- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada bulunan ve çaresiz kalan arkadaşlar size Emine Sernur Yorulmaz'ı tavsiye ediyorum %100 garanti veriyorum memnun kalacağınıza dair...
Ben geçen pazartesiye kadar hamile idim.8 haftalık.Ama bebeğim gelişmemiş ve karnımda ölmüş bunu duyunca çok yıkıldık tabi kendi doktorum vardı sürekli gittiiğim muhittin kılıç belki gidenler vardır.Bebeğin kürtajla alınması gerektiğini söyledi bende zaten çok moralim bozuk olduğu için psikolojim bide onu kaldırmaz die genel anestezi istedim ama doktorum kabul etmedi(niyese)bir soru sor bin ah işit misali....Öyle çaresiz kalmıştımki hem korku hem hüzün.ALLAH razı olsun komşum bu doktoru tavsiye etti.Bir gittim muayenehane çok hoş temiz,nezih..Doktor desen ağzından bal damlıyo o kadar korkuyordumki yinede ilk önce konuştuk sonra tekrar ultrasonla bakıldı ve o da gördü ölü olduğunu daha sonra beni nazikçe aldı masaya koluma bir iğne yaptı gerisini hatırlamıyorum uyandığımda herşey bitmişti.Yardımcı kızlar beni dinlenme odasına aldılar biraz yattıktan sonra kalktım.Yani buradan sesleniyorum eğer Ankara'da iyi bir doktor arıyorsanız hiç tereddüt etmeyin benim gibi arada bocalayan arkadaşlar eminimki vardır.Geçmiş olsun...
Canım muayene ücreti 70,kürtaj(genel anestezi dahil)350...Tahlilleri yakında bir poliklinik var oraya gönderio sadece 10-15 milyon fark veriyosun....