İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

istanbul avrupa yakasında bayan dr. arıyorum tavsiyesi olan var mı?

Ozel levent hastanesi sebnem hanima gittim.cok cok memnun kaldim.o kadar guzel ve detayli ilgilendi ki.sebnem hanima mutlaka gidin.pisman olmazsiniz.en ince ayrintiya kadar onem veren bir doktor.tabi hastane ozel saglik sigortalilari Kabul ediyor bu benim acimdan kotu.

Ozel levent hastanesi sebnem hanima gittim.cok cok memnun kaldim.o kadar guzel ve detayli ilgilendi ki.sebnem hanima mutlaka gidin.pisman olmazsiniz.en ince ayrintiya kadar onem veren bir doktor.tabi hastane ozel saglik sigortalilari Kabul ediyor bu benim acimdan kotu.

canım tecrübeli mi ?

1. erken doğum yaptım da bunda iyi bi dr istiyorum?

sen gebelık tabıbı için mi gittin?

canım tecrübeli mi ?

1. erken doğum yaptım da bunda iyi bi dr istiyorum?

sen gebelık tabıbı için mi gittin?

ben muayene icin gittim..gebelik konusunu bilmiyorum.ama internetten bakabilirsin mutlaka birseyler paylasmis olanlar vardir.

konya veya kayseride ovarian kist tedavisi için önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı?

Dr.Cüneyt Uygur ailemizin hekimidir. Kendisine çok güveniriz.

İstanbul'da oturanlara tavsiye ederim. Cüneyt beye giden yakınlarım ve ben hepimiz teşhis, tedavi ve ameliyatlarından memnun kaldık.

İnternetten bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

arkadaşlar meraba

uzun araştırmalar kararsızlıklar sonucu sanırım çağ hastanesinde karar kılmak üzereyim..doktorum orayla anlaşmalı bir doktor yalnız bugün öğrendim ki sadece sezeryana giriyomuş::KK43: benim henüz nası doğum yapacağım belli değil ama her türlü durumu düşünmek zorunda olduğumdan dolayı Çağ hastanesinin doktorlarına mı direk gitsem diye düşünmeye başladım yalnız bilgi almam gerek..yardım edin lütfen

Doktorlar
Sevgi ateş uçar
emine sernur yorulmaz
erol bayraktar
bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi????

Istanbul avrupa yakasında yenibosna'da HAYRUNNISA hastanesi Dr. MÜRÜVET HAKYEMEZ çok iyi ve deneyimli bir dr. Hastanede özel muayenehanesi var tavsiye ederim

Son düzenleme:
yaww ben koca istanbulda anadolu akasında adam akıllı bi bayan dr bulamadım yaaaa ona yanıyorummmm.....................
[/QU

kartal dragos sema hastanesi gülçin demirdöven.. kendisine beylikdüzünden gidiyorum.. çok seviyorum çok memnunum..

:KK49:
yaww ben koca istanbulda anadolu akasında adam akıllı bi bayan dr bulamadım yaaaa ona yanıyorummmm.....................
[/QU

kartal dragos sema hastanesi gülçin demirdöven.. kendisine beylikdüzünden gidiyorum.. çok seviyorum çok memnunum..

aşırı tüylenme sivilce ve adet düzensizliği yüzünden cuma günü doktora gttm ultrasonla yumurtalıklarım baktı normal yumurtalık 3 cm ama seninkiler 6 cm ve rahim duvarı normalde 10 mm ama seninki 18.5 mm dedi. polikistik over sendromlu bir hastasın dedi.evli olanların %75i bana bu sorunda çocuğum olmuyo diye gelir dedi ve çok korkuyorum.kağıdada kan tahlilinden snra vereceği ilacı yazmış diane 35.bu hastalık hakkın ve bu ilaç hakkında bilgisi olanlar bana yardm edebilir mi?.eğer rahim duvarı kalınlaşmaya devam ederse rahim kanseri olailme ihtimalim varmş sanırım :KK43:

Dr. Bülent YAZGAN
Uşak
Vajinismus sorununda üzerine tanımam, tek seansta çözüm bulabileceğinize emin olun

Dr. Bülent YAZGAN
Uşak
Vajinismus sorununda üzerine tanımam, tek seansta çözüm bulabileceğinize emin olun

sen ordamı tedavi oldun...nasıl bi tedavi yöntemi izliyor

öncelikle çok anlayışlı ve insanı rahatlatan pozitif bir yaklaşımı var. belirli bir süre paylaşımdan sonra kendinizi hazır hissettiğinizde doktorun yönlendirmesiyle başlayan 1- 1.5 saatlik bir süreç...Kesinlikle kendisi herhangi bir müdahalede bulunmuyor, hiçbir ağrı ya da acı duymuyorsunuz.tesadüfen doktor beyle tanışmak tüm hayatımı güzelleştirdi, hipnoz ve parmak egzersizi yöntemlerini uygulayarak geçirdiğim onca zaman boşunaymış...üstelik tek seansta bunu kimle paylaşsam içimde hep bir minnettarlık hissi yaşıyorum şu an olduğu gibi...doktorla kendiniz görüşseniz daha iyi..acil şifalar

2 ay önce kürtaj oldum ve çanakkalede ii bir kadın doğum doktoruna ihtiyacım var tetkikler için....bana yardımcı olurmusunuz bayanlar.....

X