- 3 Kasım 2008
- 6
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizli özel hastanesi
kadın hastalıkları ve doğum uzmanı mahmet ince
diğer sayfalara baktım ama tamda aydınlatıcı değil gibi. kafamda aslında bir kaç isim belirdi. genel de ankara gazi hastanesinidüşünüyorum. ordanda doç. dr. ahmet erdem, prof. dr. merih bayram, prof. dr. onur karabacak ve prof m. zeki taner arasında kararsızım gazi hastanesi hakkındada hiç bir bilgim yok. çok rica ediyorum. gazi ve doktorları hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. kastamonudan gidicem ankaraya ve yakın bir zamandada gitmem gerekiyo tekrar bebek sahibi olmadan testleri yaptırmam lazım
durucum verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. inan içimi rahatlattın diyebilirim. Çünkü kafamda artık gazi belirmeye başlamıştı ve bu iyi bir örmek oldu. Gazide tanıdık şükrü bozkurt var profesör. bizim memleketlerden:) onun da yardımı olur diye düşündüğümüz için gaziyi tercih ettik. bakalım bir dahaki ay gidicez hayırlısı. şimdi biraz vücudumu dinlendirmeyi ve birkez adet olmayı bekliyorum. dua edin arkadaşlar birşey çıkmasın. Yada pardon çıksın:) yani düşüğün sebebi belli olsunda ona göre tedavi olayım dimi. sebebi olmaması daha kötü inşallah çok ufak bir nedendir diyelim o zaman:) uğraştırmayacak bir tedaviyle başarıya gideriz bizde herkes gibi.