arkadaşlar ben konyada yaşıyorum konyadan doktoru olan veya önceden konyada tedavi olan arkadaşlar varmı??
Selamunaleykum arkadaslar
Kader arkadasimsiniz bugünden sonra Allah yar ve yardimcimiz olsun
9 yillik evliligimde gecirdigim amaleyiyatlar vs rahatsizliklarimdan dolayi bebek düsunemedik
Dusunduk istedik ama rabbim nasipeder elbet edecek olanda odur
Gidip tedavi göremedik
Fs 27.08
Amh:0.08
Bugun Kinderwunsch terapi icin cocuk icin özel hastahaneye gittik
Doktorun anlattiklarini gözyaslari icinde dinledim
Encokta zoruma giden esimin gözlerini iyice acmasi ve gözleri dolmasi oldu
Deli olacamm hala tutamiyorum Engel olamiyorum gözyaslarina
Tüp bebek sansiniz Bile yok dedi
Yikildimmmm anlatamamm
Birdahaki ay adetim 3-4 Gun yine kan almaya cagirdi
Ama hic sansimin olmadigini da söyledi
Diger hastaliklarim HPV ve Akdeniz atesi de oldugundan
Cok zor dedi
Tabiiki önce saglik ama insan bir evlat istemeden de edemiyor
Insaniz kuluz istemeye meyilliyiz istiyoruz rabbim sen yar ve yardimcimiz oll
Esimin o hali gozlerimin önünden gitmiyor kusura kosede agliyorum hickira hickira
Bosanalim istersen bile dedimm
Rabbim sen sabir ver banaa nolurr
Cok doldum arkadaslarr ölmek Bile geciyor icimden
Ama Allah korusun bir delilik yapmama müsade etmesin
Rabbim sen hasta olup sifa bekleyen
Evlat hasretiyle yanip tutusan her aileye hayirli saglikli evlatlar nasip et
Bizi kimselere bakip imrendirme rabbimm
Rabbimmmmmm sen büyüksün senden gelene raziyiz rabbimm((?
9 yillik evliligimde gecirdigim amaleyiyatlar vs rahatsizliklarimdan dolayi bebek düsunemedik
Dusunduk istedik ama rabbim nasipeder elbet edecek olanda odur
Gidip tedavi göremedik
Fs 27.08
Amh:0.08
Bugun Kinderwunsch terapi icin cocuk icin özel hastahaneye gittik
Doktorun anlattiklarini gözyaslari icinde dinledim
Encokta zoruma giden esimin gözlerini iyice acmasi ve gözleri dolmasi oldu
Deli olacamm hala tutamiyorum Engel olamiyorum gözyaslarina
Tüp bebek sansiniz Bile yok dedi
Yikildimmmm anlatamamm
Birdahaki ay adetim 3-4 Gun yine kan almaya cagirdi
Ama hic sansimin olmadigini da söyledi
Diger hastaliklarim HPV ve Akdeniz atesi de oldugundan
Cok zor dedi
Tabiiki önce saglik ama insan bir evlat istemeden de edemiyor
Insaniz kuluz istemeye meyilliyiz istiyoruz rabbim sen yar ve yardimcimiz oll
Esimin o hali gozlerimin önünden gitmiyor kusura kosede agliyorum hickira hickira
Bosanalim istersen bile dedimm
Rabbim sen sabir ver banaa nolurr
iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkürederim arkadaslar,rabbim gönlünüze göre versin insaalah
benim sorunum yumurtlama yapamamam yumurta yok dediler menopoz tesisi koydular yasim 30
maalesef sizin icin pek birsey yapamayiz dediler,sansim yüzde 1 lerde diyebilirim,
bgosuna ubgrasmayin paraniz gitmesin dedi unhutun dedi cocuk isini kadin doktorum
yada italyaya kibrisa vs yerlere git ordan baska kadinin yumurtasi ile dene dedi.
ben rabbim eger verecekse kendi canimdan kendi kanimdan istiyorum insaallah hepimiz hayirli evlat sanhibi oluruz.
3 ay kadar zamandir agnus castus hayit hapi buldum almanyada onu iciyorum,3 aydir 21-27 günde sükür adetimi oluyorum
bgecen yila kadar nhep bana sabgda yumurtlama var bgirtanhe solda var bgirtanhe diye ümit veriyorlardi
ben yumurtluyorsam eger cocugumda er-gec olur diyordum.
yalniz kadinlarin hayatlarri boyunca yumurta sayilari belirli bir sayida oluyormus
erkekler gibi sansli degiliz bu konuda
cok istiyorum evet esim icin rabbim icin cok istiyorum ama ümitlerimi bitiriler
baska hastaliklarlada mücadele ediyorum ,hamdolsun rabbim ihsaallah sifa verir bana ve tüm hastalara
birde ebger yumurtlamaya hangi ilac etkili yazarsaniz belki bir vesile olursunuz bana
erken menhopozun geri dönüsü yok mu
tekrar eskisi gibi olamam mi
cörekotu yagi bal,bazen elma sirkesi iciyorum sifa niyetine faydasini görürüm insaallah
ama ne yalan söyliyeyim benim icimde nhala ufacik bir umudum var,rabbim ne dilerse o olur
sabrettikce kuluz unutmayin
allah sizleri de kapi kapi gezddirmesin cocuk sevdasina,gitmesin kit kanaat biriktirdiginiz paraniz bos yere,insaallah dünyanin en güzel anneleri oluruz hepimiz
aslında gerçekten almanyada hiç çabuk ilerlemiyor doktorlar bu konuda sana aslında yumurtalaman için iğne falan vermeleri lazım yazık oluyor yaşın okadarda geçmiş değil bende 29 yaşındayım bendede hiç yumurta oluşmuyordu adet olamıyordum bide şu ilacı dene canım homöopathisch yani bitkisel
Ovaria Comp. Globuli bunu adet günü başlıyorsun günde 3 kere 5 tane yumurtalamaya destek oluyor 15 gün veya 17 gün iç sonra Bryophyllum globuli bunuda adet oluncaya kadar günde 3 kere 5 tane çok pahallıda değil ben 2 tanesine bir 20 Euro falan vermiştim eczanelerde var internetten araştır bak çok kişi kullanmış hamile kalmak için bide zyklustee sor eczaneye oda 2 çeşit biri adetin ilk dönemi yumurtlamak için öbürü ikinci dönemi rahim kuvvetlensin diye muhakkak dene zararı olmaz inşallah faydasını görürsün canım öbür bitkileri bende hep denedim çörekotur bal polen falan hiç faydasını göremedim malesef
Gecenay kadin doktorum ilac yazdi ,adi clomifen
50 mg,adetin 5 . Gününden sonra 5 gün sabah aksam ic
Hap bittikten 12 gün sonra buraya Gel bakalim dedi
Verdigi ilacida ben demesem yazmiyacak mirin kirin etti
Yaa bu ilac pek faydaetmeyebilir ümitlenmeyin Esinizle ikiniz
Unutun cocuk isini dedi yada baska ülkelerde yumurta nakli ile dene dedi
Onuda düsünemiyorum maddi durum cok engellliyor insani
Hap bugün bitti 12 Gun sonra Kontrolle gidecem insaallah hayirlisi
Mehtap ben bu ilaclari eczaneden alabilirmiyim doktora yazdirmadan
Cünkü Doktor pek ilac yazmak istemiyor
Insaallah kullanir ve herhepimiz faydasini görürüz
Cok tesekkürler önerdigin ilaclarida deniyecegim insaalah
Ise yarar.
tabiki doktor yazmadan ala bilirsin bende öylece gidip aldim eczaneden internetten bile siparis veriliyor klomifen türkiyede klomen diyorlar ben gecen sene mayista dogum kontrol hapini birakmistim ve 3 ay adet olmadim sinirden cildirmak üzereydim doktora gittim önce adetim gelsin diye ilac verdi sonra kanimi aldi hormonlarima bakti takip etti tabi bunlar hemen o ay yapildi adet oldugumda yumurtan olusmuyor o yüzden adet olamiyorsun dedi tabi beni bi korku aldi kendimi menopozda gibi görmeye basladim tam bir yil icinde ben sadece kendiligimden 2 kerecik adet oldum malesef klomen verdi ama öyle 12 gün bekletmedi hemen bitince cagirdi bakti malesef yine yumurta yok dedi daha dogrusu 2 tane ama 7mm bi ise yaramaz dedi pesinden rahim filmi cekti tüplerim tikalimi diye bakti cok sükür tikali falan degilmis esimdede hic bir sorun yoktu sperm testi yaptirdik rahim filminden sonra bana igne yazdi doktor aldim yarisini devlet karsiliyor yarisini ben 400 küsür lira verdim 2 ay bekledi cünkü bikere kist cikti bende doktor dogum kontrol hapi kullan bir ay adet olunca gel igneyi yapalim dedi (igneler klomen gibi ama cok daha etkili oluyor) sonra gittim fakat bu sefer doktorum ben tatile cikiyorum 1 ay yokum takip edilmesi gerekiyor sen bidaha adet oldugunda gel dedi haziranin ortasinda süpriz bi sekilde hamile oldugumu ögrendim
yazdiklarim sana umut olsun bu kadar yipratma kendini üzülme cünkü ben hepsini yasadim ben ilk adet oldugum zamanlar bile adet düzensizligim vardi almanyada doktor ne kan aldi ne idrardan hic bakmadan erkek hormonlarin calisiyor deyip dogum kontrol hapi verdi yaklasik 9 sene kullandim
burada hic öyle yapmiyorlar verseler bile genc kizlara 3 ay kullan birak tekrar gel bakalim diyorlar
zaten gecen tvde bile konusu vardi cocuk tedavisi konusunda en gelismis ve cabuk tedavi yöntemi olan ülke türkiyeymis
sen o ilaclari hemen al adet olamaya bak biran önce kullanmaya basla bide o dedigim zyklustee arastir bul eczanede bulamazsan internette var ikisini bir dene zarari olmaz hepsi bitkisel orasi kesinde insallah biran evvel faydasi olur dualarim seninle
internet gir alman sitlerinde arastir bir sürü sey cikiyor bu arada almanyanin neresindesin ben Nürnberg deydim
izmirde kadin dogumcu
özel muayene olarak prof.dr.sermet sağol
hastane olarak gazi hastanesi çiğdem karas