• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismimi degistirecem, isim onerisi?

yine isminizle ilgili bir konu daha açmıştınız ordada isminizin çok hoş oldugunu söylemiştik fakat etkili olmamış demekki.siz değiştirmekte kararlisiniz ohalde bence Deniz olmalı ama unisex olmasın demissiniz ozaman Leyla olsun.😁

Merhaba bende bu durumdan muzdaribim ismimi değiştirmek değilde bi tane yanına eklemek istiyorum nsl yapabilirim? Bu konu hakkında bilginiz varsa benide haberdar eder misiniz?

Merhaba bende bu durumdan muzdaribim ismimi değiştirmek değilde bi tane yanına eklemek istiyorum nsl yapabilirim? Bu konu hakkında bilginiz varsa benide haberdar eder misiniz?
Hürü mü ismin

Biraz ozelliklerinizden bahsetseniz her isim herkese uymuyor çünkü esmer sarışın boy kilo yaş asimisin uyumlu mu sanki bunlarda isimlerimizle bağlantılı gibi geliyor bana biraz canlandırabilirsek belki daha uyumlu isimler tavsiye ederiz diye düşündüm
Esra- derya- tuğçe-seda-eda sanki bu isimler herkese uyar gibi
20 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.67 kilom 56. Bugday tenliyim saclarim uzun ve acik kahve. Gozlerimde koyu kahve. Karakterim disardan soguk gorunuyorum ama aslinda cok hassas kirilgan biriyim. Gercekten samimi oldugum insanlar benim nasil biri oldugumu bilirler. Sevdigimde cok severim deger veririm. Insanlari kirmamaya calisirim. Ama sevmedigim insanlara karsi cok soguk ve kirici olabiliyorum. Genel olarak sakin biriyim yani cok konusmayi sevmem ama sevdigim insanlarin yaninda daha cok konuskanim ya da yakin arkadaslarimin yaninda. Deliyim bu disardan pek belli olmasada deli psikopat haraketlerim olabiliyor. Kova burcuyum. Dis gorunuse giyimime makyajima vs ozen gosteririm

kaç yaşındasınız? bence şu an kızlara konulan isimlerden seçmeyin..
sizin kuşakta konulan sevdiğiniz isimlerden olabilir.
ya da klasiklerden.. zeynep, elif gibi..
aile yaşantınız, tarzınız, kültürünüz, sosyal çevreniz..
bunları düşünerek yadırganmayacak bir isim seçin
20 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.67 kilom 56. Bugday tenliyim saclarim uzun ve acik kahve. Gozlerimde koyu kahve. Karakterim disardan soguk gorunuyorum ama aslinda cok hassas kirilgan biriyim. Gercekten samimi oldugum insanlar benim nasil biri oldugumu bilirler. Sevdigimde cok severim deger veririm. Insanlari kirmamaya calisirim. Ama sevmedigim insanlara karsi cok soguk ve kirici olabiliyorum. Genel olarak sakin biriyim yani cok konusmayi sevmem ama sevdigim insanlarin yaninda daha cok konuskanim ya da yakin arkadaslarimin yaninda. Deliyim bu disardan pek belli olmasada deli psikopat haraketlerim olabiliyor. Kova burcuyum. Dis gorunuse giyimime makyajima vs ozen gosteririm

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
canım merhaba Tuana nasıl :)

Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Deniz :KK36:

Kendine gece diyen bir üye vardı burada aklıma geldi ansızın:D

dış görünüş haric, kişisel özellikler olarak tamamen bensiniz ve ben de kova burcuyum :D ustelik ismim de yukarda koymak istediğiniz isimlerden birisi :D

Back