• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismimi degistirecem, isim onerisi?

Leyla çok güzel bence
Yurtdışında yaşıyormuşsunuz, telaffuzu da kolay.

İnci’yi seviyorum ben. Çok naif geliyor

Bir de Sevilay olabilir. Şiir gibi. Çok beğendiğim isimlerdendir.

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Deniz diyorum 😎

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Deniz benim en sevdiğim isim.

Siz şu Mihriban isminden memnun olmayan daha önce konu açan üyesiniz değil mi?

Ben hala Mihriban ismini çok beğendiğimi söylüyorum..

Bence yaşınız itibariyle ne kadar karakteristik olduğunu anlayamıyorsunuz. Neyse isim tavsiye edeyim o vakit..

Dila *
Sena
Sare
Nehir *
Eylül *
Zeynep

Siz şu Mihriban isminden memnun olmayan daha önce konu açan üyesiniz değil mi?

Ben hala Mihriban ismini çok beğendiğimi söylüyorum..

Bence yaşınız itibariyle ne kadar karakteristik olduğunu anlayamıyorsunuz. Neyse isim tavsiye edeyim o vakit..

Dila *
Sena
Sare
Nehir *
Eylül *
Zeynep
Deniz veya selin nasil sence?

Deniz ismide unisex . Ben alin ismini cok beğeniyorum son zamanlarda.
Bende bugün ruyamda adimin keziban olduğunu gördüm ve mahkemeye gidip alin diye değiştiriyordum. Asd
Oysaki feyza ismini cok seviyorum.d.d

Deniz veya selin nasil sence?

İkisi de anlam ifade etmiyor bana açıkcası..
Ama çok beğeniyorsan Deniz olsun..

Dila ismine taktım ben bu ara.
Güzel seven demekmiş.. :KK36:

Bir de Kuran'da geçen ama yeni moda olan Meva ismi var. Cennet demek..

20 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.67 kilom 56. Bugday tenliyim saclarim uzun ve acik kahve. Gozlerimde koyu kahve. Karakterim disardan soguk gorunuyorum ama aslinda cok hassas kirilgan biriyim. Gercekten samimi oldugum insanlar benim nasil biri oldugumu bilirler. Sevdigimde cok severim deger veririm. Insanlari kirmamaya calisirim. Ama sevmedigim insanlara karsi cok soguk ve kirici olabiliyorum. Genel olarak sakin biriyim yani cok konusmayi sevmem ama sevdigim insanlarin yaninda daha cok konuskanim ya da yakin arkadaslarimin yaninda. Deliyim bu disardan pek belli olmasada deli psikopat haraketlerim olabiliyor. Kova burcuyum. Dis gorunuse giyimime makyajima vs ozen gosteririm

1.67 boy, 56 kilo, buğday ten açık kahve saç.

"pelin" çağrıştırdı bana :D

Back