İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

meraba devrimreisben gazi hastanesein de iki kere ameliyat oldum Dr. Mehmet erdeme Ahmet erdemin ikizi hastaneyi çok beğendim çok temiz çalışıyorlar ayrıca bir arkadaşımda mehmet beye tüp bebek için gidiyodu ama oladı ben doktorumu çok sevmiştim halada gidiyorum ama ahmet beyin hastası daha çok sanki geçmiş olsun

durucum canım sana özel msj gönderemiyorum. bende sen gibi gazi hastanesinde mehmet erdeme gitmeye karar verdim. ayın 23 üne randevu aldım. ama bu dr. hakkında senden geniş bilgi almak istiyorum. özel msjını bekliyorum canım. nasıl bir dr. ilgili ve alakalımı dışarıda muayenesi varmı, cep telefonu falan bildiğin ne varsa yani:)) yardımına gerçekten ihtiyacım var bu dr. gitmeden önce. senin tavsiyenle randevu aldım çünkü sana güveniyorum:))) görüşürüz bekliyorum

Bu arada arkadaşlar duru haricinde bana yardım edebilirsiniz yani:)) dr.mehmet erdemin hastası olan varmı nasıl biri telefonları varsa alabilirmiyim. Kısaca onun hakkında ve hastane hakkında deneyimleri olan varsa lütfen benimle paylaşırmısınız. çok ihtiyacım var inanın sizlere kararsız kaldım:KK43:(

Kızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.

İstanbul Avcılar Medicana Hastanesi Jinekoloji doktorları gerçekten çok iyiler iki doktor var zaten Özgür Tetikcan Cömert'i tavsiye ederim

benim doktorum Prof. Dr. Cemil AKGÜL - İstanbul
Çapa nın profesörü kendisi ayrıca nişantaşı vali konağı caddesi no:50 özeli

Son düzenleyen: Moderatör:
zeynep kamilde bayan dr arıyorum bende..tavsiye edeceğiniz biri varmı?
aslında istanbulda devlete bağlı bir hastaneden de olabilir.özellerde testler falan baya tutuyor diye devlet hastanesinden bu şekilde faydalanıp takibimi özelde yapmayı düşünüyorum..

medical park- fatihte Ayşegül Sofuoğlu.
bu siteden aldığım tavsiye üzerine gittim.çok memnunum.bir ay sonrasına zor randevu bulunuyor.
güleryüzlü, ilgili, hasta takibi iyi.

bir yenibosna nisa hastanesinde Mürüvvet Hanımı çok övüyorlar.o da çok yoğun biri.belki hastaya çok vakit ayıramıyor ama özellikle teşhisleri yönüyle tecrübeli ve başarılı biri diye duyuyorum hep.

arkadaşlar bende vajinismus ve adet düzensizliği var bunun için ankarada op. dr. şenol kalyoncu ya gidicem ama emin değilim gideniniz varsa paylaşırsanız sevinirim çok önemli benim için

slm arkadşlar bnde bebek için eşimle birlikte ankarada özel bi dr'a gidicem çünkü sosyal güvencemiz yok.önceki sayfaları okudum dr isimlerini not aldım ama ücretler biraz tuzlu sanırım onuda geçtim.bugüne kadar 5-6dr gittim hepside detaylı muayene etti hiçbişeyim çıkmadı eşiminde çıkmadı ama memnun kalmadım şimdi ii bi dr'a doğru düzgün muayene olmak istiorum ne olur yardımcı olun 1senedir çocuk olmuo ankarada hem ücret hem kişilik açısından ii bi dr lütfen acil:KK43:(((hepinizden cevplar bekliorum buarada isimlerini aldığım drlar:MELTEM ERHAN,MELİKE ŞENTÜRK,EMİNE SEMUR YORULMAZ,BÜLENT ALP AYDIN.bunlar nasıl drlar bide ücret bilgisi lütfen çünkü bütçemizde kısıtlı yardımlarınzı bekliorum şimdiden hepinize teşekkürler.

istanbul-sultanbeylı. özel saygı hastanesi..op.dr.NİHAN ÇETİN BURÇAK kadın hastalıkları ve dogum uzmanı

bende ankara bır dr ariyorum.emekli sandigina bagliyim. ozelde muayenehanede muayene olup devlet hastanesinde tetkiklerimi yaptirmak istiyorum.dolayisiyla ozel muayenesi olan ayni zamanda devlet hastanesinde calisan iyi bir dr bulmak istiyorum. olasi bir hamilelikte doguma girmesini de istiyorum. ozel hastanede dogum yapma taraftari deilim. tam tesekkullu bir hastane olmasini istiyorum ozellikle universite hastanesi olmasi taraftariyim( olasi bir problemde onlem almanin cok daha kolay oldugunu dusunuyorum). bana ankarada bu sartlari tasiyan onerebileceginiz bir dr var mi?

op.dr.ismail yılmaz kocaeli ameliyat konusunda süper kızlar aklınızda olsun

canım ismail beye annemde amelyat oldu rahminde kist vardı rahim ve yumurtlıklarını aldılar biz annem iyi oldu diye sevinirken

meğer içinde tampon yapılan gazlı bezi unutmuşlar gülermisin ağlarmısın kafamçokkarıştı:roflol:

ankara.tüp bebek doktorlarının hocası çok uzman bir profösör timur gürgan.........
gürgan klinik.çankayada....
ayrıca hacettepe üniversitesindede görev yapıyor......

iyi geceler hacettepe hocası dr.timur bey daha çok hangi bölümle uğraşıyor kadın doğummu jinekolojimi siz sonuç alabildinizmi

kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar..bulunduğum ilçeye bi ladın doğum dr u geldi..adı ÖZER GÜL ..bu dr u bilen var mı nasıl birisi alanında iyi mi acaba..onun hastası olan var mı..lütfen ona göre gidip bebiş için tedavimi başlatacam.. öptüm calarım..

Tuncay Nas var, Gazinin doktoru. yeni muayene açtı diye biliyorum. Bir kaç arkadaşımın doktoru idi, çok memnunkaldılar. aklıma o geliyor.

İzmir Alsancak' ta,Kıbrıs Şehitleri Caddesinde Assos Kadın Hastalıkları Doğum Dal Merkezinde Jinekolog Dr.Ümit MUTLU 'yu tavsiye ediyorum,(Kendisi ayrıca Türkiye'nin değerli Kanun-Santur sanatçısıdır,değerli bir müzik adamıdır).

bende ankara bır dr ariyorum.emekli sandigina bagliyim. ozelde muayenehanede muayene olup devlet hastanesinde tetkiklerimi yaptirmak istiyorum.dolayisiyla ozel muayenesi olan ayni zamanda devlet hastanesinde calisan iyi bir dr bulmak istiyorum. olasi bir hamilelikte doguma girmesini de istiyorum. ozel hastanede dogum yapma taraftari deilim. tam tesekkullu bir hastane olmasini istiyorum ozellikle universite hastanesi olmasi taraftariyim( olasi bir problemde onlem almanin cok daha kolay oldugunu dusunuyorum). bana ankarada bu sartlari tasiyan onerebileceginiz bir dr var mi?

Canım, ben aslında yukardaki cevabı sana yazmıştım:1rolleyes:
Tuncay Nas diye biri var, Cinnahta yeni muayene açtı. Çok methini duydum. Haberin olsun

X