• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket isminizi kim koymuş

????

• annem

OY: 96 30,0%
  • babam

OY: 95 29,7%
  • büyükanne

OY: 31 9,7%
  • büyükbaba

OY: 23 7,2%
  • amca

OY: 16 5,0%
  • hala

OY: 13 4,1%
  • dayı

OY: 3 0,9%
  • diğer

OY: 43 13,4%

• Ankete Katılan
    320
anneannemle babam koymuş :)) yağmur yağmış o sırada babam yağmur demiş,anneanneminde burnuna damla düşmüş o da damla demiş. ve böylece olmuşum işte :)

babam aslı koymak istemş ,ama babannem en küçük kızının ismine benzedii için ,ille bu isim olsun demş,tabii dediğide iyiki olmuş derim hep:)

büyükbaba ne yav. cosbi ailesi gibi olmuş. ben teodor memnun oldum sempatiksalakcinni

babamın babası rahmetli ananemin ismini koymuş, büyüklerden bi o rahmetli olduğu için.

annem koymuş hatta benim ismim yüzünden kıyametler kopmuş babam başka isim istemiş ama annemin dediği olmuş kadın-erkek inatlaşması ve yine kazanan bir kadınkaydirigubbakcemile5

malesef babam babaannemin ismini koymuş. 23 yaşındayım ve hala alışamadım:(

Babamın babası Hayal ismini kendi kızına koymuş vaktiyle rahmetli halam 1 hafta yaşamadan ölmüş...
Sonra dedem vefat etmiş...
Seneler sonra ben doğduğumda babaannem babama 'Baban Hayal ismini çok severdi. ısterdi de. Bu ismi koy.' demiş.
O vesile olmuş adımı çok seviyorum. :1hug:

Babamın babası Hayal ismini kendi kızına koymuş vaktiyle rahmetli halam 1 hafta yaşamadan ölmüş...
Sonra dedem vefat etmiş...
Seneler sonra ben doğduğumda babaannem babama 'Baban Hayal ismini çok severdi. ısterdi de. Bu ismi koy.' demiş.
O vesile olmuş adımı çok seviyorum. :1hug:

Hayal cok güzel bi isim bence de a.s

Back