İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba hanimlar ikinci bebegi dusunuyoruz ama iyi bir jinekolog arayisi icindeyim ilk dogumumdaki doktorumdan cok memnundum gecen gun tekrar muayene hanesine gittim randevu saatim 18:30 idi saat 20:00 oldu hala sira bekliyordum cok sinirlendim kizim elimde uyuya kaldi ve evimede uzakti muayenehanesi bu yuzden gitmeme karari aldim. Acil bahcelievler bakirkoy civari iyi bir jinekolog onerebilir misiniz?

Uşakta bildiğiniz iyi, ilgili bir kadın doğumcu var mı arkadaşlar özellikle devlet hastanesi olursa sevinirim. Vajinal siğil rahatsızlığım var, koter olmak zorunda kalacağım sanırım, kendimi rahat hissedebileceğim bir doktor olursa çok sevineceğim..

Diyarbakır da yumurtalık kisti ameliyatı için hangi doktoru önerirsiniz ve ameliyat ücreti ne kadar acaba ?

kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......

Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..

Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..

Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar

İSTANBUL/SULTANBEYLİ
ERSOY HASTANESİ
DR.SUNA ERSOY

İstanbul medicalpark Fatih de op. Dr. Burcu Sağlam'ı tavsiye ediyorum arkadaşlar. Muayeneden çok korkuyordum fakat burcu hanım beni çok iyi rahatlattı. Güleryüzlü, sempatik bir Dr.

Gaziantep yaşam hastanesi opr dr hakan yaz tavsiye ederim kızlar özellikle inferlite tedavisinde çok iyi 2 yıldır sebebsiz inferlite denildi bize bir sürü tedavi sonu hep hüsran oldu.Hakan bey sonunda polip teşhisi koydu sayısız doktora gittik 2 yılda ama şükür şimdi doğru adresteyiz

Manisa Salihli'de Özel Salihli Hastanesi'nde Dr Aytaç İmren var, çok iyi, güler yüzlü, ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

Vajinismus tedavisi için canım doktorum Çiğdem TEZCAN.

bi katkım olsun kendisinden çok memnunum. istanbul_Ümraniye AFİYET HASTANESİ KADIN DĞM UZMANI-FAZİLET GÖRGÜLÜ.üstelik bana huzur veriyor yani herşeyiyle çok iyi çok ehli çok sakin bi bayan.

kızlar size kesinlikle serhat bey i öneriyorum. alanında uzman inanılmaz bi doktor. bilgi birikimi çok fazla. herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. bende 9 aydır çocuk istiyorum ama olmuyor. 2 aydır serhat bey e gidiyorum. 2. defa jinekolojik muayene onda oldum ama çok korkarak ve çekinerek. fakat ne korkacak ne de çekinecek hiçbirşey yokmuş. sizi çok iyi anlıyor ve rahatlatıyor. yeri istanbul bakırköy de. dr serhat sakız.

Dr.Aysen Reside Alkış tek gecerim o kadar çok doktor gezdim ki bana merak ettiğim sorularin cevabini bir tek Raside hanim ayrintili anlatti.diger doktorların soyledigi herseyi çürüttü. Nerdeyse histereskopi oluyordum onun sayesinde gerek olmadığını ve olursam daha büyük sıkıntı yasabilecegimi farkettim.aldigi parayi sonuna kadar hakediyor.

X