- 17 Eylül 2008
- 20
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asya sağlık merkezi dr hakan seven mükemmel bir dr istabul küçükköyde tlf
ADANA prf dr Cüneyt evrüke
çukurova ünüversitesi tıp fakültesi
süper bir dr valla özellikle tüp bebek yapmak isteyenler için
Hem özele gideceksin hem de seninle ilgilenmeyecekler.Böyle şey olurmu?Anladığım kadarıyla içinize sinmemiş.İntten bursadaki doktorları araştırabilirsin.Gebelik bir kadın için çok önemli ve hassas bir süreç.Ben özele gidiyorum..Hiç ilgisizlikle karşılaşmadım.Karşılığını veriyorsan almalısın.ilgili bir doktor bulmakta gecikme .Kolay gelsin canım.:1no2:merhaba arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri jale hanıma gidiyorum jimerden pembe maviye geçti jimerde özel bi hastane olduğu halde hastalara gereken zaman ayrılmıyordu herşey acele aceleydi yani soru bile soramıyodum doktoruma neyse pembemaviye geçti 2 hafta önce gitmiştim muayeneye o zaman bana 2-2,5cm kurufasulye kadar,daha kollarının tomurcukları çıkmış demişti sonra acil bi durum için 1 hafta sonra yeniden kendisine gittiğimde aynen şöyle dedi büyümüş 2-2,5 cm olmuş kurufasulye kadar kollar tomurcuklanmış doğum mayısta dedi halbuki her gittiğimde doğum nisan 24-25 de diyordu sorularıma gelince;benim bebeğimde 1 hafta içinde hiçmi değişiklk olmadı hep aynımı 1 hafta ne sölediyse 1 hafta sonrada aynı şeyleri söyledi tamam güleryüzlü canaykın bi doktor ama bana hastasıyla pek ilgilenmiyor gibi geldi yani her gittiğimizde sanki bizi tanımıyor amacım doktoru kötülemek değil Jale hanıma giden arkadaşlarda bilgi almakben doktorumu geç olmadan değiştiricem galiba ama şöyle ilgili işinin ehli ve soruları ben sormadan ve ya sormama fırsat tanıyan doktor arıyorum tavsiyelerinizi bekjliyorum arkadaşlar zor durumdayım
ve jimere bir kaç kere gittim orada hiçbir zaman kilom ölçülmedi yani kaç kilo ile hamile kaldım kaç kilo aldım veya verdim bilmiyorum pembe mavide ilk gittğimde kilomu ve tansiyomu muayeneden önce ölçtüler ama doktor jale hanım hiçbişey demedi normalmi değilmi kilom çok şaşırdım biraz daha ilgili hastası aklında tutan ve onu takip eden bi doktor istiyorum
yardımcı olun Bursa lı bayanlar
jimerdeyken bende jale gürlüere gittim çok memnun kaldım uzun süre gitmedim ama bana çok ilgili davrandı zaten çok tavsiye ettikleri için gitmiştim