İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

uskudar devlet hastanesınde oncekı adıyla polis hastanesi nde calısan bır dr aykut güler cok degerlı ınsancıl ve cok bılgılı ıyı bır dr uzman ustu uzman tavsıye ederm devlet hastanesınde programın gunluk rutının dısına cıkıyor ınsanları kırmıyor ayrıca cok bılgılı tecrubelı ıyı bır dr semt polıklınıgındede dogancılarda calısıyor allah razı olsun ından

aqlmnyda stuttgart yakinlari icin tavisye etceginiz dr varmi kislar...

cnmmm dediğin hastanelerde tandıgım doktor yok ama
bakırkoy de capacıty nın karsısında serhat sakız var
cidden cok ilgili bır doktor sen sormadan sana herseyı anlatıyor
ve cıdden işiin çok ehli güler yüzlü ve konuskannn:CüvCüv::CüvCüv:

ANKARA'da Doç. Dr. MEHMET ERGENELİ
Kendisine İki kez ameliyat oldum ve hamilelik takibimi de o yapiyor. Cok titiz bir doktor, her gebelik muayenesinde cok detayli bir sekilde inceleme yapiyor, hastasına cok cok onem veriyor. Herkese tavsiye ediyorum.

tavsiyen için çok teşekkürler incisucum bakalım yakınmış gerçekten ...

benim dr paşa uluğ erzurum nene hatun hastanesinde görev yapıyo

ankarada hrs hastanesinde op.dr. kutlugül yüksel varmış . Haberi olan var mı???

medicalpark Hast. Bahçelievler Prof .Fahri öçer kendisi Cerrahpaşa öğretim üyesi

internatinal hospital yeşilköyde çok iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyenizi bekliyorum

selam kızlar
Yenibosna Nisa Hastanesi Tüpbebek Servisi Opr. Dr. Sibel Aydın.
Yaklaşık 8 aydır kendisine gidiyorum. Alanında son derece başarılı, güleryüzlü, ilgili bir doktordur.
Ben bakırköyde oturmama rağmen ona gidiyorum,çok memnunum, gereksiz masrafa sokmaz insanı. Hastanede de son derece makul fiyatlarla hizmet vermekte. SGK ile de anlaşmalıdır. Bilginize..

Son düzenleme:
ADANA MERKEZ: ONUR TIP MERKEZI.. DR. UFUK ÖZELBAYKAL 1 yıl once tavsıye uzerıne gıttım...muayene ucretı makul ...kurumlarla anlasmalı bır merkez..... ben memnunum ...bılgınıze

merhaba kızlar
izmirde dr tavsiyesine ihtiyacım var.belki kınayacaksınız ama 31 yaşındayım,pko olduğumdan eminim fakat dr fobim olduğundan gidemiyorum..bir de dr bu yaşa kadar nerdeydin tavrında ve olumsuz olursa çok üzülürüm..nolursunuz şöyle yumuşacık bi dr bulun bana..ssk anlaşmalı yerlerde çalışan da olabilir..yardımlarınıza çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:

incisucum merhaba sana özel mesaj atmaya çalışıyorum fakat site gönderemiyor ayarlarında sorun olabilirmiş bende mesaj alamıyormuşsun bilemiyorum haftasonu medical park a gideceğim hamilelik öncesi testler için...:) sorduğun için teşekkürler. testlerden sonra gidersem sana da bildiririm ..kaydirigubbakcemile5

irenbe-alsancakta dr.dilek aslan. dediğin gibi yumuşacık espirili halden anlayan bir doktordur.eli de çok hafiftir muayene ettimi etmedimi anlamazsın. ben muayeneye gidiyorum ona doğum olayında gidermiyim bilmiyorum çünkü kent hastanesini seçerim böyle bir durumda.irenbenin ssk anlaşması yok bu arada bildiğim kadarıyla yani.

ankara Op.Dr. Şelale ÖZMEN - tavsiye ediyorum. Hem jinekoloji hemde doğum anlamında.

merhaba kızlar geçmişlerin hepsini okuyamadım en iyisi burdan soruyım dedim ben elazığda iyi bi jinikolog doktor arıyorum lütfen yardım edin. yardımcı olursanız çok sevinirim a.s. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…