İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

arkadaşlar ben 4,5 aylık hamileyim ve doktorum Nisa Hastanesi Yeni Bosnada Asiye UzunBen Pendikten yenibosnaya sırf tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum,her türlü sorunuza verecek yönlendirici ve tatmin edici cevapları var,70kg ile gebeliğim başladı ve uyguladığı beslenme sayesinde sıfır ödem ve sadece 2kg alarak gebeliğime devam ediyoruEğer imkanınız varsa ve doktor arıyorsanız bir deneyin derim ben...

ben pcos hastasıyım ve bu zamana kadar biçok doktora gittim ama DOKTORUM
MUSTAFA KUTHAN KARAKOÇ ; KÜTAHYA BSK ANADOLU HASTANESİ TEK GEÇERİM BU ADAMIN VERDİĞİ İLAÇLAR BANA İYİ GELDİ KESİNLİKLE GİDİN DERİM

Benim kuzenim gitmişti ve birdaha önünden bile geçmiceğini söyledi hiç memnun kalmadı hastaneden ve çalışanların muamelesinden

gaziantepte önerebileceğiniz iyibi doktor varmı...**
yalnız ben normal bi hasta değilim tüplerim tıkalı

Bagdat caddesinde ciftehavuzlarda dr saygın micozkadıoğlu na gidebilirsiniz. çokmemnunkalacağınıza eminim...gecmiş olsun dileklerimle...:))

arkadaşlar muayene ücretleri ne kadar,özel muayenehaneye mi gitmek daha hesaplı olur yoksa özel hastaneler mi? ortalama muayene fiyatı ne kadar bilgi verebilen olursa çok sevinicem... dışarıdan gidicem ben

arkadaşlar muayene ücretleri ne kadar,özel muayenehaneye mi gitmek daha hesaplı olur yoksa özel hastaneler mi? ortalama muayene fiyatı ne kadar bilgi verebilen olursa çok sevinicem... dışarıdan gidicem ben

benim dr 200 alıyor genelde ist bu aralarda 200 le 250 arası

Kızlar büyükçekmece devlet hastanesinde smear testi yapılıyor mu?

lulucum istanbuldaysan eğer kadın ve aile sağlığı merkezleri var ordan ücretsiz yaptırabilirsin.ben rendavumu aldım mesela gidicem.153 ten sana en yakın kadın aile sağlığı merkezini aarayıp gidebilirsin.kadın doğumcu olarak tavsyem ise ben bir kez gittim fikir alış verişi baabın da ama komşularım var giden.özel gaziosmanpaşa hastanesin de NEFİSE MERİÇ.çok güler yüzlü bi kadın.kendisi doğum yaptı şu an.kasım da başlıcak geri.muayane ücreti 52 lira.hastane azcık kazık ama testleri zaten dışarda yaptırabilirsiniz.bende düşünüyorum gitmeyi ama doğuma kadar bu dr gidip doğumda başka hastaneye gitmek olmaz.burda da pahalı doğum.napcam bilmiyom yani.gerçi ordata henüz hamilelik te yok ama.2 aya kadar düşünüyoruz bakalım

Son düzenleme:
ist.capa-op.dr-sedat-evlioglu...ozel-muayenehane-kendisi-benim-bir-fiil-on-senelik-doktorum...sanirim-su-an-medicana-hastanesi-bahcelievler-tup-bebek-merkezinde-gorevde-ben-hep-muayenehanesine-gittim-fiyat-olarakta-cok-uygun-tavsiye-ederim-deneyin...hamileykenl-ayda-bir-mimarsinandan-capaya-giderdim-muayneye..uzakti-ama-deymese-gidermiydim-siz-dusunun:))

İzmir Mitra Kadın hastalıkları ve doğum hastanesi- Mitra hanım. Özellikle ilk kez doktora gidecekseniz kendisi psikolojik olarak inanılmaz rahatlatıyor hastasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…