İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

opr.dr.İnci Öz
Avrupa safak hastanesi istanbul
iki evladimida dunyaya getirtti

opr.dr.Sadik ozen
Sariyer Tip Merkezi
Kadioglu hastanesi istanbul
Cokkk iyi bir doktor

arkadaşlar eskişehirde çikolata kisti ameliyatı yapan iyi bir doktor önerebilirmisiniz
Ben de kistin yanında Endometriozis sıvısı da vardı ayrıca tüplerim de kapalıydı... İlaç ve iğne ile tadaviye başladık takriben laporoskopi oldum ..Sorasında ne kist ne de sıvı kaldı üstelik 2 ay içinde de hamile kaldım... Ramazan Bayırlı Sakarya hastanesi kesinlikle tavsiye ederim...Hem çoook iyi bir kişiliğe sahiptir...

İzmir alsancak: özlem Gültekin
Tavsiye ederim gerçekten çok memnunum çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.

Ankara
Tüp bebek : timur gürgan ve ibrahim esinler
Kadın doğum jeneklji ve gebelik takip : koru hastanesi ümit korucuoğlu
Birde kızılay özkaya tıp merkezine sakınha sakın gitmeyin labaratuarları hatalı sonuç veriyo ve kadndoğum doktoru yanlış teşhis koyyo ve düşünmeden incelemeden gereksz yere üzülmyin

Merhabalar,
Konyadayım bebek istiyoruz Bekarken Ayla Hanıma gidiyordum Başkent hastanesinde. Şimdi doktorum Antalyaya gitmiş. Polikistikover teşhisi konmuştu. Konyada, bayan kadın doğum doktoru tavsiyelerinize acil ihtiyacım var. Son reglim 10 Marttı şimdi 5 gün geçti ama paket test negatif çıktı.
Acil önerilerinizi beklemekteyim.
Teşekkürler

izmir de prof. dr. ata önvural Alsancakta muayenehanesi var. Aslen interfilite uzmanı fakat annemin rahim ameliyatı, benim kürtajım inanın tanıdıklarımızın yaşadıklarıyla kıyaslanamayacak kadar rahat geçti Allah'a çok şükür.tedavi sürecindek titizliği ve etraflıca düşünüp çok fazla akışına bırkmadan müdahalesi beni çok rahatlatıyor açıkçası. işinde uzman diyebileceğim ve gözü kapalı gidebileceğim bir dr.

Kocaeli Acıbadem'de Yıldız Hanımdan memnun arkadaşlarım var. ben de gittim kendisine. muayenesi çok rahatlatıcı, güler yüzlü, tedaviye gelince henüz çok yeni olduğu için ileriki günlerde paylaşırım. Fakat ilk izlenim olarak çok olumlu
canım bende ata beye gitmeyi düşünüyorum sence nasıl ben ameliyat olmayı planlıyorum çikolata kistim var tecrübelerini paylaşırmısın

Merhabalar,
Konyadayım bebek istiyoruz Bekarken Ayla Hanıma gidiyordum Başkent hastanesinde. Şimdi doktorum Antalyaya gitmiş. Polikistikover teşhisi konmuştu. Konyada, bayan kadın doğum doktoru tavsiyelerinize acil ihtiyacım var. Son reglim 10 Marttı şimdi 5 gün geçti ama paket test negatif çıktı.
Acil önerilerinizi beklemekteyim.
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,
cevap alamasam da tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Dün Ayla hanıma gittik Farabi hastanesinde. Ve kendisine bir daha gitmeme kararı aldık. Bilgisi normal düzeyde olabilir ama yaklaşımı çok kötü. Evet sen günde onlarca hamile vakasıyla karşılaşıyor olabilirsin ama ben değilim. Vajinal ultasyon yapmak istedi reddedince azarladı alışman lazım hamile kalırken aklın neredeydi diye.
Başkentte Feyza hanıma karar verdik şimdilik bakalım.
Hayırlısı

Arkadaşlar merhaba,
Dün Ayla hanıma gittik Farabi hastanesinde. Ve kendisine bir daha gitmeme kararı aldık. Bilgisi normal düzeyde olabilir ama yaklaşımı çok kötü. Evet sen günde onlarca hamile vakasıyla karşılaşıyor olabilirsin ama ben değilim. Vajinal ultasyon yapmak istedi reddedince azarladı alışman lazım hamile kalırken aklın neredeydi diye.
Hayırlısı
Farabi'de Ayla hanım yok, Başkent'te yazacaktın yanlış oldu galiba:) Selçuklu'da Güler hanımı; Medline'da Tülin hanımı; Medicana'da Narin hanımı iyi diye tavsiye ettiler canım.

Arkadaşlar merhaba,
Hayırlısı
Yoksa Farabi'de Aynur hanım mı diyecektin? Ben Aynur hanıma gidiyorum.

Merhaba arkadaşlar... son zamanlarda istanbul gaziosmanpaşa hastanesi doktor nefize meric hanima giden var mi..

Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..

kızzzlarrrr merhaba.. nasıl keyifler.. yok mu yenen başka:))) var mı sıkıntısı olan:KK43:(

Arkadaşlar merhaba ,sıslı ve nısantasında muayehanesı olan Prof Dr Hasan Faruk Buyru yunkesınlıkle tavsıyr ederım. 2 Ay olacak yaklaşık ve çok memnunum ozellıkle 1 Yıldır gıttıgım doktorumun göremediği polıpı kalk muayenede GÖRDÜ,aynı zamanda Çapa nın da doktoru ,çok rahatlatıcı bılgılı bır doktor

X