Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Hepsi aynı değildir inşallah.
uzm dr HALE KAYIRAN pendik medicine hospital ve çapa da PROF DR RECEP HAS İKİSİDE COK IYI
merhaba kızlar
izmirde dr tavsiyesine ihtiyacım var.belki kınayacaksınız ama 31 yaşındayım,pko olduğumdan eminim fakat dr fobim olduğundan gidemiyorum..bir de dr bu yaşa kadar nerdeydin tavrında ve olumsuz olursa çok üzülürüm..nolursunuz şöyle yumuşacık bi dr bulun bana..ssk anlaşmalı yerlerde çalışan da olabilir..yardımlarınıza çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:
kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......
Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..
Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..
Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
lulucum istanbuldaysan eğer kadın ve aile sağlığı merkezleri var ordan ücretsiz yaptırabilirsin.ben rendavumu aldım mesela gidicem.153 ten sana en yakın kadın aile sağlığı merkezini aarayıp gidebilirsin.kadın doğumcu olarak tavsyem ise ben bir kez gittim fikir alış verişi baabın da ama komşularım var giden.özel gaziosmanpaşa hastanesin de NEFİSE MERİÇ.çok güler yüzlü bi kadın.kendisi doğum yaptı şu an.kasım da başlıcak geri.muayane ücreti 52 lira.hastane azcık kazık ama testleri zaten dışarda yaptırabilirsiniz.bende düşünüyorum gitmeyi ama doğuma kadar bu dr gidip doğumda başka hastaneye gitmek olmaz.burda da pahalı doğum.napcam bilmiyom yani.gerçi ordata henüz hamilelik te yok ama.2 aya kadar düşünüyoruz bakalım
:içelim::enbuyukkk::enbuyukkk:slm arkadas ıst daysanız kesınlıkle sıze avcılar medıcana yavuz aydını onerıyorum bıde ınternesıl hosptl yesılyurt ta olması lazım engın oral kesınlıkle cok ıyı doktorlar ıkısıde
ıNCıRLı ETHICA ALı PAŞA OSKAY.ÇOK MEMNUNUMM.ÇOK ARASTIRDIMM SONUNDAA BULDUM:ecrin_bebek:
istanbul.cankat kadin sagligi merkezi - dr cihan erdogdu
birde arkadasimin doktoru vardi harika bir kadin, doktorum cok eskiden beri doktorum olmasa ona giderdim.
jinepol kadin sagligi tup bebek merkezi - dr basak direm
:CüvCüv: slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende ...
18 aylık zırlamalarımdan sonra canım doktorumun desteğiyle oğlumu aldım kucağıma:)ve ilk gittiğim dr.bana tüp bebekle bile %5 şans verirken ben normal yollarla gebe kaldım
şimdi bi tane daha istiom hayırlısı...
ayrıca diğer dr.lara göre muayene ücretleride gayet uygun...
jinekolog Ayşe BÜYÜKÖĞÜT
vatan cad.lale ap.(historıa avm karşısı)İSTANBUL / FATİH