İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Arkadaşlar İzmir Manisa'da Celal Bayar Üniversitesinde Doçent Dr.Tayfun özçakır var.tavsiye derim.tüp bebek uzmanlık alanı.benim gebeliğimi kendisi takip etmişti,son derece memnundum.
sevgiler

zübeyde hanım doğum hastanesi doktoru ÖZER KUTLU oğluşum önce ALLAH ın sonra onun sayesinde dünyaya geldi:hooray:

merhaba arkadaslar.bende doktorumu önermek istiyorum sizlere.istanbullulara yardımcı olabilirsem ne mutlu...
ben birçokk doktora gittim canlarım,bir türlü kesin bir tanı koymadılar
biri dedi erken menapoz riski,
birisi dedi pkos gibi bişeysin,
bu kadar kısa degil tabi ama anlatmıcam canınızı sıkmak istemem.
herneyse odur budur derkennn bir arkadasımın tavsiyesiyle bir doktora gittim.
istanbul yenibosnada özel NİSA hastanesi arkadaslar.aderes;
Yenibosna,Fatih caddesi,okul sokagı,no:1 Bahçelievler 34196 İstanbul.
tel: doktor SİBEL AYDIN.
tüpbebek ve aşılama yapılan bir hastane.doktoru süper siz daha sormadan birsürü soru soruyor inceliyor herşeyi gereksiz şeylerden kaçınıyor ve en önemlisi gereksiz masraflara sokmuyor.bana sadece rahim filmi istedi şimdilik hormon testlerime baktı hepsine bir tek prolaktine tekrar bakıp takip altına alacagız dedi.ama ben bu ay maddi açıdan sıkıştıgım için rahim filmini erteleim diger aya.
bakalım hayırlısı artık yani çok içim rahat doktoruma çok güveniyorum.baygı bi uzak geliyor yol olarak ama inş dayanabilirim de bırakmam.
unutmadan önemli bir noktayı da belirteyim SSK da geçerli.ben ssk ile 25 ytl ye muayenemi oldum.çok güzel biryer herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankarada bulunan ve çaresiz kalan arkadaşlar size Emine Sernur Yorulmaz'ı tavsiye ediyorum %100 garanti veriyorum memnun kalacağınıza dair...
Ben geçen pazartesiye kadar hamile idim.8 haftalık.Ama bebeğim gelişmemiş ve karnımda ölmüş bunu duyunca çok yıkıldık tabi kendi doktorum vardı sürekli gittiiğim muhittin kılıç belki gidenler vardır.Bebeğin kürtajla alınması gerektiğini söyledi bende zaten çok moralim bozuk olduğu için psikolojim bide onu kaldırmaz die genel anestezi istedim ama doktorum kabul etmedi(niyese)bir soru sor bin ah işit misali....Öyle çaresiz kalmıştımki hem korku hem hüzün.ALLAH razı olsun komşum bu doktoru tavsiye etti.Bir gittim muayenehane çok hoş temiz,nezih..Doktor desen ağzından bal damlıyo o kadar korkuyordumki yinede ilk önce konuştuk sonra tekrar ultrasonla bakıldı ve o da gördü ölü olduğunu daha sonra beni nazikçe aldı masaya koluma bir iğne yaptı gerisini hatırlamıyorum uyandığımda herşey bitmişti.Yardımcı kızlar beni dinlenme odasına aldılar biraz yattıktan sonra kalktım.Yani buradan sesleniyorum eğer Ankara'da iyi bir doktor arıyorsanız hiç tereddüt etmeyin benim gibi arada bocalayan arkadaşlar eminimki vardır.Geçmiş olsun...

slm cnm verdiğin bilgi için çok teşekkürler.bnmde ihtiyacım var böle güvenebileceğim bi dra bizimde 1,5senedir çocuk olmuo bi çok dra gittm hiçbşey çıkmadı eşimde bnde sağlıklı çıktık ama hala olmadı artk bnde ne yapacağımı şaşırdm.oyuzdn böle güveneceğim bi dr arıodum.ama muayene ücreti nedir.yani bizim ssk yok bide yapılan tahlil falan çok tutarmı?buyuzdende çok dr araştırıorum.inşallah allah hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin.

Canım muayene ücreti 70,kürtaj(genel anestezi dahil)350...Tahlilleri yakında bir poliklinik var oraya gönderio sadece 10-15 milyon fark veriyosun....

Kadıköy Acıbadem Hastanesinden dr Ümit Kaya çok ilgili bir doktordur,tavsiye ederim.

Gebze merkez hastanesi demişsiniz orası çok kalabalık oluyo dr özel muayhananesi varmı biliyomusunz

Canım muayene ücreti 70,kürtaj(genel anestezi dahil)350...Tahlilleri yakında bir poliklinik var oraya gönderio sadece 10-15 milyon fark veriyosun....

cnm bn sekreterle görüştüm gün alıp gidicemde.peki başta sennle konuşuo demi yapıcağı işlemler hakınnda yani kafasına göre yapıpta şu kadar ödüceksin die bişey yoktur umarım.öncelikle bnmle arkadş gbi oturup konuşucak kaynaşıcak sıcak kanlı biri olsn istiorm.yani güvenmek ve hep o drla dewam etmek istiorum bu dr ölemi nasıl biri tavsiyelerine göre yardımcı olursan sewinirm..cnm ya:1hug:

"Kanıta dayalı Tıp" duyduysanız, gereksiz tahlil ve operasyondan korkuyorsanız.
JDK-Kalamış-İstanbul Dr. Ertunç MEGA

merhaba arkadaşlar kulübe yeni üye oldum,
8 aylık hamileyim ve doğuma az kaldı ve ben hala nerede doğum yapacağıma ve nasıl bir doğum yapacağıma karar veremedim.
ankara çağ hastanesinde yapmak istiyorum.bu hastane hakkında bilgisi olan varmı acaba
:CüvCüv:

benim 10 yıllık doktorum özel ama mükemmel bir doktor dr.emine senner yorulma dr mediha eldem sok. kocatepe caminin karşısı telini vereyim gerçekten memnun kalacaksın

ankara dr emine senner yorulma özel doktor
mediha eldem sokakta koca tepe cami karşısı
te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…