ismim sizce cokmu kotu?

Benim arkadaşımın adı abdürrezzak dı çocuğa rez derdik. İnstagram ismi falan öyleydi. Baska bir arkadasimin ismi hatice ama hepimiz onu esila diye tanıdık mesela. Siz de mihriban yerine mihri falan dedirtebilirsiniz kendinize ay anlamında

Başkasının fikrini ne yapacaksın? Karar verecek olan senin. Bu isimle yaşayan sensin

Bence değiştirme bana mihri deyin dersin o daha güzel. Kısaca herkes öyle söylüyor dersin. Canını sıkma bunun için o dediğin isimler bence çok sıkıcı.

Sen aylarca düşün, bebegine cok manali bir turkuden, cok guzel bir isim koy, duygular yaşa, o modern isim degil diye değiştirmeyi düşünsün!

Hayır bence çok güzel benim arkadasim mihri olarak kullaniyor, ben olsam değiştirmem sevdicegime de o türküyü soyletirdim

Oooohoooo Mihriban’ a gelene kadar ne kadar değişik isimler var. Bence çok kibar bir isim. Zamane isimlerine göre dedeler can’ landı, nineler nur’ landı

Isim degiştirmeyi gerektirmez bence isminide güzel takmayin bence allah sağlık huzur versin boşverin gerisini

Mihriban isimli insanlara Mihri demeyi çok severim cok güzel bir isim

Bilmiyorum herkesin zevki kendine ama bana her zaman Meryem,Fatma,Zeynep, Ayşe, Gül,Büşra,Mihriban,Neslihan isimleri çok hoş gelir modern isimleri beğenmem mesela Ada...Allah aşkına ne anlamı var bu ismin ?

Mihrıban dıyınce boyle naif kibarcık guzel bı kız geldi gozmn onune ndnse mıhrıban ısmıne oyle bırı dusunyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…