İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

durucum merhaba tekrardan.bende iki düşük yaşadım canım. biri geçensene biride çok yakın geçen ay. o yüzden araştırmak istiyorum 3. cesaretim yok şuanda. hayırlısı bakalım. dua edin. korkuyorum yapıcakları testlerden. bu arada düşüklerden sonra test yaptıran varsa deneyimlerini ve yaşadıklarını yazabilirse çok sevinirim. neler yapıyolar kızlar bize başımıza neler geliyo:KK43: umarım kobay gibi kullanmazlar bizi sebebini araştırırken:KK43:

meraba devrimreisben gazi hastanesein de iki kere ameliyat oldum Dr. Mehmet erdeme Ahmet erdemin ikizi hastaneyi çok beğendim çok temiz çalışıyorlar ayrıca bir arkadaşımda mehmet beye tüp bebek için gidiyodu ama oladı ben doktorumu çok sevmiştim halada gidiyorum ama ahmet beyin hastası daha çok sanki geçmiş olsun

gazi hastanesinde bende aşılama oldum doç.dr. ahmet erdemin hastasıydım... çok çok memnun kaldım arkadaşlar.. ilgiş alaka.. güler yüz...çok önemli..mehmet erdem ise ikizi oluyoronuda tavsiye ediyorum.. hastane temiz... saygın

esra naz güneş hastanesinemi gidiyorsun bende kayserideyim ama ben erciyes üniversitesine gidiyorum daha tam olarak karar veremedim sonuçlarımı bekliyorum bana yazarsan eğer sen doktordan memmunsan bende gidebilirim

kızlar amerikan hastanesinde yeni doğan bakım ünitesi çok iyi diyolar.oradan doktor adı tavsiyesi varmı?

Op. Dr. Fatih Esen
Özel Göztepe Hastanesi
Adres : Merdivenköy Yolu, Şahika Sok. No:32 Göztepe/İSTANBUL
Telefon :

Bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Fatih Beye gittim ve arkadaşlar inanın çok memnunum. İşine çok hakim bunu da zaten size hissettiriyor. ve çok güveniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Istanbul-yedikule surp pirgiç ermeni hastanesi
kadın hastalıkları ve doğum-yakup çilingir...

Ben de çok memnunum doktorumdan.kendinden emin hali gerçekten insana güven veriyor...

mrb.laar bende ermeni hastanesine gitmek istiyordum sizin msjınızı görünce yakup beye gitmeye karar verdim siz ne zamandır gidiyorsunuz<? Erkek doktorlardan çekinmeme rağmen gitmeye karar verdim hadi hayırlısı...

Antalya dan ALİ KIZILATEŞ cerrahisi çok iyi hemde Atatürk Devlet Hastanesinde mua:hastanenin karşısında

arkadaslar merhaba
zeynep kamılde ısının ehlı bır bayan kadın dogum uzmanı arıyorum nette kesın bısey bulamadım
bırde ozel muayenehanelerı oluyormu sadece hastanedemı bakıyorlar bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı acaba

ANTALYA-BUCAK Dr.Ali Fuat Şengör(yıllın en iyi doktoru seçildi)Doktorumdan çok memnunum türkiyenin heryerinden ona geliyolar..size tavsiye ederim..sevgiler..:enbuyukkk:

X