• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSMİN ANLAMINI BULAMIYORUM YARDIM

size göre güzel isim nedir neye göre güzel çok merak ettim yazarsanız sevinirim
Yani tabi güzel olmak göreceli bir kavramdır ama bu ismi kime sorsanız yüzde 99'u kötü der. Tabi ki son karar sizin ama bence çocuğunuza kesinlikle böyle bir isim koymayın. Eski isim istiyorsanız mesela Cemile, Necla, Zehra, Zeliha gibi hoş isimler var. Seçtiğiniz isim çok kaba bence. Alınmayın lütfen ben sadece fikrimi söylüyorum. Çocuklar çok acımasız olabiliyor ileride dalga konusu olabilir çocuğunuz. Bunları düşünerek de söylüyorum.

Aınacak bişey yok 😊hepimiz ayrı bireyleriz düşüncelerimiz fikirlerimiz farklı olabilir sadece kulağa hoş gelmediği için kötü denmesine karşıyım benim için ismin manası önemli olan çünkü bizler anne baba olarak çocuğumuz için en iyi en güzel şeyleri isteriz her konuda ben biraz İslami açıdan baktığım için bu tür şeylere kötü denmesi ve çocuk da olsa dalga konusu olması bana hiç hoş gelmiyor

Aınacak bişey yok 😊hepimiz ayrı bireyleriz düşüncelerimiz fikirlerimiz farklı olabilir sadece kulağa hoş gelmediği için kötü denmesine karşıyım benim için ismin manası önemli olan çünkü bizler anne baba olarak çocuğumuz için en iyi en güzel şeyleri isteriz her konuda ben biraz İslami açıdan baktığım için bu tür şeylere kötü denmesi ve çocuk da olsa dalga konusu olması bana hiç hoş gelmiyor
Estağfurullah dalga geçmek kimsenin haddine değil ancak hem dini anlamı olan hem de kulağa hoş gelen isimler var bunu belirtmek istedim. Cemile mesela. Allah'ın isimlerinden hem dini anlamı var hem de kulağa hoş gelen bir isim.

İlerde dalga konusu olabilir dediğiniz için demiştim yanlış ifade ettiysem kendimi affola 😊dediğim gibi ismin manası benim için önemli olan Allah çocuklarımızı Salih Saliha eylesin sağlıkla büyüsünler İnşaAllah :KK54:

Back
X