- 28 Ekim 2017
- 399
- 526
- 103
- Konu Sahibi Mihribantje
Dilan güzel isim ama sizi tanimadigim ve görmediğim icin yakışır mi bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz'in cinsiyet karmaşasına özellikle telefon görüşmelerinde çok şahit oldum hatta en son bir hastaneye telefon edip (kim olduğu konusunda bir bilgim yoktu) deniz bey/hanım demek zorunda kaldım.utanç doluydu.selin çok tiki bir isim gibi geliyor.sena da fazla ağır geliyor bana.mesela bir kızım olsa, nil, elif, zeynep , falan koyardım.Arkadaslar en cok icime sinen isimler deniz sena ve selin. Ama secmek cok zor
geçendede konu açmıştın ama senin ismin okadar güzelki..bence kendi idmine ykaın birisim koyki kolay alışılsın..örneğin,Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
20 yasindayim24 yasindaymissin bu kadar rahatsizsan bu yasa kadar kendine bir isim coktan bulmus olman lazimdi.
Universite 1deyken bir kiz vardi herkese kendini burcu diye tanitiyordu ama hocanin defterinde adı yoktu meger kendi ismi uzun degisik bir seymis simdi hatirlayamadim bir de soranlara gobek adim bu derdi
MihribanEn sevdigim ismi soylemem, cunku kizima verdim o ismi
Senin ismin nedir?
Yasmin begenmedim ama sagol onerin icin. Senada guzel gibi ama secemiyorumHollanda'da yasiyormussunuz telaffuzu kolay olmali gerci en basit ismin bile telafuzunda zorlaniyorlar. Ben de Hollanda'da yasadigim icin ismimi hep yuz sefer tekrarliyorum ki ismim basit ama iste. Bunu sen de cok iyi bilirsin. Eylul vs bunlar olmaz. Hayatta soyleyemezler. Deniz veya Sena en uygunu. Onlari da muhtemelen Deeniz ve Seena olarak soyleyecekler. Yegenimin ismi Sena da ordan biliyorum. Melisa ya da Yasmin nasil? Bunlarda kolay okunabilen isimler.
turkusu bile var hemde oyle boyle bir parca degilMihriban
peyam alaa rama Amelia bunlar nasılSelam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Nil :)Selam kizlar. ismimi degistirecem, kendime guzel bir isim ariyorum bana yakisacak bir isim. Yardimci olurmusunuz? Cok boyle suslu kiz ismi olmasini istemiyorum mesela dilara gibi ama cokta unisex olmasini istemiyorum özgür gibi. Aklimdaki isimler: sena, selin, alin, reyhan, leyla, deniz. Baska onerebileceginiz isim varmi?
Azra kardesimin ismi. Ben koymustumAzra ve Ebrar isimlerini güzel buluyorum