Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul koşuyolu medipol hastanesi
op dr sema ovali
bende tavsiye üzerine gittim tamam canayakın sevimli bi doktor ama hastasını tanımıyor yani ve sanki bir yere yetişecekmiş gibi acele acele davranıyor insanda hiçbişey soramıyor acele acele ultrasana alıyor bi kaç bişey sölüyor ve susuyor mecburen bizede kapı gözüküyor yaniCADIARZU
ben pko hastasıyım, gonaphene ile hamile kaldım Allah sana da nasip etsinmerhaba arkadaşlar benim doktorum mersin imc hastanesi yavuz uçar ,kendisi çok ilgili bi doktor tavsiye ediorum.yaklaşık 1 senedir gidiorum en son kist ameliyatı oldum,şimdide yumurta çatlatma deniyecez bende pco var eğer 3 ay böle de olmazsa aşılamaya geçecek.aranızda var mı klomenle ve pregnyl iğneyle hamile kalan ?
AKROPOL hastanesi
Op.Dr.Bülent Alp Aydın
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ANKARA
kendisi benim 8 yıllık doktorumdur o kadar çok kişiye tavsiye ettim ki her arkadaşım da çok memnun kaldı ve hala da arkadaşlarımda kendisine gidiyor
doktor dedin mi helede kadın doğum doktoru dedin mi aklıma ilk gelen gitmiş olduğum doktorun yanında kendimi çok rahat hissetmek oluyor bu hisside Bülent beyin yanında alıyorum espirili konuşmaları heleki cana yakınlığı moral man insanı mutlu ediyor
Ankarada yaşayıp da hala bir doktor arıyan bayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim kendisi dalında çok fazla uzman olup süper ötesi bir doktordura.s.
Dünyada ilk kez yumurtalık nakli yaparak literatüre geçen Türk doktorlardan Bülent Alp Aydın,a.s.
kızlar sadece dogum için mi yazdınız.ben de böyle bir konu arıyordum ama şunun için:
kadın hastalıklarını-düzenli kontrollerimi-1/2seneye kadar düşündüğüm hamileliğe hazırlık dönemimi-hamileliğimi-dogumumu herşeyimle ilgilenebilecek bi dr. arıyorum.
burdaki tavsiyelerinizden yararlanabilir miyim aslında pek bilmiyorum jinekolog kadın hastalıkları uzmanı yani hangi branşa gitmem için bunların hepsiyle tek bir dr.un ilgilenmesi için?henüz yeni evli sayılırım (1senelik) ve artık düzenli smear falan da yaptırmak istiyorum ben ankara'dayım. yokse bu yazdıklarınız sadece hamilelik için mi.
çok güzel bi konu tebrik ve teşekkür ediyorum.