İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Ankara Hacettepe Üniverstesi Hastanesi profesör doktor Serdar Günalp..benim doktorum gerçekten cok iyi bi doktor tavsiye ederim.herşeyinizle ildileniyor ve yardımcı oluyor..ama ilk onunla görüşmek için 200 liraya yakın bi para yatırıyorsunuz okadar.

Ankara Başkent üniversitesi hastanesi
Kadın doğum profosörü Prof. Ali Ayhan.
Üstüne tanımam.Zonguldak'tan Ankara'ya kist ameliyatı olaacağım zaman kendisi için gitmiştim.Kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar
ben ilk defa bı kadın dogumcuya gıttım
Bucada doruk tıp var
arzu çabuk dökmeci diye bir bayan
güzel ilgilendi zaman ayırdı tavsıyelerde bulundu
Arzu hanıma giden menun kalan yada kalmayan varmı bılemıyorum
ıyı bırıne benzıyor kendısı

merhaba.. Özel Adatıp Hastanesi- Sadık AKBIYIKLI. Çok memnunum, Düzce ve çevresinde oturan arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle.

iyide güzelim senin dediğin bu hastane sakaryada...sakaryaya gidene kadar düzcede bir doktor bulurum..düzceden sakaryaya gitmek ne kadar mantıklı?

:lepi:ATATÜRK DEVLET HASTANESİ ( SSK ) KADIN DOĞUM KISIRLIK TEDAVİSİ DR.MUSTAFA TORGAÇ Tavsiye ederimmmmm.......

iyide güzelim senin dediğin bu hastane sakaryada...sakaryaya gidene kadar düzcede bir doktor bulurum..düzceden sakaryaya gitmek ne kadar mantıklı?

merhaba nesrin seni bilmem ama ben Düzce de düzgün bir hastahane (doktor mutlaka vardır ama tek başına yeterli değil bence, iyi bir de hastahane olması lazım) bulamadığım için bolu çağsu hastahanesine gidiyorum. ve doktorumuz Alptekin Alagöz den de çok memnunum.

düzce adapazarı 40 dk.. uzak bir mesafe değil.. istanbuldaki trafik mevzusunu göz önünde bulundurursak en yakın hastaneye bile 1 saatte gidilebiliyo.benneyaptımki düzcedeki doktorların çoğu sezeryana şartlamışlar kendilerini. ben normal doğum istediğim için düzceyi tercih etmedim. hemen sancı başlıyınca da şıp diye doğum olmadığına göre hastaneye yetişemem için hiç bi sebeb Yok kaydirigubbakcemile3

Jinokolog doktor İnci KARALAR
İstanbul Haznedar Sevgim Doğum Evi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Op. Dr. Sait Halil'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Kısırlık, tüp bebek tedavisinde uzman olduğu gibi her türlü kadın hastalığı için de rahatlıkla gidebilirsiniz. Genç ama çok profesyonel, çok ilgili, titiz ,tıptaki son gelişmeleri takip etmek için sürekli yurt dışına gidiyor... TBV Özel Hizmet Hastanesi'nde...

günaydın kızlar
daha önce tavsiye eden olmuşmudur bilmiyorum
ilk sayfaları okuyamadım
ama benim doktorum 1 numaradır
istanbulda
herman işçi
avrupa florans nightingale hastanesinde kendisi
ama ben doğum yaptıktan 1 sene kadar sonra fulyada da tüp bebek üzerine muayenhane açtı

kendisi şeker gibi insandır
ben doğum yapalı 5 sene oldu
hala
bayramlarda filan bile arayıp hatır sorar
en ufak problemimde mail atarım mesela gece geç saat olsa bile cevap gelir
kısacası harika bir insan
tavsiye ederim

sevgiylea.s.

kızlar valla baş sayfalara bakamadım daha önce yazıldımı ama eskişehirdetseniz eger tedavi görüyosanız şiddetle OGÜüreme saglıgı merkezini tavsiye ederim.ben allahın izniyle ordan netice aldım.o kadar ilgili ve bu işin uzmanları varki güler yüzle motive ederek moral vererek tüm ordaki calışanlarıyla hastayla ilgilenen müthiş bir ekip.o bölümün hocası benim dktrumdu.HİKMET HASSA.Allah ondan razı olsun bebegimi kucagıma onun ve ordaki ekibin sayesinde aldım.mikro enjeksiyon yapılmışdı.:enbuyukkk::enbuyukkk:

konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim harika bir konu tavsiyeme gelince

bursada doruk özel hastanesinde sevil paker doktorluğuda iyi insanla konuşmasıda çok rahatlatıyor ben hastalığım için gitmiştim sağolsun
bide zübeyde hanım doğum evinde sühendan benderli ilk doğumu onda yaptım oda çok iyiydi ama çok yoğun bi doktor randevu için 3 hafta bekleyebilirsiniz. yinezübeyde hanımda ziya çetin var onunda çok ününü duydum

cinnahta sarp özcan var sadece bildiğim ben sadece 2 kez gittim iyiydi ama biraz ilgisizdi hastaneye tahlile gittiğim zaman zorlanıyodum ilgilenmiyodu bıraktım başkasına gittim o da istanbula gitmiş

benim doktorum
istanbul/bakırköy
capacity karşısı
özel muayenehane
op.dr. serhat sakız
kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
a.s.a.s.
kendisi aynı zamanda bakırköy ruh ve sınır hastalıkları hastanesınde
kadın hastalıklarına bakıyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.. Bakırköy Acıbadem veya Bahçelievler Medical Parkta, doktoru olup memnun olan arkadaşlar doktorunuzun ismi ile bana tavsiye edebilir misiniz? Doktorunuz ilgileniyor ve siz sormadan her aşamayı anlatatıp olasılıkları ile açıklayıp sizi rahatlatıyor mu? yoksa doktor özellikleri olarak çok şey mi bekliyorum ...

pince canım ben fatih medical parkta çalışıyordum bi ara ayşegül sofuoğlu adında bir doktor vardı süperdi.hala ordadır heralde.ama çok sıra oluyor çok talep edilen bi doktor

ama ben op.dr mürüvvet sarıyar a gidiyorum muayenehanesine.bakırköy incirli hastanesinin tam karşısı çok memnunum çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…