ismimi degistirecem, isim onerisi?

Mihribantje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
259
72
48
29
Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?

Sanem hoş bir isim ama anlamı hoş değil.

Size yakışan ismi bulabilmemiz için sizi tanımamız gerekir. =) Genel olarak doğadan isimleri severim ama; Nehir, Irmak, Yaprak, Toprak, Çağla gibi... Yazdığınız isimlerden Alin'i beğeniyorum.

Isim onerisi istedim? Isteyemezmiyim? Buraya cocugu icin isim arayanlar isim onerisi isteyenlerde oluyor
Elbette isteyebilirsiniz :) Bana yakışacak isim arıyorum diyorsunuz, bende sizi tanımıyoruz dedim. Görüntünüze, huyunuza yakışsın bari.. Arkadaşlarınıza, ailenize sormayı denedinizmi.

sena güzel bence
isminiz ne ama
bence şimdiki isminizle uyumlu bir isim olsun ki adaptasyon sorunu yaşamayın

20
Elbette isteyebilirsiniz :) Bana yakışacak isim arıyorum diyorsunuz, bende sizi tanımıyoruz dedim. Görüntünüze, huyunuza yakışsın bari.. Arkadaşlarınıza, ailenize sormayı denedinizmi.
onlar pek yardimci olmak istemiyorlar.. yani beni tanimanizi isterimde nasil? Burcumu yasimi falanmi soyliyim

Kendi ismim diye demiyorum, Seda ismini severim :)

Onun haricinde Nazlı..

Bir de Defne..
Eylül ve Başak.

Çoooook sevdiğim isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…