İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

ben izmir maya klinikte hasan yıldızın hastasıyım ve çok memnunum doktorum çok itinalı ve hastalarına karşı çok nazik üstelik deneyimli olmasının yanında ne zaman arasam görüşebiliyorum.

op. Dr. Aslihan benim bir sorum olacak size ben ikinci evlimi yaptim yasim 42 cocuk istiyorum kordonlarim bagli doktorum gordonlari baglarken istedigin zaman kordonlar acilacak sekilde yaptik dedi ne yapmaliyiz acaba beni bilglendirebilirmisiniz

canım 50 mesajı doldurmadığım için cevap atamadım mesajına.
burdan yazaım dedim.
evet sitesinde adı yazmıyor.ben telefonla randevu alırken bay mı bayan doktor mu diye sordular.ben de daha önceki 2 kötü tecrübeme dayanarak bay dedim.doktorun adını sprdum melih ildeniz dediler.tamamen şansa gittim.ama bayan doktorda olduğumdan daha rahattım.beni hiç germedi.muayene ücreti de 30 tl .geçmiş olsun :)

Çikolata kistinde yumurtalığa zarar vermeden yumurtalığı almadan kisti cıkarabilecek doktor hangisi Allah askına ? Bulduğum isimler 10 binlira 8 binliralık ücretlerle yaptıklarını söylüyorlar bunun daha makul bi yolu yok mu paramız yok diye yumurtalığımızı gözden mi cıkarmamz gerekiyor arkadaslar Allah rızası için bana bu konuda uzman bi doktor söyleyin ama yaptığı operasyonlar böyle ucuk rakamlar olmasın lütfen

Selam canım oncelıkle gecmıs olsun.Internetten yazarsan ıletısım bılgılerı de cıkar.Paragoz bırı olmadıgı ıcın ve cok ıyı bır dr oldugu ıcın onerım sana kesınlıkle Korkut Arslan dır.Sıslı de Sıslı etfalın yanında muayenehanesı var.Ben kendısıne baska bır konuda gorundum benı olumden dondurdu.Ekıbı ve kendısı oldukca profesyoneller.Sana onerım bu dr. umarım yardımcı olmusumdur

denizli de doktor tavsiye edebilir misiniz yalnız gebelik için değil kadın hastalıkları için daha önce erpa hastanesine gittim buranın yabancısıyım memnun kalmadım

Bu fiyatlar konusunda çok uçuk olmayan ve gerçekten çok tecrübeli vede insanlığı süper benim doktorum Hasan Yıldız var İzmir Maya kadın sağlığında.

Bu fiyatlar konusunda çok uçuk olmayan ve gerçekten çok tecrübeli vede insanlığı süper benim doktorum Hasan Yıldız var İzmir Maya kadın sağlığında.

Bende de izmir'deki jinekologların listesi var. Link'i tıklarsanız

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecmis olsun. İzmir dokuz eylül üniversitesi hastanesi öğretim görevlisi prof. Dr. Uğur saygılı. Gözüm kapalı giderim.

istanbul/ şişli/ avrupa florance nightınghale hastanesi\yar.doç.dr herman işci

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…