İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

dragos şifa şerare veya mine hanıma gitmeyi düşünüyorum, çok cekiniyorum yanma problemim var muayene için tavsiye edeceğiniz başka doktor var mı? bayan mümkünse

2 ay önce kürtaj oldum ve çanakkalede ii bir kadın doğum doktoruna ihtiyacım var tetkikler için....bana yardımcı olurmusunuz bayanlar.....

merhaba canım bende çanakkalede yaşıyorum eğitimciyim. siz ilçedesiniz galiba hangi ilçedesiniz.
merkezde özel muayenehanesi olan M. ali kılçık var eskiden anadolu hast. deydi. ii bir doktor ben ona gidiyorum.
devlet hastanesinde de sedat ergun u öneriyorlar ama ona hiç gitmedim çok yoğun bir doktor. doktor var ama ii bir doktor bulmak zor bu arada başın sağlolsun canım. yine olur bebeğin üzülme.

İstanbul'da yaşıyorum. Doktorum Cüneyt Uygur'dur.
Kendisi alanında çok deneyimli ve güvenilir bir doktordur, Hacettepe ekolüdür.
Önemli bir rahatsızlığım için yıllar önce arkadaşımdan aldığım tavsiye üzerine kendisine gitmiştim, çok memnun kaldım.
Herkese Dr. Cüneyt Uygur'u iyi bir doktor olarak tavsiye ediyorum.
Bakırköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Mimaroba ve Sinanoba'da oturanların kendisine çok kolay ulaşabileceklerini düşünüyorum.
Muayenehane telefonu: 0212 881 93 60 tır. İyi bir doktor olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim.

merhaba canım bende çanakkalede yaşıyorum eğitimciyim. siz ilçedesiniz galiba hangi ilçedesiniz.
merkezde özel muayenehanesi olan M. ali kılçık var eskiden anadolu hast. deydi. ii bir doktor ben ona gidiyorum.
devlet hastanesinde de sedat ergun u öneriyorlar ama ona hiç gitmedim çok yoğun bir doktor. doktor var ama ii bir doktor bulmak zor bu arada başın sağlolsun canım. yine olur bebeğin üzülme.

bende eğitimciyim ve evet ilçedeyim yenicede.....eşimin tayini sebebiyle burdayız....bakalım haftaya gidicem doktora daha karar vermedim kime gideceğime ama....inş allah hepmize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder...

Ve aleykümselam kardeşm..
Öncelikle rabbim derdini verdiyse mutlaka sabrını da ona dayanacak gücü de saan vermiştir ki, böyle taşıması zor bir yükle imtihana tabi tutuyor.. ne mutlu sana demekki, o kadar güçlü bir kul olarak yaratmış demek seni..Efendimizin de karşılaştığı cefaları düşünürsek, cennete girmek için onu haketmek gerekiyor, sen demek hala cennete girebilme olasılıgı yüksek kişilerdensin, maşallah...

ikinci olarak da sana birşey sormak istiyorum. akdeniz ateşi oldugundanda çocugun olmayacağını söylemiş galiba da fmf in hamileliğe bir olumsuz tesiri yok diye biliyordum ben ama yanlış mı biliyormuşumm acaba?.. :KK43:( bende fmf hastasıyımda bu kısmı okuyunca yazmadan edemedimm

Selamunaleykum arkadaslar

Diger hastaliklarim HPV ve Akdeniz atesi de oldugundan
Cok zor dedi

fatih medical parkta sayın dr esra çebi ...
her muaynemde kafamda soru işareti kalmadan çıkıyorum çok memnunum kendisine sürekli gidebilicek kadın hastalıkları ile ilgili dr arayan arkadaşlar duyrulurr.:KK49:

İstanbul Çevre hastanesi Şişli--- ABDULKADİR ÖZGİL
Kendisi beni ve ablamı dünyaya getirdi bende bir sorunum olduğunda kendisine başvuruyorum.

Dragos Gülen (Güven) Tıp Merkezi Dr. Cenk Demir. Yeri minibüs caddesi üzerinde.
Bilgisi, açıklayıcılığı, ulaşılabilirliği, valla çok memnunum, Kartal, Pendik, Dragos, Maltepe civarında oturanlara tavsiye ederim

arkadaslar istanbul avrupa yakasındayım eşimin işi dolayısıyle geldık ve bebek ıstedım ıcın dr arastırmalarına basladım tesadufen memorıal hızmet hastanesınde OPT.DR.HAKAN PEKER i keşfettim...aslında sımdıye kadar 5 dr degıstırdım ve hep ozele gıttım erkek dr istemıyordum ama özele bıle gıtsem bayan dr (tabı hepsı aynı olmayabılır)burnu havada ve muayene suresı en fazla 10 dakıka ne ultrasonda dogru duzgun hastayı bılgılendırıyolar nede hastalıgın neden gelıstını vs hıc bı bılgı yok ılacı yazıp gonderıyolardı bıde surat yapıyolardı.....ve cok kabalardı jınekolojık muayenede cok kaba buldum..Hakan bey dinliyor ultrasonda siznle konuşuyor bılgı verıyor çok ama çok nazik davranıyor eşimle gıttıgımızde bızı bılgılendırdı verdıgı ilaçlara kadar teker teker neden verdını ve ne ıse yarıcanı anlatıyo reçeteyı havaya kaldırıp:) rahatsızlımızın neden oldugunu acıkladı ne yapmamız gerektını belırttı ayrıca tlf nosunu kartını verdı ve herzaman benı arayabılırsınız dedı ve muayene suremız tam 1 saattı pko ıcın bebek dusundumuz ıcın gıttık esımle rekor sure 5 tane dr degıstırdım ben boyle dr gormedım ayrıca yanında dr odasında sekreterıde yok randevuyu bıle arayıp bızzat hakan beyden alıyosunuz okadar ilgili ki İSTANBULDAYSANIZ OPT.DR.HAKAN PEKER derimmmm kesınlıkle ve kesınlıkle muayene ucretı 84 tl.. SSK ıle anlasmalı ınanin verdıgınız paraya hiç ama hiç acımıyosunuz ben çok ama çok memnunum hatta sitesi var googleden bakın herkesın sorularınıda cevaplıyo her konuda soruda sorabılırsınız üye olmadan ...sağlıcakla kalınnnnn arkadaşlar

cnm bende pko yum ama 84 lıra bana fazla geldı ssk lı olan fıyatı mı bu? ve kaç gun kontrol gunu var?ben 4,5 yıllık evlıyım benımde gıtmedıgım dk.kalmadı neredeyse.. bır tedavı asamasına gelıyoruz ılerlıyoruz o asamada fakat adet dönemıme gelınce tekrar basa sarıyoruz ıçtıgım ılacları sureklı ıçmekten sıkıldım artık:KK19:artık ne yapacagımı bende sasırdım

ben o ilacı 6 ay kullandım dogum kontrol hapı o bılıyorsundegıl mı??ben bır faydasnı görmedım çümkü içerken sorun düzelır tedavı olup kurtuluyorum bu rahatsızlıgımdan dersın ılacı bıraktıgın andan ıtıbaren sorunlar tekrarlar ayrıca sen kaç kılosun çunku o ılac bende kılo e unutkanlık yaptı hatırlatırım

X