• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismimi degistirecem, isim onerisi?

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Süreyya, Ayşe, Elif, Ayla, Aylin, Sinem, Esra , Betül..

Aaaa Mihri nasıl peki? -ban'ı atın Mihri olsun. Hem çok yabancılık da çekmezsiniz. Güneş, Sevgi, Eylül ayı demekmiş.

Dilara benim ismim begeniyorum seviyorum ismimi 😀 neyse konunuza dönelim açelya, almina, berinay, mila, eyşan, nisa olabilir ☺️

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
İpek Selin nehir Aden lina

Berna
Banu
Ayla

İnci bence çok güzel bir isim, gence çocuğa yaşlıya herkese de yakışıyor . İnci gibi isim yahu :KK9:

Bisey diyecem kaç yaşındasınız benim de berbat bi ismim var ama değiştirmek saçma gibi belli bi yaştan sonra

Melis koyun bence, Belcika ve Hollandada Melissa cok populer. Hem telafuz sorunu olmaz, hem kulaga cok hos gelen bir isim. Bunun disinda Eda , Elin , Elif , Selin, Seda . Benim kucuk kizim burada dogdu ve ismini secerken en cok telafuze baktim , cunku bazi isimler var hollandaca tuhaf oluyor ve ozellikle telefonda hecelemeden ismi kimse anlamiyor(benimki oyle)☺.

Back