- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 48
- 29
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Deniz guzel ama yani unisex olsa bile kadinlarada cok yakisiyorDeniz ismide unisex . Ben alin ismini cok beğeniyorum son zamanlarda.
Bende bugün ruyamda adimin keziban olduğunu gördüm ve mahkemeye gidip alin diye değiştiriyordum. Asd
Oysaki feyza ismini cok seviyorum.d.d
Pelin mi1.67 boy, 56 kilo, buğday ten açık kahve saç.
"pelin" çağrıştırdı bana
Evet. Cunku olmuyor, begenemiyorum mutsuzum bu isimleAh Mihriban'cim daha once bir suru kisi ben olsam degistirmezdim demişti. Degistirmeye mi karar verdin?
evet, ortalamanın üstünde boy, düzgün fizik, açık ten, güzel yüz canlandırdım bunlarla birlikte, pelin'ler güzel olur genelde ondanPelin mi
Pelin hic sevmedigim bir isim aklima pelinsu falan geliyor hahahevet, ortalamanın üstünde boy, düzgün fizik, açık ten, güzel yüz canlandırdım bunlarla birlikte, pelin'ler güzel olur genelde ondan
yani isimle karakten uyumu bana göre şart değil ama okudum şimdi uyar benceKarakterimi falan vs yazdim daha yeni. Okudunmu? Sence yakisirmi
Pelin hic sevmedigim bir isim aklima pelinsu falan geliyor hahah
Çağla güzel evet,hazal da güzelSize yakışan ismi bulabilmemiz için sizi tanımamız gerekir. =) Genel olarak doğadan isimleri severim ama; Nehir, Irmak, Yaprak, Toprak, Çağla gibi... Yazdığınız isimlerden Alin'i beğeniyorum.
senaArkadaslar en cok icime sinen isimler deniz sena ve selin. Ama secmek cok zor
Evet. Cunku olmuyor, begenemiyorum mutsuzum bu isimle
Sadece ailem onlarada alistircam yeni ismimi. Zor olucak babam inat yapacak ama ne yapiyim. Mihriban ismini hic begenmiyorum beni cagirdiklarinda mutsuz oluyorumHayirlisi olsun. Yazdigin isimler arasinda en guzeli bence Deniz. Ama bir de su var adini degistirsen de seni taniyanlar muhtemelen Mihriban diye hitap etmeye devam edecekler.
Adaşıma katılıyorum.Aslı, Gamze güzel isimler. Ben kendi ismimi de seviyorum belki hoşunuza gider, Emel...
Evet. Cunku olmuyor, begenemiyorum mutsuzum bu isimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?