Prof. Dr. Fatih DURMUŞOĞLU
Marmara Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı
Academic Hospital, Marmara Ün. Araştırma Hastanesi ve kendi muayenehanesi
Cemil Topuzlu Cad. Dr Kazım Lakay Sok. No: 11/2 Çifte Havuzlar/ıstanbul dan Hocama ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Buralara yakın oturan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
2 sene içerisinde 3 farklı Kadın Doğum Uzmanına gittim ve yapılan testler ile ultrason araştırmaları sonucunda hiç bir şeyim olmadığı söylendi. Yani açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. Baktım olacak gibi değil kendim internetten bana en yakın ve en iyi doktoru araştırdım ve Fatih Hocamı buldum. ılk muayeneye gittiğimde ultrasonda rahmimde bir kitle tespit etti ama net tanı koyabilmek için rahim filmi istedi. ılk rahim filmini ıstanbul Medipol Hastanesinde çektirdim ve rapora göre yine her şey normal çıktı ama ben yinede Fatih Hocama rahim filmlerimi göstermek istedim. ıyiki göstermişim meğer bütün filmler yanlış çekilmiş ve raporda yanlışmış doğal olarak. Ertesi ay Marmara Üniversitesi araştırma Hastanesinde ikinci HSG filmimi çektirdim. Saolsun hocamın asistanı HSG filmini çekti ve çok rahat geçti. Neticeyi aldığımda şok oldum.
Meğer, 2,5 sene önce olduğum kürtaj sonrasında rahmimde yapışıklık oluşmuş, zamanla sertleşmiş ve rahmimi tamamen tıkamış, onun içinde bunca zamandır hamile kalamamışım ve bunu 2 sene boyunca diğer doktorlar fark edememiş!!!
Hocam geçen hafta ufak bir ameliyat ile rahimi temizledi ve şu an her şey yolunda görünüyor. Haftaya kontrolüm var gideceğim. Ben bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Yani anlayacağınız DOKTOR çok önemli arkadaşlar.
Hepinize en yakın zamanda sağlıklı günler ve tabiki sağlıklı bebişler diliyorum....