İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

ben ve 1 arkadaşım aynı dönemde doğum yaptık 20 gün arayla.ikimizde çok memnun kaldık.dilerim sende memnun kalrsın.hayırlı doğumlar:)

Kızlar İstanbul kadıköy için tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Bursa dayken medicalPark hastanesine gidiyordum ama memnun değildim. Nereye gitsem bilemedim kontrol için gideceğim.

Kızlar İstanbul kadıköy için tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Bursa dayken medicalPark hastanesine gidiyordum ama memnun değildim. Nereye gitsem bilemedim kontrol için gideceğim.

ataşehirde pınar tokatlıoğlu var..ben çok memnunum

international yeşilköy prof. moşe benhabib...ilk muayenede çok sinirlendirse de beni, sonuçlara bakarken anladım sebebini...boşa konuşmayı sevmiyor, ortada tahlil yokken ümit vermek veya yorum yapmak istemiyor, ilk seferde çok güler yüzlü olmama sebebi bu sanırsam...ama tahlillerle gittiğinizde açık açık herşeyi anlatıyor, ne yapılmalı konusunda net bilgiler veriyor. Birçok doktor ameliyatta yumurtalığına hiçbirşey olmaz hemen ameliyat yapalım derken, kendisi zarar gelebilir ben garanti veremem kimse de vermemeli dedi, riskler konusunda temkinli.

Arkadaşlar merhaba. Forumda cok yeniyim henüz. Güzel paylaşımlar yapıldığını gözlemliyorum. Ben de size danışıp fikir almak istedim. Ankarada iyi bir dr tavsiyeniz var mı? Kadın ve erkek olarak? Ve tavsiye etme nedeninizi öğrenebilir miyim?
Teşekkürler :13:

merhaba arkadaşlar,

Doç.dr.Turgut Var kadın doğum ve jinekoloji doktorudur.
Ankara Zekai tahir burak kadın doğum hastanesindedir.
2004 yılına kadar gitmediğim doktor kalmadı.1991 yılında kızımı dünyaya getirdim. Tekrar çocuk sahibi olamadım .çünkü daha çocuğumun olamayacağını söylediler.bir sürü tedavi gördüm hepsi boşa çıktı bide üzerine menopoza gireceğimi söyledi gittiğim doktorlar ve rahimim almak istediler ama kimse bana kanserin ilk evresine girdiğimi söylemedi. ama arkadaşımın önerisiyle gittim ve beni 2004 yılında rahim kanseri olmaktan kurtaran tek doktordur.Rahmim alındı çünkü diğer doktorlar isimlerini vermiyim o noktaya getirmişler sağ olsunlar. ama Allah'a çok şükür sağlığıma kavuştum.kendilerine teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ankarada doç.dr. turgut var öneriyorum. çok iyi bi doktor alanında uzmandır. gidersende pişman olmazsın. tek tavsiyemdir.

op.dr şenay aycan izmir karşıyaka işinde bence birnumara sizi hiç sıkılmadan dinliyor sorularınıza cevap veriyor çok alcak gönüllü birdoktor demek ki hala böyle doktorlarda varmış diyor insan izmirde kakın doğum uzmanı ararsanız kesilikle şenay aycan derim

Mecial Park Göztepe - Gökmen İyigün çok iyi bir doktor ama önceden randevu alman gerek çünkü dolu oluyor

arkadaşlar vajınusmusla ilgili başarılı yöntemle uygulayan adana da bildiğiniz doktor var mı?

1 sene önce düşüğüm oldu ve o süreden bu yana hala çocuk olmuyo..
ben İstanbul'dayım..anadolu ilk tercihim ama avrupa'da da önereceğiniz doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.. özellikle hamile kalmayı kolaylaştıracak bir doktor

Özel Pendik Bölge Hastanesi - Salim Doğan Cüceloğlu
Gerçekten mükemmel bir doktor. Pendik çevresinde oturanlara kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaşlar mümkünse istanbul anadolu yakasında olması oncelıklı olacak sekılde kadın jınekolog tavsıye edeblırmısınız polıplerım var ıcerden amalıyat olacagım bu yuzden onemlı bır sey ıyı bır doktora ıhtıyacım varç ayrıca siiğill yakma konusundada onerebılcegınız doktorlar olursa sevnırım.

Arkadaşlar erzurum şifa da 4 aydır kadın doğum dr hümeyra çanakçı gidiyorum, şimdide hsg çektirmemiz gerektiğini söyledi, şimdi başka doktor aramalimiyim, aklim karisik, 😔😔😔ne yapmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…