İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Malatya Anatolia Kadın Doğum Merkezi
Doç.Dr. Feza Burak
Aynı zamanda tüp bebek uzmanı, Doğufertil Hastanesinde.
Tavsiye ederim.

Sezeryandan sonra hemen ayaga kalktım. Hiç agrım olmadı. Ertesi gün rutin hayatıma devam eder haldeydim. Her soruma hamileliğim boyunca hiç usanmadan cevap verdi. Psikolojime hep destek oldu. Sizde böyle bir dr.unuz olmasını istiyorsanız. Ben dr.umu hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum.

Jin. Op. Dr. Neptün Erdener

DOKTOR TEVFİK SAĞLAM CADDESİ
DİDEHAN APARTMANI
D :3 KAT :1
ZUHURATBABA BAKIRKÖY - İSTANBUL

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım tam aradığın gibi biri öle olmasa ben gitmem zaten ben önceki doktoruma soru sormaya korkuyodum yaa ne demek bilirsiniz ama bu şeker gibi bi kadın gidenler bilir..

mrhb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı.bu ay aşılama yapılacak inş.ben izmir ömer sudekana gidiyorum ve çok memnunum bakalım.

kesinlikle tüm sorunlarınız için atatürk devlet hastanesi antalya dr. MUSTAFA TORGAÇ

tel: tavsiye ederim bayanlar.

DR. MUSTAFA TORGAÇ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ ( SSK )
KADIN DOĞUM - KISIRLIK - MENOPOZ

kesinlikle öneririm........

İSTANBUL ÜMRANİYE MEDİCANA ÇAMLICA HASTANESİ ZEHRA KOÇER GERÇEKTEN ÇOK SÜPER BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM.
kaydirigubbakcemile3

acil acil arkadaslar konyada bildiğiniz iyi kadın doğumcu var mı lütfen acıl cevap

İSTANBUL ÜMRANİYE MEDİCANA ÇAMLICA HASTANESİ ZEHRA KOÇER GERÇEKTEN ÇOK SÜPER BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM.
kaydirigubbakcemile3

zehra hanım bana ultrasonla baktı hamilesin dedi kanda bakıldı negatif başka dr pko dedi.ben çok da begenmedim zehra hanımı.genç olması da cabası..ben o hastaneye güvenmiyorum zaten pek.çok paracılar.

Ben de İstinye Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Bahadır Bey'i tavsiye ederim.Aylarca tedavi gördüm, hamile kalamadım, ona gittim.İkinci ayda hamile kaldım. Doğumumu da orada yaptım, çok memnunum.

Benden sonra birçok arkadaşım gitti,onların da çocukları var şu anda.

Ethica İncirli Hastanesi (İstanbul-Bakırköy)
Dr.Elif Esra Uyar
çok güven verici bir doktor. uzun zamandır kendisine gidiyorum. tavsiye ederim.

Şu an SGK'lı hastalar içn kampanya var. muayene ücreti alınmıyor.

merhaba.. Özel Adatıp Hastanesi- Sadık AKBIYIKLI. Çok memnunum, Düzce ve çevresinde oturan arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle.

VAN ÖZEL İSTANBUL HASTANESİ

Op.Dr. Özlem CANBOLAT BAYRAMOĞLU
Op.Dr.Koray BAYRAMOĞLU

MÜKEMMEL İKİLİ :)

arkadaşlar istanbul üsküdar hospital türk baran ünal çok ii bi doktor

arkadaslar denizli gulhane tıp merkezı emregürçkaya gerçekten tavsıye edıyorum .bilgi almak istiyene tavsıyedıyorum.comdanda arastıra bılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…