- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi zeynepp444
-
Kadın tanrı olarak geçiyor çok ağır bir isim bu ismi kaldırmak gerçekten çok zor bebeğe böyle bir yükü yüklemeyin bence sadece kimlikte ikinci isim olarak yazdırabilirsiniz esin çok istiyorsa eğer ama kulağına okumayın derim
Gafur olarak bakıyorsun o zaten Allahın ismi anlamı da yazıyor sonuna e ekleyince kadın olarak oluyor kamil kamile sabri sabriye gibi düşünAcaba kadın tanrı anlamının geçtiği sayfanın linkini atabilir misiniz yüzlerce kez bakmamak rağmen en ufak bi anlam bulamamıştım
Anlamını bulsan bu ismi koyacaksın yaniMerhaba kızlar 36 haftalık gebeyim bir kızım olacak inşaALLAH eşimin babaannesinin ismi Gafure ya da Gaffure koymak istiyor o kadar araştırmama rağmen anlamını bulamadım bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Gafur olarak bakıyorsun o zaten Allahın ismi anlamı da yazıyor sonuna e ekleyince kadın olarak oluyor kamil kamile sabri sabriye gibi düşün
allahın isimleri ağır isimdir nur ismini genelde tek başına koymazlar ilk olarak yazdıgımda da söylemiştim 2 isim şeklinde koyabilirsiniz tek başına çok agır olur herkes kaldıramaz diyeAma bu tanrıça manasını vermez ki.
Halim de Allah'ın isimlerinden, Halime de gayet koyulan bir kadın ismi.
Nur da Allah'ın bir ismi.
neden yazık olsun anlayamadımAnlamını bulsan bu ismi koyacaksın yani
Yazık çocuğa
Herkezin kendine göre Ailevi değerleri var tabi ki koyabilirim neden olmasın... Koymadım o da ayrı bişeyEşinizin annesi babası olsa ki bunada karşıyım ama hadi neyse derim . Siz bu ismi koyucakmısınız?
Çünkü çok kötü bir isim. Çocuğunuz büyüdüğü zaman size neden bu isim diye kızabilir.neden yazık olsun anlayamadım
Çünkü çok kötü bir isim. Çocuğunuz büyüdüğü zaman size neden bu isim diye kızabilir.
Koydunuz mu adı merak ettimneden yazık olsun anlayamadım
Hayır koymadımKoydunuz mu adı merak ettim
Ne koydunuz,Allah bahtini acik kılsın.Hayır koymadım
Allah razı olsun saolun büyük kızım Meryem küçük kızım ZeynepNe koydunuz,Allah bahtini acik kılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?