İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Özel Güngören Kolan hastanesi uz.dr Murat Öztürk'e gidiyorum..oldukça detaycı,kibar ve ilgili bir hekim üstelik rahatlatıyorda,oğlumdada ona gitmiştim ve doğumumuda o gerçekleştirdi.yeniden hamileyim ve yine Murat beyi tercih ettim..hamile olup doktor arayışında olanlar yada bebek düşünenlere tavsiye ederim.

Gaziantep Özel Suzan Sağlık Merkezi
Özkan Aydın Leylek..
Son derece ilgilidir.Sorularınızın cevabını alabilirsiniz.

Aynı şekilde Bursa'da Gülin Okan. Jimer Hastanesi'ndeydi.Şu an muayenehanesinde çalışıyor.

uzm dr HALE KAYIRAN pendik medicine hospital ve çapa da PROF DR RECEP HAS İKİSİDE COK IYI

Son düzenleme:
arkadaşım bende pıkoyum 26 yaşındayım izmirliyim birsürü dr denedim bende çok çekingen biriyimdir o yüden bayandrları denim ama inan baba erkekdr gitmem demezsen alsancak kızılkanat sitesinde opr.dr. ahmet güler var tek kelimeyle harika bır insan okadar yumuşak ve güler yüzlüki anlatamam soyismi gibi allah beni iyiki o dr karşılaştımış birçok kötü şey yaşıyoruz daha yeni kürtaj oldum 5 yıldır gidiyorum bence dene pişman olmayacağına kesinlikle eminim hem dr hemde insan olarak çok iyi biridir çok kibardır herzamanda ulaşabilirsin istersen muaynane nosunu verebilirim.sana nerde kaldın dmiycene garanti verebilirim öle biri değil asla iyi şanslar:)

Son düzenleme:
arkadaşım bende pıkoyum 26 yaşındayım izmirliyim birsürü dr denedim bende çok çekingen biriyimdir o yüden bayandrları denim ama inan baba erkekdr gitmem demezsen alsancak kızılkanat sitesinde opr.dr. ahmet güler var tek kelimeyle harika bır insan okadar yumuşak ve güler yüzlüki anlatamam soyismi gibi allah beni iyiki o dr karşılaştımış birçok kötü şey yaşıyoruz daha yeni kürtaj oldum 5 yıldır gidiyorum bence dene pişman olmayacağına kesinlikle eminim hem dr hemde insan olarak çok iyi biridir çok kibardır herzamanda ulaşabilirsin istersen muaynane nosunu verebilirim.sana nerde kaldın dmiycene garanti verebilirim öle biri değil asla iyi şanslar:) dilara 77

canım bende 26 yaşındayım pkoyum 7 yıllık evliyim izmirliyim alsancak dr sitesinde opr. dr ahmet güler var onu sayesinde hamile kaldım akat düştü sonra yine kaldım ve daha yeni kürtaj oldum. kötü şeyler yaşıyorum bende ama enazından hamile kalabiliyorum;bende çok çekingen biriyim onda once bayan drları denedim ama ahmet bey gibisi yokbence soy adı gibi güler yüzlü ssk anlaşmasıda var tepecik dv hat. çalışıyo aynı zamanda ve ne zman istersen gece gündüz arayabılırsın hem dr hemde insan olarak çok iyi biri git kesinlikle pişman olmayacaksın hem sna nerde kaldın şimdiye kadar demiycene garanti verebilirim.bize çok destek oluyor kendisi çok memnunuz istersen nosunu veriyim bir görüş kendisiye çok kibar ve anlayışlı bir bey iyişanslar canım benim:)

canım izmir alsancak kızılkanat sitesi opr.dr. AHMET GÜLER aynı zamanda tepecik dogumdada çalışıyor ssk imirde olan arkadaşlarıma tavsiye ederim çok iyi bir dr sevgiler herkese sağlık diliyorum

İstanbul ünv kadın ve doğum hast bölümünü 3.le bitrmiş olan ve halen İstanbul bakırköy de bulunan yeni mahlle hastanesinde görev yapan ve aynı zaman da hastanenin hemen karşısında muayene hanesi olan Dr. Özgür AKBAYIR dalında çok başarılı ve güven veriyor. İstbuldaki arkadaşlarıma gerçekten tavsiye ediyorum.

Çok tesekkür ederim canım

istanbul avcılar'da Op.Dr.Türkan MUTAFOĞLU (özel muayenehane)

Kocaeli Gebze'de Özel Yüzyıl Hastanesi Op.Dr.Amanullah ÇAĞATAY

xçiğdemx yavuz bey sağlıklı,normal gebe kalabilen kadınlar için bir dok.ben gittim senin çocuğun olmaz dedi halbuki ben 13 haftalık bebeğimi yeni kaybetmiştim.fsh 35 lerdeydi.hamileyseniz evet ona gidebilirsiniz.normal jinekolog bizim gibi hastalar için değil..

ıNCıRLı ETHICA ALı PAŞA OSKAY.ÇOK MEMNUNUMM.ÇOK ARASTIRDIMM SONUNDAA BULDUM:ecrin_bebek:

herhangi bi sağlık sorunun varmıydı acaba ben oraya çok yakınım.benim hormon değerlerim 35 yumurta rezervlerim çok düşük...

[sıze="2"]özel mitra kadın hastalıkları ve doğum dal merkezi

op. Dr. Ali ata özdemir & op. Dr. Mitra özdemir
[/sıze]

Ben erken menopozdan şüpheleniyorum..Adet olamama sorunum var ve 28 yaşındayın henüz..Çok hassas duygusal bir yapım olduğu için doktora gitmekten çekiniyorum..Benim gibi kötü b i hastaya önerebileceğiniz -SGK geçen- olabildiğince cesaret veren güç veren iyi bir doktor varmıdır? İstanbulda anadolu yakasındayım ben ama hiç farketmez yeterki iyi biri olsun ve özel de olsa sgk geçerli olsun..yine bu forumdan bir iki doktor önerisi aldım-sağolsunlar- ama çoğunda sgk geçerli değil..Önümüzde hafta muayeneye gitmeye karar verdim..Sizlerden de yardım rica ediyorum..

istanbul.cankat kadin sagligi merkezi - dr cihan erdogdu

birde arkadasimin doktoru vardi harika bir kadin, doktorum cok eskiden beri doktorum olmasa ona giderdim.

jinepol kadin sagligi tup bebek merkezi - dr basak direm

cnm benim doktorumda dr.başak direm jinepol kadın sağlığı merkezi levent
ben can atıyorum ona gitmeye
pozitif enerji veren bir dr

selam canım mesajımı görürsün inşaallah senin dr ilgimi çekti birinden daha duymuştum ben 16 yıllık evliyim acaba bizede çare olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…