İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

mehtap derelioğlu, medicana hastanesi beylikdüzü..

ayrıca,ebru füsun ışık hanıma daha önce muayene olan varmı?anadolu saglık merkezınde görev yapıyor.

Dr. Kaan Kocatepe
Nispetiye Cad. No:2 D:4 Levent
212 268 45 02
drkocatepe.com

Kesinlikle tavsiye ederim 1,5 yıldır gidiyorum ve çok memnunum.

bir doktorun ne kadar iyi olduğunu en iyi asistanları bilir, çapadaki asistanlara sorduk oy birliğiyle Prof.Dr Faruk Buyru dediler ( Özellikle ınfertilitede). Onun sayesinde 10 aylık bir bebeğim var.

merhaba kızlar aranızda antepli göremedim ama yinede belki bi faydası dokunur diye yazıyorum
gaziantep özel yılmazer hastanesi uzm.dr.sezgin sönmez

Canımmmm ben varım antepli değilim ama evlendikten sonra antep li oldum :))

burda Medikalde bi bayan doktora gittim hiç memnun kalmadım bu doktor iyimidir faydasını görmüşmüydün ??? bizim de bebişimiz :ecrin_bebek: olsun istiyoruzz senağlama senağlama

çok az kaldı yakında bende kendimi burada tavsiye edeceğim. Uzmanlığı devam eden kadın hastalıkları ve doğum uzmanı dr. nimet türköz

Prof.Dr.ATEŞ KARATEKE

ıstanbul Yeditepe Üniversite Hastanesi..
Özel'i Bağdat caddesi

Arkadaslar bende birkac gun once dr tülin kocatepeye gittim dr kaan kocatepenin eşi kendisi bayagi ilgili bir bayan her sordugun soruyu gayet duzgun aciklamali anlatiyo benim hosuma gitti en guzel yanida ozel saglik sigortasi geciyor.

arkadaşlar ankarada oturan varsa dr mine kermalli ye gidebilir çok iyi bi dr ben kendisiyle bire bir çalışmış bir kişiyim çok iyi bi dr... adres: Özel Ankara Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi | Şehit Danış Tunalıgil Sokak No:11 Maltepe/ANKARA
gitmek isteyenlere öneririm

önceden alanyadaydı ama malesef şehir değiştirdi..

op.dr. bülent tahhan
özel hatay hastanesi

Büyükçekmece de yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor bilgisi tecrübesinden bahsederseniz çok sevinirim arkadaşlar.TEŞEKKÜRLER şimdiden...opuyorumnanaktan

Büyükçekmece de yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor bilgisi tecrübesinden bahsederseniz çok sevinirim arkadaşlar.TEŞEKKÜRLER şimdiden...opuyorumnanaktan

Bende büyükçekmece civarındayım çok yakın olmasada Bahçelievler Jfk Utku bey harika bi insan. Ne kadar uzakta olursan olayım çok güveniyorum doktoruma. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
konyada arayanlar tıp fakültesinde suna özdemir çoooooooooooook iyi eli hafif seni çok rahatlatan konuşmalar yapıyor mutlaka gidin ben çok memnunum

ankara hakan turan etlik zübeyde hanımda isterseniz özelinede gidebilirsiniz çok memnun kalacağınıza eminim internetden adresine ve telefonuna ulaşabilirsiniz

Büyükçekmece den dr adı istemişsiniz.
Dr.Cüneyt Uygur'u tavsiye ediyorum.
Benim sezaryenlarımı kardeşimin sezaryanını o yaptı.Hiçbir sorun yaşamadık. Çok memnun kaldık. Teşhisleri de çok doğru. internette websitesi olabilir. Geçmiş olsun.

biz çocuk sahibi olmak için çalışmlara başladık ancak hala doktor konusunda karar veremedik. ankara lokman hekim hastanesi nasıl acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

büyükçekmece de yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor bilgisi tecrübesinden bahsederseniz çok sevinirim arkadaşlar.teşekkürler şimdiden...opuyorumnanaktan

gecmıs olsun buyukcekmece bılemıycem ama profosor yucel karaman tavsıye edıyorum neyın var bılmıyorum ama doktor doktor gezmekten kurtulursun bıraz pahalı ama tam teshıs yanı kesınlıkle bana neler dedıler doktorlar enun sayesınde kurtuldum ıkıncı amelıyatı olmaktan dunyada sayılı doktorlardan arastır muayenesı 250 mılyon ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…