ismim sizce cokmu kotu?

Bence gayet güzel bir isim
Ben lisedeyken bi sınıf arkadaşım vardı adı:Yosma değiştirdi tabi ama aslında ismin anlamı Güzel Kadın demekmiş hepimiz dalga geçmiştik.(çocukluk işte)

Muhriban isminde birsey yok ki. Eski isimlere hasretiz artik.
Satilmis diye bir tanidigim vardi. O ismini degistirdi. Oyle degil ki sizinkisi.
Sefkatli, iyi huylu dost anlaminda. Mihriban anlami da soylenisi de guzel.

Benim çok beğendiğim güçlü bi isim mihriban biz arkadaşımıza kısaca mihri diye seslenirdik sende böyle jenarasyon yapabilirsin aileni üzme

İsminizin geçtiği ne kadar güzel özel bir türkü var hiç kötü bir isim değil tam tersine çok harika

Sanirim türküsü yuzunden değiştirmek isterdim. Zuleyha, Mihriban, sakine gibi isimleri duyunca kafamda direkt türküleri calmaya basliyor.
Begenmedıgınız türkünün üstüne bi tane zamane sarkısı sogleyin. Türkü demek köylğ demek degildir. Türku genel olarak dinlemem ama sewdigim türküler de var. Yasınız kucuk sanırım o sebeple boyle dusundunuz. Bence Mihriban çok anlamlı, artık otantik sayılabılecek bir isim. Arkadaşlarınıza kulak asmayın.beril , sude, arya , alya bı bunlara bak soylerken, bir de Mihriban a bak. İstemeden bas harfını buyuk yazıyorsun.

Kimse bütün turkuler kotudur demedi ki...
Ama bana göre, yani bence, mihriban siiri de turkusu de çok kötüler, duyunca kanal degistirecegim cinsten, ama zeynebimi, zahidemi, kirklar semahini vs vs bin kere dinlesem sıkılmam, sonucta guzellik goreceli degil mi? Ben fikrimi belirttim, kafamda bu türküyle ozdeslesmis oldugu icin bu ismi begenmiyorum.

Köylü bır kız geliyor aklıma kısmi aşırı itici...
Ne oluyorsa köylü olunca... ülkenin yüzde 90 ninin anasi babası köylü kendileri es kaza şehirde doğmuş....
Neyse...
Sen değiştir ismini...
Mihriban ismi fazla zarif çünkü...

20 yaşından sonra yeni tanıştığın insanlar dışıñda kimse mihriban dışında seslenmez sana kolay kolay :) bence guzel bi ismin var degistirmene gerek yok. Ama dusuncelerin dogru degil.

Güner bence de güzel bir isim 42 yil önce okul arkadasimin adini güner koymuslar.

Isminizi ben de cok sevenlerdenim.Ben de kizimin adini leyla koydum.Adina sarkiler , türküler, siirler yazildigi icin.Tabi anlami ve söyleniside cok önemli.

Lambada titreyen alev üşüyor, bugüne kadar duyduğum en can yakıcı, iç sızlatıcı hasret cümlesidir. İsminiz buram buram şiir kokuyor. Türküyle bağdaştırdık belki ondandır. İsmim Mihriban olsa asla değiştirmeyi düşünmezdim, köylü ismi gibi diyenlere de cevabımı verirdim..

Kezban isterdim adimi sakamisiniz ya siz mihriban çok narin bir isim modern nedir Yahu isimde modermi olunur Amerikan ozentisi dandik isimler katiyor simdiki aileler sanki hep minik bebek kalacak aleyna Kat 80 yasinda aleyna nene olsun o ne be oyle oglumun adi peygamber efendimizin amcasinin ismidir adiyla yasasin

Begenmessen sanada mihri deriz oldumu yas kac bu arada

Mihriban benim bir yakınımın ismi. Kız yurt dışında master yapıyor.
Hiç köylü gibi bir çağrışımı olmadı. Aksine hem klasik,hem de kaliteli bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…