İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

ya arkiler ben antalyadayım merkezde tavsıye edecegınız bı dr var mı yaaaaa 66 sayfa var bakamadım hepsıne sımdıden teşekkürler:emir_bebek:zemuszemus

neşe merhaba ben kardeşim için çok araştırdım.andeva yıldız da fatma seda soylu birde anadolu hastanesinde gürkan zorlu çok iyi yorumlar var bilemiyorum.birde allah korusun bir risk halinde üniversitede hoca inanç mendilcioğlu var dosya açılması gerekiyor senin adına...önce muayene olunmazsa ilgilenilmiyor diyorlar acil olarak kaldırılıp memnun olanlar var karışık anlayacağın...herşey gönlünce olsun...

anadolu yakası pendik ÖZEL ÖZKAN HASTANESİ OPR.DR.MURAT MENGÜLLÜOĞLU(kadın hastalıkları ve doğum uzmanı)kızlar eğer buraya gelme imkanı olan varsa memnun kalacağından eminim.Ben 9 ay muayene ye ve doğumuma murat beye gittim ve şuan bi telefon açıp hertürlü bilgi alabiliyorum kendisinden her durumda hastaneye gitmeme gerek kalmıyor..

LıNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZı
Şehit Danış Tunalıgil Sokak No: 11/A-B Maltepe-ANKARA (Maltepe Camisi Karşısı)
Dr.Sema YILDIRIM

Merhabalar, Ankara'da yaşıyorum. Yeni gebeyim. Bana önerebileceğiniz bir doktor ismi var mı? Acaba Hastanede de çalışıyor olsa daha mı iyi olur. Tahlil ve ilaç alma konusunda sorun yaşamamak için.

neşe merhaba ben kardeşim için çok araştırdım.andeva yıldız da fatma seda soylu birde anadolu hastanesinde gürkan zorlu çok iyi yorumlar var bilemiyorum.birde allah korusun bir risk halinde üniversitede hoca inanç mendilcioğlu var dosya açılması gerekiyor senin adına...önce muayene olunmazsa ilgilenilmiyor diyorlar acil olarak kaldırılıp memnun olanlar var karışık anlayacağın...herşey gönlünce olsun...

çok sağol canımyaa bende andeva doğu garajı tıp merkezine gıttım orda ki bayan dr ye gıttım sureklı ıltıhap oldugunu soyledı ama kıs cıktı. baska bı andeva topçular hastanesine gittim dr hicran giriş hanıma gıttım ordada duzgun ılgılenmedıler ama dr guzel ılgılendı ama yardım eden sankı hayvana muamele edermıs gıbı davrandı sınır oldum ondan baska bı dr ıstedım bakalım ne yapacagımı bılmıyorum
yardımın ıcınde cokcok sagol

merhabalar, ankara'da yaşıyorum. Yeni gebeyim. Bana önerebileceğiniz bir doktor ismi var mı? Acaba hastanede de çalışıyor olsa daha mı iyi olur. Tahlil ve ilaç alma konusunda sorun yaşamamak için.
gata da prf dr ali ergün kesinlikle gözün kapalı güven.askeri karnen yada herhangi sağlık karnen yoksa da sabah erken gidip döner sermayeye ücretini yatırıp muayne olabilirsn.ama ara hangi günler orda öğren yada hastaneyi arayıp kadın doğum bölümünden öez muaynehanesinin numarasını alabilirsin.hastane yoruyor insanı ama fiyat uygun.ama hastaneyede gitsen özelede gitsen sağolsun çok ilgilidir.geçmişolsun

Ankara gata prf.dr alı ergÜn hastaneyı arayıp kadın doĞum bÖlÜmÜnden ulaŞabılırsınız.
ıstanbul haydarpaŞa gata prf dr vedat atay aynı Şekılde hastaneden ulabılırsınız.fenerbahÇede Özelı var.her ıkısıde sÜperrrrr kesınlıkle pıŞman olmazsınız.bırı ankaradayken doktorumdu bırı ıstanbulda geÇtıĞmız yaz laporoskopımı yaptı.

Antalya

doktor : Mustafa torgaÇ
hastane : AtatÜrk devlet hastanesı
muayenehane : YÜzÜncÜ yıl bulvarı bulvar apt. B-blok kat: 1 antalya

kesınlıkle tavsıye ederım. Ayrıca Şu anda hastanede en fazla hastası olan kadın doĞum doktoru mustafa bey . Bunuda polıklınık numarası alırken bılıyorum hemen doluyor. Hem gÜler yÜzlÜ hemde teŞhıslerı Çok doĞru.

Dr Cüneyt Uygur İstanbul da oturanlar için kesinlikle iyi bir seçenek. tecrübeli, hem cerrah olarak hem doktor olarak, hem insan olarak iyi. Büyükçekmece de muayenehanesi subay orduevinin karşısında. belki internetten bilgilerine ulaşılıyordur. benim iki sezaryanımı da dr bey yaptı, hiç sorunsuz, çok çabuk iyileştim.

ÖZEL MALTEPE BÖLGE HASTANESı
KADIN DOĞUM POLıKLıNıĞı
OP .DR. MERVE BARBAROS

bağdat caddesi - maltepe / istanbul

istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bayan doktor varmı tabi iyi bir hastane bende cevaplarınızı bekliyorumm.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsinnn hayırlı evlatlar versin rabbim isteyen herkese:Saruboceq:

X