• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismimi degistirecem, isim onerisi?

Cok uzaga gitmeseniz? Mesela mihrihüma mihrinur mihrinaz. Yabancilikta cekmemis olursunuz.

Olmaz diyorsaniz Bunun disinda Nil, Su, Ipek, inci, Naz, deniz bunlar guzel isimler.

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
kendi ismimi çok severim ama seninle bunu burda paylaşamam :KK8: Ama adımı değiştirmem gerekse gerekmesin ya adımı seviyorum :-)

Hayır Hürü öyle olsaydı değiştirmeyecektim ismimi değiştirmek değil bir isim daha ekleyip onu kullanmak istiyorum nsl yapabilirim 😞
Nüfus müdürlüğüne gidin onlar yönlendirir sizi artık çok kolay isim değiştirmek :)

20 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.67 kilom 56. Bugday tenliyim saclarim uzun ve acik kahve. Gozlerimde koyu kahve. Karakterim disardan soguk gorunuyorum ama aslinda cok hassas kirilgan biriyim. Gercekten samimi oldugum insanlar benim nasil biri oldugumu bilirler. Sevdigimde cok severim deger veririm. Insanlari kirmamaya calisirim. Ama sevmedigim insanlara karsi cok soguk ve kirici olabiliyorum. Genel olarak sakin biriyim yani cok konusmayi sevmem ama sevdigim insanlarin yaninda daha cok konuskanim ya da yakin arkadaslarimin yaninda. Deliyim bu disardan pek belli olmasada deli psikopat haraketlerim olabiliyor. Kova burcuyum. Dis gorunuse giyimime makyajima vs ozen gosteririm
Bence Aylin olmalı hem yurtdisinda kolay telaffuz edilir hem özelliklerine uyuyor sanki. Deniz bence sarışın insanlara çok yakışıyor.

Back