İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

diğer sayfalara baktım ama tamda aydınlatıcı değil gibi. kafamda aslında bir kaç isim belirdi. genel de ankara gazi hastanesinidüşünüyorum. ordanda doç. dr. ahmet erdem, prof. dr. merih bayram, prof. dr. onur karabacak ve prof m. zeki taner arasında kararsızım:KK43: gazi hastanesi hakkındada hiç bir bilgim yok. çok rica ediyorum. gazi ve doktorları hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. kastamonudan gidicem ankaraya ve yakın bir zamandada gitmem gerekiyo tekrar bebek sahibi olmadan testleri yaptırmam lazım

arkadaşlar ankarada olup hakan şatıroğluna giden var mı aranızda varsa bilgi verebilir mi?

denizli özel hastanesi
kadın hastalıkları ve doğum uzmanı mahmet ince

eger aynı doktorlardan bahsedıyosak benımde doktorumdu 2000 yılında.uzun boylu esmer ankarada adkerlık gorevını doktor olarak yapıyodu sanırım.aynı zamanda kadın dogum dr.olan amcamın arkadasıydı.çoooook emegı var bende allah ondan razı olsun....sevgiler

diğer sayfalara baktım ama tamda aydınlatıcı değil gibi. kafamda aslında bir kaç isim belirdi. genel de ankara gazi hastanesinidüşünüyorum. ordanda doç. dr. ahmet erdem, prof. dr. merih bayram, prof. dr. onur karabacak ve prof m. zeki taner arasında kararsızım:KK43: gazi hastanesi hakkındada hiç bir bilgim yok. çok rica ediyorum. gazi ve doktorları hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. kastamonudan gidicem ankaraya ve yakın bir zamandada gitmem gerekiyo tekrar bebek sahibi olmadan testleri yaptırmam lazım

meraba devrimreisben gazi hastanesein de iki kere ameliyat oldum Dr. Mehmet erdeme Ahmet erdemin ikizi hastaneyi çok beğendim çok temiz çalışıyorlar ayrıca bir arkadaşımda mehmet beye tüp bebek için gidiyodu ama oladı ben doktorumu çok sevmiştim halada gidiyorum ama ahmet beyin hastası daha çok sanki geçmiş olsun

ADANA ortadoğu hastanesi doçent doktor SEFA KELEKÇİ yi tek geçiyorum ..
şimdiye kadar bukadar sıcakkanlı samimi bir doktor görmedim
ayrıca sıcakkanlılığının yanında mesleğinde de çok başarılı.

arkadaslar cok güzel bi topik olmus,ellerinize saglik
almanyadanda arkadaslar katilirlarsa cok sevirim...

durucum verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. inan içimi rahatlattın diyebilirim. Çünkü kafamda artık gazi belirmeye başlamıştı ve bu iyi bir örmek oldu. Gazide tanıdık şükrü bozkurt var profesör. bizim memleketlerden:) onun da yardımı olur diye düşündüğümüz için gaziyi tercih ettik. bakalım bir dahaki ay gidicez hayırlısı. şimdi biraz vücudumu dinlendirmeyi ve birkez adet olmayı bekliyorum. dua edin arkadaşlar birşey çıkmasın. Yada pardon çıksın:) yani düşüğün sebebi belli olsunda ona göre tedavi olayım dimi. sebebi olmaması daha kötü:KK43: inşallah çok ufak bir nedendir diyelim o zaman:) uğraştırmayacak bir tedaviyle başarıya gideriz bizde herkes gibi.

konyada tıp fakültesinde ali acar ve mehmet çolakoğlu var.benim doktorum mehmet çolakoğlu.
selçuklu hastanesinde nil hanım diyorlar soyadını bilmiyorum o da cok iyiymiş.arkadaşlarımdan giden var.

Denizliden tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı.güvenebilip,derdimi dinleyen ve hastaya karşı ilgili bir doktor arıyorum.vede bilgisine güvenen.

durucum verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. inan içimi rahatlattın diyebilirim. Çünkü kafamda artık gazi belirmeye başlamıştı ve bu iyi bir örmek oldu. Gazide tanıdık şükrü bozkurt var profesör. bizim memleketlerden:) onun da yardımı olur diye düşündüğümüz için gaziyi tercih ettik. bakalım bir dahaki ay gidicez hayırlısı. şimdi biraz vücudumu dinlendirmeyi ve birkez adet olmayı bekliyorum. dua edin arkadaşlar birşey çıkmasın. Yada pardon çıksın:) yani düşüğün sebebi belli olsunda ona göre tedavi olayım dimi. sebebi olmaması daha kötü:KK43: inşallah çok ufak bir nedendir diyelim o zaman:) uğraştırmayacak bir tedaviyle başarıya gideriz bizde herkes gibi.

reisdevrim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana gelişmelerden beni haberdar edersin senin tek gebelik düşükle sonlanmış heralde benimde ikinci hamileliğimde düşük yaşadım
şimdide 1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bir kızım var allah sanada
nasip etsin

arkadaslar bursada SUHENDAN BENDERLİ kesinlikle tavsiye edıyorum.mukemmel bir doktor.a.sa.s

X