ama ben op.dr mürüvvet sarıyar a gidiyorum muayenehanesine.bakırköy incirli hastanesinin tam karşısı çok memnunum çok ilgili
Sevgili Maviyeshill önerilerin için çok teşekkürler. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben op.dr mürüvvet sarıyar a gidiyorum muayenehanesine.bakırköy incirli hastanesinin tam karşısı çok memnunum çok ilgili
cnmmm dediğin hastanelerde tandıgım doktor yok amaMerhaba arkadaşlar.. Bakırköy Acıbadem veya Bahçelievler Medical Parkta, doktoru olup memnun olan arkadaşlar doktorunuzun ismi ile bana tavsiye edebilir misiniz? Doktorunuz ilgileniyor ve siz sormadan her aşamayı anlatatıp olasılıkları ile açıklayıp sizi rahatlatıyor mu? yoksa doktor özellikleri olarak çok şey mi bekliyorum ...
cnmmm dediğin hastanelerde tandıgım doktor yok ama
bakırkoy de capacıty nın karsısında serhat sakız var
cidden cok ilgili bır doktor sen sormadan sana herseyı anlatıyor
ve cıdden işiin çok ehli güler yüzlü ve konuskannn:CüvCüv::CüvCüv:
cnmmm dediğin hastanelerde tandıgım doktor yok ama
bakırkoy de capacıty nın karsısında serhat sakız var
cidden cok ilgili bır doktor sen sormadan sana herseyı anlatıyor
ve cıdden işiin çok ehli güler yüzlü ve konuskannn:CüvCüv::CüvCüv:
merhaba kızlar
izmirde dr tavsiyesine ihtiyacım var.belki kınayacaksınız ama 31 yaşındayım,pko olduğumdan eminim fakat dr fobim olduğundan gidemiyorum..bir de dr bu yaşa kadar nerdeydin tavrında ve olumsuz olursa çok üzülürüm..nolursunuz şöyle yumuşacık bi dr bulun bana..ssk anlaşmalı yerlerde çalışan da olabilir..yardımlarınıza çok ihtiyacım var:çok üzgünüm: