İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

iskenderun deniz tıp merkezi op.dr nursel arslanhan çoook tatlı güleryüzlü ilgili ve de bilgili 10 numara alkisalkisalkis bir dr.ayıca iskenderun asker hastanesinin de doktoru kesinlikle tavsiye ederim.

istanbul incirli-ethica hastanesinde dr. elif esra uyar mükemmel bir dr.herkese tavsiye ederim.:nazar:

İstanbul Bakırköy Dr. Senem Aras- İstanbul Bakırköy Dr. Halil İbrahim Erbıyık- İstanbul Akdeniz Cad.Hilal tıp merkezi- Dr. Sema Yüksel..İstanbul Yenibosna Sefa Hast. Dr. Alev- İstanbul Yenibosna Nisa hast- Dr. Mürüvvet- İstanbul Bağcılar Medicine Hospital Dr. Fatma- Ankara Gazi Üniv. Prof Dr. HALDUN GÜNER- İstanbul Amerikan Hast. Dr- Alper Mumcu- İstanbul Tıp Fakültesi İstanbul Cerrahi hast- Prof. Dr H. Faruk Buyru- İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ana bilim- Prof. Dr. Levent Şentürk- İstanbul Jinemed- Prof Dr. TEKZEN ÇAMLIBEL- Dr-Meriç Karacan-Dr. Münip Berberoğlu- Dr Melike Batukan- Op.Dr. Ziya Çebi- Dr. Mustafa Kır- Dr.Murat Erdemir- İstanbul Duygu Hast. Op.Dr.Ziya Batuhan- İstanbul Üniv. Cerrahpaşa Tıp fak. Ana bilim dalı başkanı- Prof. Dr. DERİN KÖSEBAY(hocaların hocası olarakta bilinir. Türkiyedeki kadın doğum uzmanlarının neredeyse hepsini o yetiştirmiştir) Bursa- Dr. Serbülent Orhaner- İstanbul Levent- Dr. Kağan Kocatepe- İstanbul Nişantaşı Alman Hast. Prof. Dr. MUSTAFA BAHÇECİ-İstanbul Maçka- Doç. Dr.Bülent Urman-İstanbul İnternational Hospital tüp bebek merkz. başk.-Prof. Dr. ENGİN ORAL- Samsun Büyük Anadolu Hast. Başhekimi-Dr. HÜSEYİN AKDENİZ- Samsun-Dr. Fügen Sönmez-İstanbul Şişli- Dr. Nevra Topalismailoğlu( özellikle-cinsel hastalıklar ve menopoz konusunda uzm.) İstanbul Medical Park.Hast.Dr. Aytuğ Kolankaya- İzmir-Dr.Hakan Yetimalar- Konya-Dr.Halil Çetin- Bursa Dr. Jale Gürlüler- Sevgili kadınlar kulubu üyeleri isimlerini ve görev yerlerini belirtmiş olduklarım Türkiyenin sayılı alanında uzman olan en iyi doktorlarındandır. Kadın sağlığı ve tüp bebek konusunda sizlere en çok faydası olacak hekimlerimizi sizin için özenle araştırıp bildirdim. Şimdiden şifanızı bulmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun..

Selam listenizde olmadıgını gördüğüm ve benım doktorum olan kendısınden çok memnun kaldığım Sayın BİRĞÜL SARIKAMIŞ VE Sayın ENGİN ENGİNSU kadındogum ve tüpbebek konusunda uzamn bır ekiptir.ve KADIKÖY ŞİFA HASTANESİ kadrosunda görev almaktadırlar özellıkle ınferlıte sorunu olan yada psikolojık olarak rahat sıkıntıız bır hamılelık gecırmek ısteyen arkadaslarıma şiddetle tavsiye edıyorum.rahat ve olumlu bır hamıleıkle bebegımı kucagıma almama vesıle olan bu hocalarımıza teşekkür ediyorum .

istanbul bahçelievler çalışlar caddesi
opr. dr. Mualla Vural arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.

banada mualla vuralı tavsiye ettiler, prof değil ama proflara taş çıkarır dediler bende gitmeyi düşünüyorumda sadece kendi muayanesindemi çalışıyo özel sağlık sigortam var çünkü hastanede çalışan doktorlar benim için daha iyi oluyo.

Metropolitan Florence Nightingale (Gayrettepe) Bülent Faka.Mükemmel bi doktor.Sakin,güven veren,rahatlatan,kibar,ulaşılabilen,süper mükemmel ötesi...........

Merhabalar.
Bir küretaj operasyonu için doktor tavsiyesine ihtiyacım var İstanbulda. Son tekniği kullansın istiyorum ve Burcu Kardas Arslan ismine ulaştım.
Kendisinin hastası olan (hatta Burcu Hanım'da benim olacağım operasyonu geçiren) arkadaşım varsa bana cevap yazabilir mi kızlar?

DR.Nilgün KARAYILANOĞLU
hem zübeyde doğum evinde çalışıyor.
hemde PEMBEMAVİ 'de

meraba ANKARA DA PROF.DR.ALı AYHAN baskent üniversitesi hastanesi maltepe de.ben kendisine amilyat oldum.turkiyenin 4 bir yanından millet mauyene olmaya amilyat omaya geliyor.türkiyenin bir numarası.hatta dunyada bile sayılır isimlerden.aksam 9 lara 10 lara kadar hastanede kalıyor ve muayene yapıyor.kendini kadınlara adamıs...kesinlikle tavsiye ederim

Dr. Reşide Alkış Şişli /İSTANBUL
Dr. Kaan Kocatepe 1.Levent /İSTANBUL
İkisi de çok iyi doktordur. Tavsiye ederim.:lepi:

merhabalar.Balıkesir edremitteki Jülide Duran'a giden var mı tavsiye eder misiniz?

merhabalar.Balıkesir edremitteki Jülide Duran'a giden var mı tavsiye eder misiniz?

ona gitmedim ben istanbuldayım,ama kendi doktorum süperrr....sadık ahmet hastanasinde nurhan bey var,gerçekten ben çok memnun kaldım..herkeze tavsiye ederim hanımlar..

slm arkadaşlar aydından veya izmirde önerebilceğiniz jinekolog varmı yazan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

aydın kusadasında saydam tıp merkezınde ismail bey (soyadını unuttum ama nette sıtesı var merkezın)

izmirdede ozel ilgi tıp merkezınde sebnem tandogan.ben dogumumuda sebnem hnm.la yaptım.cokta memnundum.hatta hala ona gıderım her sıkıntımda.cok iyi ve sefkatlı bı dr.sıddetle tavsıye ederım...

X