eek:

kızlar sadece dogum için mi yazdınız.ben de böyle bir konu arıyordum ama şunun için:

kadın hastalıklarını-düzenli kontrollerimi-1/2seneye kadar düşündüğüm hamileliğe hazırlık dönemimi-hamileliğimi-dogumumu herşeyimle ilgilenebilecek bi dr. arıyorum.

burdaki tavsiyelerinizden yararlanabilir miyim aslında pek bilmiyorum jinekolog kadın hastalıkları uzmanı yani hangi branşa gitmem için bunların hepsiyle tek bir dr.un ilgilenmesi için?henüz yeni evli sayılırım (1senelik) ve artık düzenli smear falan da yaptırmak istiyorum ben ankara'dayım. yokse bu yazdıklarınız sadece hamilelik için mi.

çok güzel bi konu tebrik ve teşekkür ediyorum.

cnm op.dr. emine sernur yorulmaz benim 7 yıllık doktorum tüm çevremi yönlendirdim. çok başarılı bir kadın doğumcu. hertürlü sorun vesıkıntında yanında oluyor. gerekirse (özellikle doğum sonrası)evine bile geliyor ankara kocatepede de özel muayenesi var sanırım 65 ytl muaye ücreti özel çağ hast. çalışıyor. aman doktor çok önemli benim tüm kontrollerim hamilelik takiplerim ve doğumumu o takip etti çok memnunun eğer gidecek olursan bana özelden msj at benim adımla git. muayene tel:sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
X