İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

AKROPOL hastanesi
Op.Dr.Bülent Alp Aydın
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ANKARA

kendisi benim 8 yıllık doktorumdur o kadar çok kişiye tavsiye ettim ki her arkadaşım da çok memnun kaldı ve hala da arkadaşlarımda kendisine gidiyor
doktor dedin mi helede kadın doğum doktoru dedin mi aklıma ilk gelen tek geçtiğim doktorum Bülent Alp Aydın
doktorumun yanında kendimi çok rahat hissediyorum espirili konuşmaları heleki cana yakınlığı moral man insanı mutlu ediyor
Ankarada yaşayıp da hala bir doktor arıyan bayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim kendisi dalında çok fazla uzman olup süper ötesi bir doktordura.s.

Dünyada ilk kez yumurtalık nakli yaparak literatüre geçen Türk doktorlardan Bülent Alp Aydın,a.s.:emir_bebek:

Son düzenleme:
Istanbul jfk hastanesi doç.dr utku öz süper ve içten bir doktor kesinlikle tavsiye ederim gidipte memnun olmayan yok kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldi .

]benimde tavsiye edebilecegim gölcükte tek doktor ve yilin doktoru seçildi
aile tipmerkezi özel polikiniginde ve ihsaniye devlet hastanesindede görev yapiyo benim güvengigim tek doktor hastalariyla çok iyi ilgileniyo
DR.M.VEYSEL BESİNİLİ

Son düzenleme:
ANKARADA SÜLEYMAN ESERDAĞ

vajinismus illetinden onun sayesine kurtuldum kesinlikle herkese tavsiye ederim zekai tahir burakta çalışıyo kavaklıderde muayene hanesi var her konuda insana güven veren bi doktor

ADANA prf dr Cüneyt evrüke
çukurova ünüversitesi tıp fakültesi
süper bir dr valla özellikle tüp bebek yapmak isteyenler için

istanbul bakırköy acıbadem hastanesi doç.dr. özlem pata
istanbul bakırköy acıbadem hastanesi prof. dr. rıza madazlı(riskli gebelikler için)
istanbul beylikdüzü acıbadem tıp merkezi op.dr. aylin tatlıadım.
3 dr'da gayet başarılı, çok yardımcı ve içtenler, tavsiye ederim.

benim dr da ankara etlikte özel lokman hekim hastanesinden operatör dr elif tetrzi ben kendisinden çok memnunum tesettürlü olmam sebebiyle seçtiğim bi dr iyikide gitmişim çok memnununm yine gebe kalırsam ki istiyorum yine ona giderim

benim doktorum da surp pirgiç ermeni hastanesi kadın doğum uzmanı dr.yakup çilingir....ermeni hastanesi olması sizi yanıltmasın.Gerçekten insanlara değer veriyorlar...
çok iyi bir doktor.kendinden çok emin..zaten dikkat ediyorumda kadın doğumda erkek doktorlar bayan doktorlara görwe çok daha başarılı...

sakarya yenikent devlet has. hamiyet bekçi numanoğlu.genital siğil tedevisi görmüştüm herşeyimi rahatlıkla konuşabildiğim bir dr.2 yıldır hala ona gidiyorum.özeli de var tercih edenlere.

Bursa Zübeyde Hanım Hastanesi; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Özer KUTLU.....

arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum.ankarada kadın doğum uzmanı arıyorum.ama bayan olması rica ediliyor.ankarada bir arkadaşım var ve 1 aylık evli.bilgili ve başarılı bi uzmana ihtiyacı var.burdan ya da ÖM ile bilgilendirirseniz beni çok memnun olurum a.s.

arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum.ankarada kadın doğum uzmanı arıyorum.ama bayan olması rica ediliyor.ankarada bir arkadaşım var ve 1 aylık evli.bilgili ve başarılı bi uzmana ihtiyacı var.burdan ya da ÖM ile bilgilendirirseniz beni çok memnun olurum a.s.

güzelim erkek doktor desen hemen kendi doktorumu tavsşye ederdim am kadın hiç bilmiyorum inşallah bulursun

arkadaşlar hep batı illerinden tavsiye etmişsiniz asıl biz doğuda yaşayanların bu konuda tavsiyelere ihtiyaçları var ben diyarbakırdaym ama silvan ilçesinde oturduğum için batman da iyi bir hastane ve dr arıyom çünkü silvan batman a daha yakın bana ne tavsiye edersiniz

Kirikkale uzman dr abdülkadir yanartaş kirikkalede herkes tanir çok iyi bi dr

merhaba kızlar adanada yaşıyorum 27 temmuzda düşük yaptım iki gün istirat ettim fazla ağrım yoktu 10 gün önce adet oldum adetim den bir hafta önce kasıklarım ve belimde bi ağrı başladı hala ağrılarım devam ediyo hatta daha da şiddetleniyo doktorumu değiştirmek istiyorum iyi bir doktor tavsiye edebilecek olan varsa mesajınızı bekliyorum

memnun olmadığın doktoru yazarsan sevinirim belkide duyduğum doktorlardan biridir bilmem iyi olacak

adanadan prof dr süheyl ökten hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi şimdiden teşekkürler

X