Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim
ANKARA Gaziosmanpaşa özel klinik Dr. Muazzez ÖZTÜRK Gitmediğim yer görmediğim tedavi kalmadı, son durağım muazzez hanım. sayesinde bebeğime kavuştum. kesin ve doğru tercihti benim için. kafası karışık olanlara öneririm.
BALİKESİR DE ATATURK DEVLET HASTANESİNDE ; AKİN USTA VE ESİ CEYDA SANCAKLİ USTA , erkek doktoru sorun edenler eşine ,etmeyenler kendisine gidebilir.. Her yönleri ile çok iyi doktorlar, ne anlatsam burada bos gidin görün
Eskişehir özel sakarya hastanedi doktor özlem koşar bende ablamda doğumlarımızı yaptık çoj mennun kaldık guleryuzludur insanı rahatlatır kesinlikle tavsiye ederim
istanbul hizmet hastanesi dr nadide korkut. müthiş bir dr müthiş bir hekim müthiş bir insan. 5 yıldır tanıyorum.iki çocuğumun da ilk tuttuğu eldir o şevkatli eller..